Jutro,evo mene s pregleda sve je u najboljem redu. Beba je bila toliko aktivna da ju je jedva izmjerila i nuhalni koji je 0,20mm. Kilaza mi je i dalje ista,iduci pregled tek 29.3 😮💨 I da za spol je rekla da nije sigurna da cemo pricekati iduci pregled da moze sa sigurnoscu reci.
https://ibb.co/d50zCDq
E da i sama me pitala cim sam usla kad planiram na komplikacije pa sam u dog s mm rekla da cu raditi do proljetnih praznika kaze ona super taman na iducem pregledu cemo rijesavat i to. Pao mi je kamen sa srca. 😊
divota
ja fakat tek učim, čitam, o pola toga nemam pojma, npr što je to nuhalni? vidim da se to sa 3 mj mjeri ali nemam pojma što je to?
ja se nisam još počela mazati, nekako kako nemam trbuh još onda se i ne sjetim ali mislim da ću sada početi i to sa maslinovim uljem jer onda sam nekako sigurna da ne stavljam ništa što je nepoznato ili možda šteti, nemam pojma
teich, slika je preslatkaLily, baš ti je grozno, meni je danas konačno bolje nakon 7 dana pa konačno mogu malo predahnut, al me instantno strah dal je sve ok. Ako previše povraćaš i ne zadrzavas nista od hrane 2 dana za redom, trebala bi ić na infuziju.
jopa, stavi trakicu u potpis da te lakše pratimo, ovako je teško zapamtit u kojoj si fazi.
Ja sam vadila krv danas za hormone štitnjače pa ćemo vidjet jel ok…ne ide mi na ruku što sam umorna ko pas, grozno sam spavala sinoć za promjenu.
kako cu to stavit..koristim ovo tek 10 tak dana pa neznan još kako sta🙈
Ideš na link https://www.tickerfactory.com/
Odabereš "Pregnancy" i dalje biraš trakicu i datum termina. Zatim kopiraš BB kod i na svom profilu zalijepiš to u potpis.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pipi, ja isto nemam pojma što je nuhalni idem korak po korak, vidjet ću što će reć ginekologica kad dođem.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
teich i kod nas je nuhalni 0.20mm. Kolko sam ja shvatila ako je nuhalni nabor uvecan da to pokazuje neke anomalije ploda.
Meni stigli nalazi kombiniranog i sve je nizak rizik. 😊
Trbuscici su preslatki. Meni se jos nista ne vidi, jedino navecer se malo ispupci, zato su sise narasle. 🤣
Koja je sljedeca na pregledu?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
teich i kod nas je nuhalni 0.20mm. Kolko sam ja shvatila ako je nuhalni nabor uvecan da to pokazuje neke anomalije ploda.
Trbuscici su preslatki. Meni se jos nista ne vidi, jedino navecer se malo ispupci, zato su sise narasle. 🤣
Ja sam u petak i tad radimo kombinirani 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja srijeda, jedva čekam. 😍
Imam i NIPT dogovoren. Dal to samo vade krv ili je uz to i neki poseban pregled?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ja srijeda, jedva čekam. 😍
Imam i NIPT dogovoren. Dal to samo vade krv ili je uz to i neki poseban pregled?
Rade i uzv. Mjere nuhalni nabor, i dali je vidljiva nosna kost, i poslije je vadenje krvi.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
MomM.94, jel to također uključeno u cijenu nipt-a ili se to plaća odvojeno?
Teich wwwwww prekrasno!! 😍😍😍😍
I ja imam u petak pregled kad cemo raditi kombinirani… vec ke lovi nemir 😬 pola noci nisam spavala…
MomM super, koliko si cekala rezultate kombiniranog?
BabyBoy 💙
cure, može li malo pojašnjenje pliz kako to ide, znači prvo taj nuhalni, onda kombinirani? da li se to plaća, to nije ono harmony, panorama, nipt (ako je uopće to troje sve isto?). ako je taj kombinirani dobar onda se ne ide dalje na testove? što više čitam manje sve znam
Sortiraj odgovore
Najstariji