Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    28. Veljača 2023. 06:41

poisonivy2604

Čestitam na dobrim nalazima svima
    imala sam malu gužvu pa nisam pisala, ali sam vas redovito čitala…ja sam jučer bila na prvom pregledu.
    Doktor je na ultrazvuku vidio dvije gestacijske vrećice, od kojih je jedna prazna, a u drugoj je bebica sa vidljivim otkucajima srca. Kaže da bi bilo rizično da je prazna ispod pune, jer bi u slučaju da tijelo odluči odbaciti praznu mogla povući i punu za sobom, ali u mom slučaju su jedna kraj druge, pa kaže da bi se prazna trebala jednostavno samo razgraditi…pratiti ćemo stanje. Sljedeća kontrola mi je za 3 tjedna.

Supeeer na dobrim vijestima. Isti takav slučaj neki dan moja prijateljica ima. Jedna prazna u drugoj srce kuca i jedna kraj druge. Isto tako doktorica rekla da će se to samo razgraditi posto je davno prestalo sa razvojem da se čak i ne vidi na uzv. Tako da no sikiriki❤️🤰
    Kiki baš mi je draaago i čekamo subotu da vidimo spol. Mislim da je dečko ali iznenadi nas 😂❤️

amarenna
    28. Veljača 2023. 08:05

JESENSKE BEBE 2023.🍂🍁🤱
    Lana06512.08
    Missblonde1: 25.08
    Mimica91: 30.08 💙
    Benkina: 01.09
    MissBlond: 01.09
    Kiki13: 02.09
    Amarenna: 02.09
    39/48g: 02.09 💙
    Ana26: 03.09 
    Jelušićka: 05.09
    MomM.94: 05.09
    Lola1212: 06.09
    Mimmmi: 09.09
    Jagoda01: 11.09
    Teich95: 11.09
    MomN.93: 11.09
    Lalaland191: 11.09 💙
    Marija3998: 12.09
    Ann9852: 13.09
    La_Lupa: 15.09
    Leoni87: 16.09
    Pereca33: 16.09
    Nika2109: 17.09 💙
    MamaŠČ: 19.09
    Mladamama19:  21.09
    Gatalinka: 21.09
    Danubis90: 22.09
    Tkočekatajidočeka: 22.09
    Polly: 24.09
    Djajip: 04.10
    BikMik: 07.10
    Flowerson: 07.10 
    Blue1986: 07.10 
    MalaG: 12.10
    Popsicle: 06.10
    Pippi11:  06.10 
    Lily123: 11.10
    Poisonivy2604: 19.10
    Ivoo12: 28.10
    Mami_M
    Zvoncicca88
    Monika1101
    Maslačak993

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    28. Veljača 2023. 08:18

poisonivy2604

imala sam malu gužvu pa nisam pisala, ali sam vas redovito čitala…ja sam jučer bila na prvom pregledu.
    Doktor je na ultrazvuku vidio dvije gestacijske vrećice, od kojih je jedna prazna, a u drugoj je bebica sa vidljivim otkucajima srca. Kaže da bi bilo rizično da je prazna ispod pune, jer bi u slučaju da tijelo odluči odbaciti praznu mogla povući i punu za sobom, ali u mom slučaju su jedna kraj druge, pa kaže da bi se prazna trebala jednostavno samo razgraditi…pratiti ćemo stanje. Sljedeća kontrola mi je za 3 tjedna.

Bit će to sve super 🙏🤞👶
    Jagoda meni nažalost još nisu prošle mucnine...nadam se da budu 🤭

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lana99
    28. Veljača 2023. 08:41

Amarenna možeš li molim te i mene staviti na listu?😉
    Meni je termin po zm 25.10. Iako ja mislim da će po uzv biti kasnije za sigurno desetak dana jer mi je ovulacija bila oko 22dc

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 08:52

poisonivy2604

Bitno da je beba na sigurnom i da to neće utjecat na nju ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 10:43

jel koja od vas u početku bila napuvana ko žaba 🙈uredno idem na wc Al sam baš napuhana cila i ko da me malo trbuh boli na dodir

• yushu
    28. Veljača 2023. 10:53

Osam bombi eksplodiralo šest, a vrhunski istraživački novinari otkrili detalje američkog bombardiranja "Sjevernog toka"

