Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    06. Ožujak 2023. 07:57

Flowerson 🌸

Ah, ja se ne farbam pa nemam problema s farbanjem 🤭😁zadnja 3 dana me izluđuje više glavobolja od mučnine, pijem tekućine, al ništa mi baš ne pomaže…doslovno prođe samo od sebe. Mučnina mi nije više onako intezivna, osjećam više muku u želucu, nije mi izražen nagon za povraćanje. Naravno da me to odmah brine. Al zato baš osjećam nekakav pritisak u maternici svakodnevno i kao da imam neku prepreku kad se trebam saginjati. Nadam se da je to sve dobro, sutra konačno uzv pa ću znati na čemu sam 🙏

Sretno na pregledu,  uzivaj s bebicom, čekamo lijepe vijesti 😊🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    06. Ožujak 2023. 08:03

Flowerson sretno na pregledu 🥰 
    Teich nadam se da ti je kraj mucninama, javi nam… kod mene se nista nije promijenilo, mozda hoce kad bude 13 tt 🙈
    Jagoda kako si? Javi nam se 😘😘
    Pozdrav svim curama, mi planiramo za vikend objaviti trudnocu obitelji i prijateljima 😇😇😇😇 

BabyBoy 💙

amarenna
    06. Ožujak 2023. 08:14

Teich ja i dalje čekam te dane da prestanu mučnine, još znam i povraćati 😐
    La_Lupa prekrasno, znači bit će veseli i divan vikend 🥰
    I mene zanima kako ste cure koje imale krvarenja? 🤞💚

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 08:27

Hvala vam 🤗
    Teich, čestitam, ulaziš u ljepši period ❤️
    La lupa, veselimo se i mi saznati 🤭😁
    Jagoda, popsicle, suncica, kako ste?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

mami_m
    06. Ožujak 2023. 08:57

Sto se tice farbanja, nisam jos, ali cu vjerovatno nekad u drugom trimestru.
    Jedne prilike sam razgovarala sa frizerkom na tu temu, da li se trudnice farbaju, i zbog cega se izbjagava farbanje. Razlog su hormoni, njoj se nekoliko puta desilo da zene koje je prije farbala, zna njihovu kosu, ali kad su trudne boja jednostavno ne prima.

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

La_Lupa
    06. Ožujak 2023. 08:59

Flowerson 🌸

Hvala vam 🤗

Hehe ako mislis na spol, mi jos ne znamo spol… samo jos nismo nikom govorili, radi gubitka prethodne dvije trudnoce smo bas na velikom oprezu bili, cekali da prodje ovaj 12 tt… tako da ce samo svi saznati sretnu vijest 🤭😇😇

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 09:01

La_Lupa

Flowerson 🌸

Hvala vam 🤗

Hehe ako mislis na spol, mi jos ne znamo spol… samo jos nismo nikom govorili, radi gubitka prethodne dvije trudnoce smo bas na velikom oprezu bili, cekali da prodje ovaj 12 tt… tako da ce samo svi saznati sretnu vijest 🤭😇😇

Shvatila sam da ne znate ni vi, razumijem oprez i strah jako dobro, sad se lijepo svi skupa proveselite, a nama javi spol kad stigneš ❤️

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    06. Ožujak 2023. 09:07

Flowerson 🌸

La_Lupa

Flowerson 🌸

Hvala vam 🤗

Shvatila sam da ne znate ni vi, razumijem oprez i strah jako dobro, sad se lijepo svi skupa proveselite, a nama javi spol kad stigneš ❤️

Hvala ti ♥️ nije lako nama zenama, prvo docekaj taj plus pa onda sa sve bude u redu, pa ocuvaj trudnocu, pa rodi, pa doji (btw o dojenju nitko ne prica- a toliko cujem “problema” oko toga od bliskih zena)… zene, mi sve mozemo! 💃🏻 

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    06. Ožujak 2023. 09:13

Da, ja već sada "učim" o dojenju jer se o tome malo priča..prijateljica mi je rekla kad je rodila da su joj samo dali dijete i rekli: "evo doji", a ona jadna nije ništa znala, nit joj itko išta pokazao. Moja mama mene nije dojila jer ja nisam htjela, al vjerojatno zapravo samo nije znala. Osobno jako želim dojit tako da se želim pripremit na to koliko god mogu.

• Baby❤
    06. Ožujak 2023. 09:15

Cure vi koje idete privatnom ginekologu, dal nakon svakog pregleda javljate svom ginekologu ili ne? Neznam dal da se naručim kod svog na jedan pregled pa da vidi sve što se do sad dešavalo ili šta vi mislite? 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.