Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    05. Ožujak 2023. 19:54

Što se farbanja tiče, ja planiram otići do frizera kad dođem sebi i uđem u drugo tromjesečje jer se napokon želim osjećat kao gospođa i da se počastim nakon groznog prvog tromjesečja. Danas sam se našminkala nakon valjda mjesec dana i muž je bio oduševljen hahaha. Zadnjih dana sam baš izgledala ko da sam grobaru s lopate pobjegla   Jedva čekam da mi prođe ovaj osjećaj gađenja i mučnine koja je stalno tu, uopće ne znam kako je to kad ti od jutra do mraka nije zlo ili nemaš bljutavi okus u ustima. 

Blue1986
    05. Ožujak 2023. 20:31

Ja ću ici u dogovoru  s ginekologom  jer sam presla 35 godina ,nudio mi je i ove preko zdravstvenog  ali i ove što se plaćaju, ali ja sam znala već da želim na nifty ,a i moja gin ih radi tako da mi je to dobro  ispalo 

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Blue1986
    05. Ožujak 2023. 20:33

Blue1986

Ja ću ici u dogovoru s ginekologom jer sam presla 35 godina ,nudio mi je i ove preko zdravstvenog ali i ove što se plaćaju, ali ja sam znala već da želim na nifty ,a i moja gin ih radi tako da mi je to dobro ispalo

Pipin to je odg na tvoj post na nifty :)

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Blue1986
    05. Ožujak 2023. 20:34

Pereca333

Trudnice drage, sta mislite o bojanju kose?
    Ja se jako dvoumim, stavila sam neki preliv za kosu bez puno hemije prije tjedan dana i sve se vec ispralo, a ni sjede nije pokrilo. Nekako su misljenja podjeljenja oko toga, i ja sam nesigurna.
    Sramota me ovakva sarena hodati. S druge strane, radje cu biti sijeda i ruzna nego da nastetim nesto bebici.

Ja planiram  kad prođem 12 tj neku  boju bez amonijaka

28.1. +
    6.2. Uzv

Lena1897
    05. Ožujak 2023. 20:37

Pereca, izvini ako sam te nekako uvrijedila, nije mi bila namjera. Vjeruj mi da sam i sama isprepadana svim i svačim jer je i meni prva i dugo očekivana trudnoća, ali mislim da treba razgraničiti neki zdrav oprez od misli koje samo sputavaju. 
    Previše opreza vodi ka anksioznosti, a to je vjerovatno pogubnije za nas od boje za kosu. Moje licno mišljenje. 
    Ne znam, svako ima drugačiji pristup i trudnoći i životu i djeci. 
    Meni ta takva opreznost i strepnja stvara veliki pritisak, ma ogroman pritisak, tako da izbjegavam sve ljude koji su skloni tome. 
    Al mi gode vicevi o trudnicama i mislim da se nikad nisam više smijala nego od +, mozda to progesteron mene okrene na napade smijeha, šta znam :) 

teich95
    05. Ožujak 2023. 21:03

Pereca bez brige samo ti pitaj sta te zanima,svatko od nas razlicito razmislja i to je potpuno normalno. Meni je receno radi mjere opreza pricekat da prođu ta tri mjeseca,kao i na bazen da neidem radi bakterija itd.. Ja sam pitala za bazen jer mi je sin opsjednut vodom pa smo ga cesto vodili,tj vodimo ga i dalje ali evo ja jos nisam usla u vodu. Bas mi je treca trudnoca pa sam i ja zvala da pitam za misljenje u vezi sampona za perut iz apoteke  jer se borim  s njom vec 2mj tj to je neka kao terapija od 2tj samponom (Oranozolol) i smije se koristit u trudnoci..  ugl poenta je ako nisi sigurna pitaj 😃

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lana99
    05. Ožujak 2023. 21:13

Dobro večer cure, kako ste?🥰
    Nove cure dobrodošle i čestitam❤
    Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako  osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
    I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
    Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

amarenna
    05. Ožujak 2023. 21:14

Tako je nema glupih pitanja i uvijek je dobro pitati,  ovdje smo da pomognemo jedna drugoj, damo savjet ako znamo, podijelimo iskustva i budemo jedna uz drugu 🙂 ja se ne farbam, još... 🤭 , a što se tiče bazena izbjegavam ga u trudnoći jer me strah bakterija, ali ići ćemo na more pa ću se opustiti tamo 🤭

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    05. Ožujak 2023. 21:17

Lana99

Dobro večer cure, kako ste?🥰
    Nove cure dobrodošle i čestitam❤
    Opet ja zabrinuta i iščekujem taj pregled.. imam bijeli iscjedak i dalje i probadanje u maternici, mislim više je onako osjećaj kao da me netko razvlačiti iznutra hahah oa me malo strah jel sve uredu🥲nemam niti mučnine, ni umor više..ništa
    I da, jel svi redovni pregledi kod soc ginekologa idu na preko zdravstvenog ili se nešto dodatno plaća? Znam da se ovi testovi plaćaju itd. No ako je samo vođenje trudnoće i neke osnovne stvari, plaćam li išta?🙂
    Ja osobno ne bih ni jedan od testova radila ako ne moram, rađe bih kupila stvari za bebu ako daj Bože sve bude uredu🤭

Beba radi mjesta 🤭 
    Ne plaća se kod socijalnog ginekologa ništa, bar ja nisam u nijednoj trudnoći baš ništa plaćala. Što se tiče testova nisam radila, nemam potrebe. Vjerujem da će biti sve uredu 🙏 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lana99
    05. Ožujak 2023. 21:27

amarenna

Beba radi mjesta 🤭
    Ne plaća se kod socijalnog ginekologa ništa, bar ja nisam u nijednoj trudnoći baš ništa plaćala. Što se tiče testova nisam radila, nemam potrebe. Vjerujem da će biti sve uredu 🙏

Hvala ti🥰
    Mene brine što sam ja bez simptoma i prvi puta sam tako pa je završilo loše mada tad me nije bolio trbuh pa se sada i ja tješim da se sve širi zbog bebe

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.