Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    27. Veljača 2023. 19:25

Mimica91

Čestitam Kiki na dobrim rezultatima. Ja se pridružujem tebi po simptomima (ili nesimpotmima), skoro identično sve i kod mene

I ja isto isto sve. Ali i da prijavim,  ja sam non stop gladna ali non stop. To nije normalno, znači na poslu sam ručala pravi ručak , rižoto i salatu i sat vremena kasnije umirem od gladi. Ne znam jel to normalno ali malo me strah da ću biti ko tenk. Čak potajno priželjkujem da malo povraćam ( nemojte zamjeriti cure koje se s tim mučite). To vam je tako kad ne znate kako je to. Luda sam skroz a mislim da sam i poglupavila ali doći ćemo do toga 
    Kiki, čestitam ti na predivnim vijestima. Sad stvarno možeš samo uživati 
    Ja i dalje ne kužim ovo za testove (kao što sam rekla poglupavila sam a vjerujte nisam prije bila glupa
    Znači išla si na taj nipt a cure preporučuju taj qulified. Ali tebi je bolji nipt? Fakat sorry što sto puta pitam ali evo stvarno sam pogubljenja

amarenna
    27. Veljača 2023. 19:26

I mene jako zanima spol, haha 🤭 baš imam osjećaj da će biti curica , brzo će subota 😛

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    27. Veljača 2023. 19:41

Pipi, i ja sam stalno gladna. Čim se probudim moram jest..i onda opet...ja sam već dobila sigurno kilu, dvije od kad sam trudna jer non stop nešto žderem. Te zbog gladi, te zbog mučnine. Pokušavam se organizirat nekako da jedem manje kaloricnu hranu ako već moram jest. Sto je najgore, ne osjećam se super kad pojedem, al osjećam se gore kad ne jedem. Začarani krug.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    27. Veljača 2023. 19:44

Pipi, nipt je naziv za sve te testove: nifty, qualified, panorama... Ja ću čekat 12.tjedan da vidim kako ce proc svi pregledi, pa možda ne napravim to...al ako budem, radit ću isto qualified.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    27. Veljača 2023. 20:03

Flowerson, ahaaa ajme fakat to nisam znala. Ja ću onda vidjeti što mi ginekolog predlaže ali htjela bi svakako biti informirana prije toga. 
    Za jelo, dobro kažeš, začarani krug. Meni je stalno neštonko da se  mučka u trbuhu, stalno taj osjećaj gladi osim kad se najedem i neposredno nakon toga 
    Mislim da sam ja dobila jedno 3 kile sigurno, inače sam mršava ali brine me jer sam čitala damu prvom tromjesečju ne bi se uopće trebalo dobiti na kilaži. Zato se i bojim kako sam krenula..isto većinom jedem zdravo ali uglavnom non stop jedem a ne potrošim to jer u uredu sjedim, na posao dođem s autom i jedino što šetam kad je lijepo vrijeme ali kad nije onda ništa  ali dobro skoro će lijepo vrijeme i proljeće pa će biti bolje, nadam se 

Lana99
    27. Veljača 2023. 20:05

Kiki baš mi je drago što su odlični rezultati🥰
    Ja isto mislim da je curica
    Vidim da pišete svi kako ste nonstop gladni, a meni se užasno smanjio apetit i želudac me boli. Danas kroz cijeli dan pojela 3 kiflice, komad bijelog mesa i 2 jaja i sad mi se povraća po prvi put🙄

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lily123
    27. Veljača 2023. 20:07

Pipi11 hahaha  joooj - ne želiš povraćat. Bolje i da se udebljaš par kila više nego da bljuješ, vjeruj mi.  Sve će to otići kad beba dođe pa budeš morala brinut o njoj, kile su sad nebitne. Naravno, treba ostati u zdravim granicama, ali sve se to da riješiti. Ja sam danas do nekih 3 popodne htjela umrijet od muke koliko mi je bilo loše i povraćalo mi se, a sad sam stvarno dobro i jedem kiseli kupus  uživajte bez simptoma 

Lily123
    27. Veljača 2023. 20:09

Kiki super za dobre rezultate, baš mi je drago kad se tu podijele lijepe vijesti  a sad čekamo spol, strpit ćemo se 

amarenna
    27. Veljača 2023. 20:29

Ja večerala najela se ko prase 🐷 i nakon 20 min sve oslo vanka 🙈🙈 eto...sad ću nešto manje i laganije pojest 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    27. Veljača 2023. 20:30

Kiki nestrpljivo cekamo subotu 😍👶
    Cure bez simptoma uzivajte,ja sam u drugoj trudnoci strepila ma da mi nista smetalo nije,nisam povracala sve bilo super samo sto ni ja tad to nisam cijenila jer sam zudila za simptomima samo da znam da je sve okej jer sam prvu bebu nazalost izgubila. A sada do prije 3 dana sam bila katastrofa od glavobolje,umora, mucnina,povracanja,intenzivnih mirisa, gađenja hrane, kave.. sad se napokon smiruje pocela sam jest svasta,najvise mi se trazi slatko,popila sam i kavu nakon sigurno 3tj  i uzivam sad u hrani 😁  I iskreno briga me za kile samo da bude sve do kraja kako treba 🙂 ovaj put stvarno zelim uzivati u trudnoci i vodit cu se onim "nisam debela trudna sam" 😁😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.