Čitam vas skroz ,i ja imam crne misli nikako se opustit ,počinjem sama sebi ici na zivce ,prvo djete sam rodila prije 9 godina i nesjecam se da sam toliko bila uplasena, dal je sve okej ,dal će biti sve okej ,nznm nadam se poslije niftija i 12 t da ću se malo smiriti
Ja sam se nakon nifty testa baš umirila i sad uživam.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ja idem 21.3 , koliko ste rezultate čekali?
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ja se idem farbat za cca mjesec dana. Eto kao izdrzala bih mozda da se u prvom tromjesecju ne farbam, ali kasnije bih i hocu
It’s a girl 💞
Ja idem 21.3 , koliko ste rezultate čekali?
Ja tocno 10 dana
It’s a girl 💞
Cure da li ste vi išle na test nifty i sl na svoju inicijativu ili u dogovoru sa ginekologom? Jer ja sam bila kod privatnika na prvom ultrazvuku, rekao je idući put ćemo se dogovoriti za testove ali sam se sad naručila kod socijalne prvi puta u trudnoći jer mi je jednostavno zgodnije da mi socijalna vodi trudnoću radi bolovanja, lijekova i sl. Mislim, ja bi kombinirala ali eto sad drugi puta idem kod socijalne i tada ću biti u 11 tjednu. Ne znam da li da sama odem u breyer u 13 tjednom ? Kako ste vi to
Što se tiče farbanja, to sam i ja nedavno pitala. Meni mama veli nemoj u prvom tromjesečju, kad idem čitati po internetu nema nekih znanstvenih dokaza da utječe ili ne utječe, nekako je između ali evo ja konkretno znam jednog frizera koji odbija farbati trudnice i to mi je onako baš značajno onda. Ja ću čekati ipak drugo tromjesečje, za svaki slučaj.
Trudnice drage, sta mislite o bojanju kose?
Ja se jako dvoumim, stavila sam neki preliv za kosu bez puno hemije prije tjedan dana i sve se vec ispralo, a ni sjede nije pokrilo. Nekako su misljenja podjeljenja oko toga, i ja sam nesigurna.
Sramota me ovakva sarena hodati. S druge strane, radje cu biti sijeda i ruzna nego da nastetim nesto bebici.
Meni je to pitanje o farbanju kose toliko smiješno da svaki put naglas smijem kad to čujem.
Trosim sad neki vlažni toalet papir koji je kao namijenjen ljudima s hemoroidima :) i kad sam na poleđini pročitala sastav sjetila sam se tog pitanja o farbanju kose jer po nekoj logici onda ni taj posebni toalet papir ne bi smjele koristit . Hahahah ja bih se ofarbala bez razmišljanja jer zaista kakve veze ima boja za kosu i beba? Pa neće niko jesti boju za kosu.
Cure da li ste vi išle na test nifty i sl na svoju inicijativu ili u dogovoru sa ginekologom? Jer ja sam bila kod privatnika na prvom ultrazvuku, rekao je idući put ćemo se dogovoriti za testove ali sam se sad naručila kod socijalne prvi puta u trudnoći jer mi je jednostavno zgodnije da mi socijalna vodi trudnoću radi bolovanja, lijekova i sl. Mislim, ja bi kombinirala ali eto sad drugi puta idem kod socijalne i tada ću biti u 11 tjednu. Ne znam da li da sama odem u breyer u 13 tjednom ? Kako ste vi to
Ja sam isla na svoju ruku. Moj ginekolog mi je samo predstavio sve opcije- mjerenje nuhalnog (standarni pregled), a onda mogu uraditi kombinirani ili prenatalni test (nifty sam ja izabrala), a ne moram i nista ako ne zelim. Ja sam znala da cu na nifty tako da to nije bilo upitno. Slobodno mozes sama otici u breyer da ti izvade krv, ja sam nifty radila s punih 12 tjedan.
It’s a girl 💞
Pereca ja sam se vec farbala i stvarno nema panike oko toga, pogotovo sad postoje na trzistu razne boje bez amonijaka… You go girl! 💃🏻
BabyBoy 💙
Jelušicka, Kiki, Lola, Pipin, LaLupa hvala na odgovoru i ohrabrenju 🤗 u pravu ste, i ja mislim da nije tako stetno, posebno u drugom trimestru. Ja planiram uzeti neke bez amonijaka pa da napokon zasijam u trudnoci 😂
Draga Lena1987 razumijem da je tebi smjesno, medjutim meni nije, posebno jer mi je prva trudnoca i nakon pobacaja. Sve promjeravam duplo. I naravno imas pravo, da svaki dan koristimo razne hemije, medjutim ako nesto bas dodatno ne moram kao na primjer farbanje , a znam da bi moglo biti stetno, onda necu to i raditi. Za farbe sam skepticna jer su pune hemije, smrde uzasno i agresivne su. Zato se pitam 🤷 Ali svakako volim da pitam i posavjetujem se 🤗
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji