Što se farbanja tiče, ja planiram otići do frizera kad dođem sebi i uđem u drugo tromjesečje jer se napokon želim osjećat kao gospođa i da se počastim nakon groznog prvog tromjesečja. Danas sam se našminkala nakon valjda mjesec dana i muž je bio oduševljen hahaha. Zadnjih dana sam baš izgledala ko da sam grobaru s lopate pobjegla Jedva čekam da mi prođe ovaj osjećaj gađenja i mučnine koja je stalno tu, uopće ne znam kako je to kad ti od jutra do mraka nije zlo ili nemaš bljutavi okus u ustima.
Ja ću ici u dogovoru s ginekologom jer sam presla 35 godina ,nudio mi je i ove preko zdravstvenog ali i ove što se plaćaju, ali ja sam znala već da želim na nifty ,a i moja gin ih radi tako da mi je to dobro ispalo
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ja ću ici u dogovoru s ginekologom jer sam presla 35 godina ,nudio mi je i ove preko zdravstvenog ali i ove što se plaćaju, ali ja sam znala već da želim na nifty ,a i moja gin ih radi tako da mi je to dobro ispalo
Pipin to je odg na tvoj post na nifty :)
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Trudnice drage, sta mislite o bojanju kose?
Ja se jako dvoumim, stavila sam neki preliv za kosu bez puno hemije prije tjedan dana i sve se vec ispralo, a ni sjede nije pokrilo. Nekako su misljenja podjeljenja oko toga, i ja sam nesigurna.
Sramota me ovakva sarena hodati. S druge strane, radje cu biti sijeda i ruzna nego da nastetim nesto bebici.
Ja planiram kad prođem 12 tj neku boju bez amonijaka
28.1. +
6.2. Uzv
Pereca, izvini ako sam te nekako uvrijedila, nije mi bila namjera. Vjeruj mi da sam i sama isprepadana svim i svačim jer je i meni prva i dugo očekivana trudnoća, ali mislim da treba razgraničiti neki zdrav oprez od misli koje samo sputavaju.
Previše opreza vodi ka anksioznosti, a to je vjerovatno pogubnije za nas od boje za kosu. Moje licno mišljenje.
Ne znam, svako ima drugačiji pristup i trudnoći i životu i djeci.
Meni ta takva opreznost i strepnja stvara veliki pritisak, ma ogroman pritisak, tako da izbjegavam sve ljude koji su skloni tome.
Al mi gode vicevi o trudnicama i mislim da se nikad nisam više smijala nego od +, mozda to progesteron mene okrene na napade smijeha, šta znam :)
Pereca bez brige samo ti pitaj sta te zanima,svatko od nas razlicito razmislja i to je potpuno normalno. Meni je receno radi mjere opreza pricekat da prođu ta tri mjeseca,kao i na bazen da neidem radi bakterija itd.. Ja sam pitala za bazen jer mi je sin opsjednut vodom pa smo ga cesto vodili,tj vodimo ga i dalje ali evo ja jos nisam usla u vodu. Bas mi je treca trudnoca pa sam i ja zvala da pitam za misljenje u vezi sampona za perut iz apoteke jer se borim s njom vec 2mj tj to je neka kao terapija od 2tj samponom (Oranozolol) i smije se koristit u trudnoci.. ugl poenta je ako nisi sigurna pitaj 😃
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Dobro večer cure, kako ste?🥰
Nove cure dobrodošle i čestitam❤
Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Tako je nema glupih pitanja i uvijek je dobro pitati, ovdje smo da pomognemo jedna drugoj, damo savjet ako znamo, podijelimo iskustva i budemo jedna uz drugu 🙂 ja se ne farbam, još... 🤭 , a što se tiče bazena izbjegavam ga u trudnoći jer me strah bakterija, ali ići ćemo na more pa ću se opustiti tamo 🤭
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Dobro večer cure, kako ste?🥰
Nove cure dobrodošle i čestitam❤
Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭
Beba radi mjesta 🤭
Ne plaća se kod socijalnog ginekologa ništa, bar ja nisam u nijednoj trudnoći baš ništa plaćala. Što se tiče testova nisam radila, nemam potrebe. Vjerujem da će biti sve uredu 🙏
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Beba radi mjesta 🤭
Ne plaća se kod socijalnog ginekologa ništa, bar ja nisam u nijednoj trudnoći baš ništa plaćala. Što se tiče testova nisam radila, nemam potrebe. Vjerujem da će biti sve uredu 🙏
Hvala ti🥰
Mene brine što sam ja bez simptoma i prvi puta sam tako pa je završilo loše mada tad me nije bolio trbuh pa se sada i ja tješim da se sve širi zbog bebe
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji