Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    27. Veljača 2023. 20:45

Teich sad kad si spomenula kavu, jel ju pijete?
    Meni se strašno pije, a suzdržavam se

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

teich95
    27. Veljača 2023. 20:54

Lana99

Teichsad kad si spomenula kavu, jel ju pijete?

Jucer popodne sam od supruga uzela gutljaj jer mi je nakon dugo vremema mirisala,jutros kad sam dosla s pregleda na posao skuhala sam si jednu i sjela mi je bas super. Sto se mene tice kad nisam trudna ja sam pila kavu dan noc ali u prosloj trudnoci sam smanjila na salicu do dvije nisam htjela pretjerivati. Kazu da nevalja kava u trudnoci,a moja doktorica kaze za nas kavopije da je veci sok za tjelo ostavit ju skroz,neko popit salicu dvije.. kao i za cigarete koje cure puse, x puta sam cula kako govori zenama ako puse samo da nepretjerivaju  da smanje da nemaju nista od toga da sad ostave skroz,da cijelo tijelo onda trpi pa tako i trudnoca

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    27. Veljača 2023. 21:01

Ja popijem tu i tamo. Ne svaki dan i ako popijem onda je to samo jedna i iz to pazim da ne pijem čaj koji sadrži kofein. Mislim da si možeš priuštiti, bitno je samo ne pretjerati 

Pipi11
    27. Veljača 2023. 21:08

Popsicle

Dobro dosle nove cure, svima vam zelim skolsku trudnocu 💕

Ja od subote imam non stop krvarenja iz nosa , uzas. Jedva cekam slj tjedan kad su mi pregledi i za autoimunu i za trudnocu. Buduci da sam imala missed ab prosle godine bas sam na iglama, pff 🙏🏼

Pridružujem se dobrodošlici i najljepšim željama i tebi Popsicle također da te prati uredna školska trudnoća 
    Vjerujem da si na iglama i u strahu ali moramo sve vjerovati u najbolje. Nadam se da ćemo sve skupa ovdje družiti se do kraja 

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 21:34

Naručena sam 09.03 na prvi pregled 

Lana99
    27. Veljača 2023. 21:38

teich95

Lana99

Teichsad kad si spomenula kavu, jel ju pijete?

Jucer popodne sam od supruga uzela gutljaj jer mi je nakon dugo vremema mirisala,jutros kad sam dosla s pregleda na posao skuhala sam si jednu i sjela mi je bas super. Sto se mene tice kad nisam trudna ja sam pila kavu dan noc ali u prosloj trudnoci sam smanjila na salicu do dvije nisam htjela pretjerivati. Kazu da nevalja kava u trudnoci,a moja doktorica kaze za nas kavopije da je veci sok za tjelo ostavit ju skroz,neko popit salicu dvije.. kao i za cigarete koje cure puse, x puta sam cula kako govori zenama ako puse samo da nepretjerivaju da smanje da nemaju nista od toga da sad ostave skroz,da cijelo tijelo onda trpi pa tako i trudnoca

Ja sam prije t pila 1-2 dnevno, a nekada ni jednu s tim da pijem nesicu s dosta mlijeka. Ne mogu je se baš potpuno odreći tako da ću onda popiti s vremena na vrijeme za gušt🙈

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    27. Veljača 2023. 21:38

jopa1234

Super😍, tebi je onda dosta ranije dala nego tipa meni.
    Ja imam 16.3., a već sad sam 5+5
    Moram si i ja napraviti ovu trakicu s tjednima😂

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 21:44

Lana99

jopa1234

Super😍, tebi je onda dosta ranije dala nego tipa meni.
    Ja imam 16.3., a već sad sam 5+5
    Moram si i ja napraviti ovu trakicu s tjednima😂

ja bi čak volila da me je naručila još iza🙂uvik me stra da se nebi razočarala il da se srce ne cuje..danas mi je jedna cura objasnila kako se to radi pa nađi unazad par stranica😀

• Ana26
    27. Veljača 2023. 22:48

Amarenna termin mi je 3.9. 
    Teich , Kiki čestitke na dobrim pregledima. 🥳🎊🎉

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

poisonivy2604
    28. Veljača 2023. 06:30

Čestitam na dobrim nalazima svima 
    imala sam malu gužvu pa nisam pisala, ali sam vas redovito čitala...ja sam jučer bila na prvom pregledu.
    Doktor je na ultrazvuku vidio dvije gestacijske vrećice, od kojih je jedna prazna, a u drugoj je bebica sa vidljivim otkucajima srca. Kaže da bi bilo rizično da je prazna ispod pune, jer bi u slučaju da tijelo odluči odbaciti praznu mogla povući i punu za sobom, ali u mom slučaju su jedna kraj druge, pa kaže da bi se prazna trebala jednostavno samo razgraditi...pratiti ćemo stanje. Sljedeća kontrola mi je za 3 tjedna.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.