Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    06. Ožujak 2023. 09:27

Flowerson kako ucis? Gdje? Bas sam htjela pitati hoce li neka od vas ici na neki tecaj… kako to ide… meni treba definitivno, prva beba i nemam bas doticaja previse s bebama u blizoj familiji 😬🙈 

BabyBoy 💙

MomM.94
    06. Ožujak 2023. 09:37

Ja bi trebala na pramenove, a tako mi se neda sjedit kod frizerke 4h. 😏
    Kiki cestitam na curicii. 🥰 
    Flowerson sretno sutra na pregledu. 
    Cure koje su imale krvarenja javite seee, da znamo da je sve oke. 🤞
    Ja sam odlucila ne dojiti, s malcem sam se toliko namucila, plakali smo danima i ja i on. On gladan, ja jadna jer ne znam kak ga namjestit, nikak da pravilno uhvati, jos je mene bolio rez od carskog, i jedan dan je suprug rekao dosta, i otisao po bebimil, i on onda je sve bilo super. Zato sam odlucila sad da necu sad ni pokusavati. Sretna mama, sretno dijete. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 09:37

La_Lupa

Flowersonkako ucis? Gdje? Bas sam htjela pitati hoce li neka od vas ici na neki tecaj… kako to ide… meni treba definitivno, prva beba i nemam bas doticaja previse s bebama u blizoj familiji 😬🙈

Našla sam jednu youtubericu koja je doslovno zabilježila cijelu svoju trudnoću od početka do kraja + porod (bez cenzure, rasplakala sam se na taj video koliko je to emotivno) i sve nakon toga. Super mi je jer iznosi svakakve informacije, sve što treba znati, što ona nije znala, o dojenju itd. Doslovno pomogne da se znaš pripremit što ti treba za porod i što ti treba kad dođe beba. Mene je svakako umirilo što sam našla nju, imam osjećaj da ću se lakše pripremit na sve. Ako nekog zanima, ovo je kanal: https://www.youtube.com/@HealthNutNutrition/videos

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 10:38

Mene nije toliko strah poroda, vjerojatno zato jer je moja mama ima najlakši porod ikad i to bez epiduralne...kaže da je rodila za čas, da nije ništa strašno osjetila. Svjesna sam da meni možda ne bude tako, no svakako se nadam rodit prirodno i bez epiduralne kao i moja mama. Nažalost sam prošla medikamentozni prekid trudnoće i toga se bojim više nego ičega, kažu da je to bol ko porod, pa ako je bol ko porod onda ću trpit takvu bol za nešto pozitivno.
    kiki, ja isto bojim nespavanja inače jako čvrsto spavam i volim spavat, mislim da će me nespavanje uništit...a još imamo i mačku koja trenutno spava s nama, kad bude beba prisutna bit će izbačena van, a to će isto bit muka i borba jer će nas izludit da uđe u sobu. Mislim da će muž bit skupa s mačkom izbačen iz spavaće sobe. I da, moj muž će obavezno bit sa mnom na porodu, mislim da više to nije zabranjeno.
    Što se tiče dojenja, to valjda ovisi od osobe do osobe, ja jako imam želju dojit pa ću se i potrudit da uspijem.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

poisonivy2604
    06. Ožujak 2023. 10:51

Također imam želju dojiti, ali ako neće ići neće ići.
    Za sada sa dvoje djece imam 2 skroz različita iskustva. Prva je rođena na carski i nije imala odmah razvijen refleks sisanja, to je bilo mučenje i mene i nje, dijete gladno, pada na težini, bradavice krvave...i bočica nas je spasila.
    Druga curka je rođena prirodno i od prvog dana do 2. godine života dojila bez i jednog jedinog problema...iskustvo je lijepo, a hrana za bebu je besplatna i uvijek na raspolaganju 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 11:15

kiki, vjeruj mi da strahujem kako ćemo s mačkom 🙈 Imamo maine coon-a i skroz je zaje***, kad mu zatvoriš vrata mjauče i grebe po vratima, živa muka. Da ne govorim da nas budi u 6 svako jutro mjaukanjem i frkanjem, ludnica.😆
    Ajme, pa šta onda kad te boli moraš umirat od boli? Nezamislivo, i mene bi bilo strah u tom slučaju, ovako barem znam ako krene po zlu da mogu uvijek tražit epiduralnu. Moj muž je isto sav poplašen, al sam mu rekla da ima da bude muško i bude mi potpora. 😄

