suncice dobro si ju napravila, samo kopiraj link gdje pise bb code i taj link stavi u potpis
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo me cure, isla u dom zdravlja vadit nalaze, nisu htjeli ni da me pogledaju, kazu nemam elektronski uputnicu, iako imam crno na bijelo na papiru sa klinike sve sta treba da mi rade i odem preko puta u privatnu kliniku, zakasnim, samo uspijem obicni urin predat, a juce sam uspjela samo uronokulturu predat bit cec tek u pon. gotova.
A urin od danas mi stigo odmah na viber i nalaz savrsen, sad sam se tek zabrinula jer sam se tjesila da je krv od urinarne infekcije a ne ovo drugo… I dalje pomalo tece, malo tamnije crvene boje…
U ponedeljak idem svom gin u dom zdravlja da vidimo sta kako, nista prije pon, do tad cu pit sta trebam.. Kad lezim dobro sam, cim hodam zaboli donji dio stomaka i jedva hodam, ko baba neka. (ovo sam opet bas ukratko ispricala, puno je duza prica)
Lola cestitam na prvoj curici u grupi💓
Teich i tvoj sin me uspio nasmijat danas, neka vas malo zeza😊
Kiki zeljno iscekujemo i od tebe vijesti danas💓ili💙
Pozdrav i za sve ostale cure i hvala sto pitate za mene, mnogo mi znaci u ovim mukama❤️
Lezi i ne mrdaj do ponedjeljka! Bit ce sve okej ♥️
It’s a girl 💞
Jagoda ukljuci strogo mirovanje, lezi i ne mrdaj se do ponedjeljka ♥️ nemoj se nervirati radi bezobraznika po domovima zdravlja, rade jako humani posao, a ponekad kao da u njima nema grama ljudskosti… Nije vrijedno, sada ti treba mir i mirovanje 💪🏻
Teich sladak li je taj tvoj mali, je me nasmijao 🙃🙃
Kiki opaaaa netko nam danas ima gender reveal… cekamo novosti💙💖
Flowerson svidja mi se tvoj ritual subotom 😍
Svim curama zelim lijepi vikend, odmarajte i mislite na sebe i svoje bebice!
BabyBoy 💙
Žene ja se već par dana bojim. Javljaju mi se ekstrasistole tj. Preskakanje srca. U trenutku tako zaboli dok to preskoči. Od prije mi je se to javljalo ali u zadnjih 2 dana baš intenzivno po 6-7 puta dnevno. Užasan osjećaj. Ekg UZV sve uredno još samo da holter 24 sata da vidim. Bojim se da neće snimit baš taj dan. Ima li koja još takvo nešto??
Ajme, ista stvar. Meni inace zna preskocit, davno sam radila pretrage i sve mi je ok sa srcem.
Al sad u trzdnoci mi je u par navrata preskocilo onak 10x zaredom (ili ubrzano kucalo, nznm). Uzas, al sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina. Sta jos necemo dozivit, bas je drugo stanje. 🫣😊
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Jagoda slusaj svoke tijelo, koje ti sada govori da odmaras.
Popsicle a kako si nam ti?
Konacno prelijep dan u Zgu 🤩
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Oooo skupljaju se i curke, čestitam kiki13 🎊🎊
A curkama koje trenutno prolaze teško razdoblje želim da sve prođe dobro, probajte čim više mirovati i probat se ne stresirati koliko god to teško zvuči u ovom trenutku. Držite se 🙏🙏
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Čestitam Kiki na curki divno, mogu mislit kako su bili oduševljeni, malenu će svi lijepo razmaziti, već je mezimica
Žene, samo odmarajte i budite pozitivne, sve će ovo teško biti iza nas i zaboravit ćemo sve grozne trenutke kad čujemo prvi plač sve će bit u redu!
Kiki cestitam prelijepo 🥰🌺🌺🌺 I ja imam osjecaj da nosim curicu, ali znacu iduce nedelje 🤗
Jagoda samo odmaraj, krevet, noge gore i sve ce biti ok. Mislimo svi na tebe 🙏
Ja sam danas usla u 13. tjedan, i jutros kad se ne srusih u kupovini, posivila, preznojila se, srce lupa, potom tresavica. Izgleda mi pritisak pao. Kad sam sjela i odmorila bila sam bolja. Sad sam u torbu spakovala flasu vode, cokoladice da imam za takve situacije.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji