Lily123 skroz te razumijem. Nadala sam se da ce mucnine i povracanja i taj osjecaj kiseline nestati kad prodjemo 12 tt medjutim nije… cak mi je i gore 🤢🤢 Zelim malo uzivati u trudnoci, nadam se da ce nam uskoro proci…
Pereca slobodno pitaj sve sto te zanima, zato i jesmo tu. Tko pita ne skita 💪🏻💪🏻
Lana ja sam radila samo kombinirani probir, to ti ide preko uputnice, ne placas.
Amarenna i ja izbjegavam bazene i saune, moram priznati da mi malo fali… mastam o wellness vikendu 🤣🤣 samo bez bazena i saune… napravit cu si kucni spa, maska na lice i pravit se da sam na wellnessu 🤪🤪
BabyBoy 💙
Cure hvala na odgovoru vezano uz test. Pričekat ću 12 tjedan pa ću otići.
iako ne povraćam, meni ovo tromjesečje je baš teško. Užasno loše izgledam i loše se osjećam. Vjerojatno je to povezano tj radi toga što se loše osjećam i loše izgledam. Ne loše, nego nikad gore. Onaj trudnički glow je mit
Dobro večer cure, kako ste?🥰
Nove cure dobrodošle i čestitam❤
Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭
Lana ja sam to imala taj bjeli isjedak i razvlacenje u stomaku, imam i sad povremeno, i bas mi i objasnila ginekologinja, sve je to normalno i dobar znak, materica je aktivna, raste i pravi mjesta. Izrazenije je kod prvorotki. 😊
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭Lanaja sam to imala taj bjeli isjedak i razvlacenje u stomaku, imam i sad povremeno, i bas mi i objasnila ginekologinja, sve je to normalno i dobar znak, materica je aktivna, raste i pravi mjesta. Izrazenije je kod prvorotki. 😊
Baš sam htjela postaviti pitanje dal' koja ima te "menstrualne bolove"
Ne konstantno nego povremeno..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭Lanaja sam to imala taj bjeli isjedak i razvlacenje u stomaku, imam i sad povremeno, i bas mi i objasnila ginekologinja, sve je to normalno i dobar znak, materica je aktivna, raste i pravi mjesta. Izrazenije je kod prvorotki. 😊
Meni uglavnom uvece, posebno ako sam bila aktivnija taj dan, bude neko tupo razvlacenje i pritisak u donjem stomaku. Svi kazu normalno je pa se vise ne obazirem i ne brinem. Kad me tako pocne boliti znam da moram da odmorim i malo se utoplim u dekicu 😊
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Meni isto tako povremeno, nekad ujutro nekad popodne, nema nekog pravila. Gledam da se dosta krećem i ako više hodam zna me tada malo izraženije. Hvala Bogu nije neka neizdrživa bol, više bi rekla nelagoda
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lola i Kiki čestitam na curkama
Cure s krvarenjima, jako mi je žao, nadam se da će sve biti u redu, čuvajte se, mirujte...u drugoj trudnoći sam bila 7 tjedana prikovana za krevet na mirovanju, u bolnici, znam da nije nimalo lako, ali sve za naše bebice.
Ja se isto nisam još farbala...a budem uskoro valjda, već sam sva sijeda što se tiče bolova, stalno nešto..ili probadanje, ili križa ili prepone, točno se osjeti to širenje maternice...
Mi smo rekli svojima i ja kolegicama na poslu za trudnoću...rano je, ali ne gledam tako na to...poći po zlu može nažalost bilo kada...
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ah, ja se ne farbam pa nemam problema s farbanjem 🤭😁zadnja 3 dana me izluđuje više glavobolja od mučnine, pijem tekućine, al ništa mi baš ne pomaže...doslovno prođe samo od sebe. Mučnina mi nije više onako intezivna, osjećam više muku u želucu, nije mi izražen nagon za povraćanje. Naravno da me to odmah brine. Al zato baš osjećam nekakav pritisak u maternici svakodnevno i kao da imam neku prepreku kad se trebam saginjati. Nadam se da je to sve dobro, sutra konačno uzv pa ću znati na čemu sam 🙏
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro, sluzbeno sam usla u drugi trimestar 🤗😄
Danima nemam nikakvih tegoba osim trbuha ali to je normalno,beba pravi mjesta. Nadam se da su dani umora, mucnina, povracanja, glavobolja i ostalog iza mene. 😁
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Imam ih ija povremeno kako kad svaki drugi treći dan. Vjerovatno ce se ponavljati sve dok maternica bude rasla. Donji dio leđa također.
Sortiraj odgovore
Najstariji