Biilja
    06. Ožujak 2023. 11:36

Cure o trudnoci, dojenju i postpartumu imate dosta na i instagramu kod https://instagram.com/una.bridged?igshid=YmMyMTA2M2Y= una.bridged. Rodila sam prije 17mj i tamo sam doslovno naucila sve sto sam trebala znati. Imate u zadnjih tjedan dana i temu mastitisa pa si procitajte vise o tome. 😀 a i na rodinom tecaju za dojenje imate dosta toga https://edukacija.roda.hr/tecajevi/pripreme-za-dojenje/ 🥰

Koristite li ikakve prenatalne tablete? Ja pijem Almageu i za sada je sve super. 😀 Ne mogu docekati prvi pregled koji je tek 16.3. A u toliko sam stresnim situacijama na poslu.. proslu trudnocu sam zbog stresa prokrvarila u 5mj trudnoce, pa se zbog svega toga jako brinem, jedva cekam cuti srceko da budem mirnija. 🙏🏻

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• misscooking
    06. Ožujak 2023. 11:46

Bilja 🕊

Cure o trudnoci, dojenju i postpartumu imate dosta na i instagramu kodhttps://instagram.com/una.bridged?igshid=YmMyMTA2M2Y=una.bridged. Rodila sam prije 17mj i tamo sam doslovno naucila sve sto sam trebala znati. Imate u zadnjih tjedan dana i temu mastitisa pa si procitajte vise o tome. 😀 a i na rodinom tecaju za dojenje imate dosta togahttps://edukacija.roda.hr/tecajevi/pripreme-za-dojenje/🥰

Koristite li ikakve prenatalne tablete? Ja pijem Almageu i za sada je sve super. 😀 Ne mogu docekati prvi pregled koji je tek 16.3. A u toliko sam stresnim situacijama na poslu.. proslu trudnocu sam zbog stresa prokrvarila u 5mj trudnoce, pa se zbog svega toga jako brinem, jedva cekam cuti srceko da budem mirnija. 🙏🏻

Ja danas šaljem poruku ginekologu za pregled. I ja imam stres na poslu jer idemo u renovaciju,a mi radnici nekamo na posudbu. Početak trudnoće,neznam kak reči šefici a moram. Točno mi je muka. Povraćati ću😕😕😕

Biilja
    06. Ožujak 2023. 11:57

misscooking

Ja danas šaljem poruku ginekologu za pregled. I ja imam stres na poslu jer idemo u renovaciju,a mi radnici nekamo na posudbu. Početak trudnoće,neznam kak reči šefici a moram. Točno mi je muka. Povraćati ću😕😕😕

A meni je moja rekla da je prerano za pregled do 16, pa moram cekati taj termin. Kod nas je fizicki nepodnosljivo raditi a uz to izbila je neka nesuglasica i trenutno je horor na poslu.. ja sam sve umornija. Reci cu sefici ovaj tjedan, pa cu vidjeti kako ce sve to izgledati.. 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• misscooking
    06. Ožujak 2023. 12:02

Bilja 🕊

misscooking

A meni je moja rekla da je prerano za pregled do 16, pa moram cekati taj termin. Kod nas je fizicki nepodnosljivo raditi a uz to izbila je neka nesuglasica i trenutno je horor na poslu.. ja sam sve umornija. Reci cu sefici ovaj tjedan, pa cu vidjeti kako ce sve to izgledati..

Ma ja isto čekam za pregled. Nisam ništa planirala reči do 12tj ali moram sad. Jooj točno mi je muka. Radim na odmorištu. U kuhinji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.