Od veljače 2022. sukob Rusije i Ukrajine eskalira i prerastao je u lokalni rat. Pojačavaju se europske i američke sankcije protiv Rusije. U rujnu iste godine, "Sjeverni tok -1 " i "Sjeverni tok -2 " cjevovodi, koji prenose ruski plin u Europu, eksplodirali su i iscurili u vodama kod Švedske i Danske. Nakon eksplozije, Sjedinjene Države su to više puta demantirale, rekavši da nitko nije imao koristi od onoga što je plinovod raznio, dapače, svi znaju da Sjedinjene Države imaju koristi.
    Prvo, s grižnjom savjesti, Sjedinjene Države raščiste odnos .
    Budući da je mjesto curenja "Sjeverni tok" Naftovod se nalazi u isključivim gospodarskim zonama Danske i Švedske, obje su zemlje najavile da će istražiti incident. Njemačka, primateljica "Sjeverni tok" plinovoda, također je najavio da će pokrenuti istragu o incidentu. Međutim, Rusija, izvoznik plinovoda i suinvestitor projekta, isključena je iz istrage.
    [left]U ovom su trenutku Sjedinjene Države uprle prstom prije svega u Rusiju.[/left]
    [left]Glasnogovornik američkog State Departmenta Ned Price: Akcija je bila jasan Putinov signal da zna da gubi rat, da je u teškoj poziciji i da čini sve što može kako bi zastrašio one koji su mu se usudili prkositi.[/left]
    [left]Ruska strana je uzvratila da to mogu učiniti samo zapadne zemlje.[/left]
    [left]Ruski predsjednik Vladimir Putin : Za anglosaksonske zemlje (SAD, UK, Kanada, Australija i Novi Zeland) sankcije protiv Rusije nisu bile dovoljne i pretvorile su se u sabotažu. Nevjerojatno, oni su zapravo planirali eksploziju međunarodnog plinovoda "Sjeverni tok" u Baltičkom moru.[/left]

• yushu
    28. Veljača 2023. 10:53

Vrhunski novinari otkrili: Američko bombardiranje Sjevernog toka prvi je korak u "europskom planu uništenja"
    Dana 26. rujna 2022. dogodila su se četiri podvodna "udara" u Baltičkom moru, nakon čega su otkrivena tri curenja u Sjevernom toku I i Sjevernom toku II, dva ruska plinovoda koji prenose energiju izravno u Njemačku, uzrokujući veliku količinu plina iscuriti iz cjevovoda u obližnje more. Incident se smatra namjernom sabotažom jer su u vodama točaka "curenja" otkriveni ostaci eksploziva.
    [left] [/left]

Slike morskog područja na mjestu izlijevanja Sjevernog toka

Isprva se nagađalo da je riječ o Rusiji jer je do rujna rusko-ukrajinski rat trajao više od pola godine, a dvije strane još nisu imale pobjednika. Ali ako malo razmislite, znat ćete da to ne može učiniti Rusija, jer je to plinovod za transport prirodnog plina u Europu. Rusija daje plin i prima novac. Rat u Rusiji je tijesan, a vojni izdaci ogromni. Kako je moguće prekinuti financijski put na ovom ključnom čvoru?

• yushu
    28. Veljača 2023. 10:54

Vrhunski novinari otkrili: Američko bombardiranje Sjevernog toka prvi je korak u "europskom planu uništenja"
    Dana 26. rujna 2022. dogodila su se četiri podvodna "udara" u Baltičkom moru, nakon čega su otkrivena tri curenja u Sjevernom toku I i Sjevernom toku II, dva ruska plinovoda koji prenose energiju izravno u Njemačku, uzrokujući veliku količinu plina iscuriti iz cjevovoda u obližnje more. Incident se smatra namjernom sabotažom jer su u vodama točaka "curenja" otkriveni ostaci eksploziva.
    [left] [/left]

Slike morskog područja na mjestu izlijevanja Sjevernog toka

Isprva se nagađalo da je riječ o Rusiji jer je do rujna rusko-ukrajinski rat trajao više od pola godine, a dvije strane još nisu imale pobjednika. Ali ako malo razmislite, znat ćete da to ne može učiniti Rusija, jer je to plinovod za transport prirodnog plina u Europu. Rusija daje plin i prima novac. Rat u Rusiji je tijesan, a vojni izdaci ogromni. Kako je moguće prekinuti financijski put na ovom ključnom čvoru?
    Je li to Ukrajina? Ukrajina, koja je ophrvana ratom, ne bi trebala imati ovo vrijeme i energiju. Europska Unija? Najvjerojatnije zato što je EU više puta javno osudila Rusiju i donijela niz sankcija, a neke su zemlje čak javno prekinule diplomatske odnose s Rusijom. Amerika? Najviše se sumnja da je koristio NATO kako bi izazvao sukob između Rusije i Ukrajine i tajno slao ratna sredstva i oružje u Ukrajinu. Rat između Rusije i Ukrajine bio je u mrtvoj točki, što je odsjeklo rusko žito i potpuno porazilo Rusiju u svjetskoj situaciji. Pobijedila je američka hegemonija, što je vrlo u skladu s interesima Sjedinjenih Država.
    Istina je isplivala na površinu.
    Dana 8. veljače 2023., nezavisni istraživački novinar Seymour Hersh svijetu je objavio članak pod naslovom "Kako su Amerikanci iznijeli plinovod Sjeverni tok". Članak je iscrpan prikaz o tome kako je američka Služba nacionalne sigurnosti planirala, predsjednik Joe Biden osobno naredio, američka mornarica provela, a norveška vojska surađivala u tajnom dizanju u zrak plinovoda Sjeverni tok tijekom razdoblja od devet mjeseci.

• yushu
    28. Veljača 2023. 10:54

Osam bombi eksplodiralo šest, a vrhunski istraživački novinari otkrili detalje američkog bombardiranja "Sjevernog toka"

Od veljače 2022. sukob Rusije i Ukrajine eskalira i prerastao je u lokalni rat. Pojačavaju se europske i američke sankcije protiv Rusije. U rujnu iste godine, "Sjeverni tok -1 " i "Sjeverni tok -2 " cjevovodi, koji prenose ruski plin u Europu, eksplodirali su i iscurili u vodama kod Švedske i Danske. Nakon eksplozije, Sjedinjene Države su to više puta demantirale, rekavši da nitko nije imao koristi od onoga što je plinovod raznio, dapače, svi znaju da Sjedinjene Države imaju koristi.
    Prvo, s grižnjom savjesti, Sjedinjene Države raščiste odnos .
    Budući da je mjesto curenja "Sjeverni tok" Naftovod se nalazi u isključivim gospodarskim zonama Danske i Švedske, obje su zemlje najavile da će istražiti incident. Njemačka, primateljica "Sjeverni tok" plinovoda, također je najavio da će pokrenuti istragu o incidentu. Međutim, Rusija, izvoznik plinovoda i suinvestitor projekta, isključena je iz istrage.
    [left]U ovom su trenutku Sjedinjene Države uprle prstom prije svega u Rusiju.[/left]
    [left]Glasnogovornik američkog State Departmenta Ned Price: Akcija je bila jasan Putinov signal da zna da gubi rat, da je u teškoj poziciji i da čini sve što može kako bi zastrašio one koji su mu se usudili prkositi.[/left]
    [left]Ruska strana je uzvratila da to mogu učiniti samo zapadne zemlje.[/left]
    [left]Ruski predsjednik Vladimir Putin : Za anglosaksonske zemlje (SAD, UK, Kanada, Australija i Novi Zeland) sankcije protiv Rusije nisu bile dovoljne i pretvorile su se u sabotažu. Nevjerojatno, oni su zapravo planirali eksploziju međunarodnog plinovoda "Sjeverni tok" u Baltičkom moru.[/left]
    [left]Predsjednik Joe Biden također je brzo uzvratio protiv Putinovih tvrdnji.[/left]
    Američki predsjednik Biden: Ovo je sabotaža. Kad se stvari ohlade, poslat ćemo ronioce na dno mora u pogodnom trenutku da to utvrde. Sada ne znamo točno stanje. Ne slušajte Putina. Kaže da znamo istinu, ali nije tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.