Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    27. Veljača 2023. 13:01

Kombinirani je redovan pregled koji se radi od 11.-14.tt i on se ne placa, nego ide preko uputnice. Radi se uzv(nuhalni i nosna kost) i vadi krv. 
    A ovi nipt, harmony i to ne znam kak ide, nemam namjeru to radit kad je na kombiniranom sve oke. 
    Nalazi su dosli za 2dana na mail. Ja sam to radila u Vinogradskoj. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

La_Lupa
    27. Veljača 2023. 13:04

MomM ja isto radim u bolnici, doktorica je rekla ako sve bude OK da necemo ici na nipt test. Prvo si bila na pregledu kod doktora pa su te onda poslali u laboratorij na vadjenje krvi ili? Pitam da znam koliko vremena sve to traje jer planiram to odraditi kroz radno vrijeme 🙈  

BabyBoy 💙

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 13:05

Flowerson 🌸

jopa1234

Flowerson 🌸

teich, slika je preslatkaLily, baš ti je grozno, meni je danas konačno bolje nakon 7 dana pa konačno mogu malo predahnut, al me instantno strah dal je sve ok. Ako previše povraćaš i ne zadrzavas nista od hrane 2 dana za redom, trebala bi ić na infuziju.
    jopa, stavi trakicu u potpis da te lakše pratimo, ovako je teško zapamtit u kojoj si fazi.
    Ja sam vadila krv danas za hormone štitnjače pa ćemo vidjet jel ok…ne ide mi na ruku što sam umorna ko pas, grozno sam spavala sinoć za promjenu.

kako cu to stavit..koristim ovo tek 10 tak dana pa neznan još kako sta🙈

Ideš na linkhttps://www.tickerfactory.com/
    Odabereš "Pregnancy" i dalje biraš trakicu i datum termina. Zatim kopiraš BB kod i na svom profilu zalijepiš to u potpis.

hvala mislim da san uspila 

Flowerson 🌸
    27. Veljača 2023. 13:09

jopa, rano ti je još za neke simptome očekuj u 5.tjednu pojavu pojedinih simptoma...

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 13:31

kad ste vi isle na prvi pregled kod ginekologa 

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 13:31

1 mi je trudnoća 1000pitanja imam😃

• Lola1212
    27. Veljača 2023. 13:41

Pipi11

cure, može li malo pojašnjenje pliz kako to ide, znači prvo taj nuhalni, onda kombinirani? da li se to plaća, to nije ono harmony, panorama, nipt (ako je uopće to troje sve isto?). ako je taj kombinirani dobar onda se ne ide dalje na testove? što više čitam manje sve znam

Hej kod mene je bilo ovako- radila sam nuhalni nabor (to je standarni pregled u 3. mjesecu), kombinirani nisam radila jer sam odlucila raditi nipt (biras izmedju niftyja, harmonyja, panorame i sl., ja sam izabrala nifty). Kombinirani se ne placa nego ide preko uputnice, a nipt se placa (ne ginekologu nego firmi testa koju eventualno izaberes). Postupak je jednostavan, samo ti izvade krv i rezltati su za nekih 7-10 dana. Ja evo upravo cekam reultate. 

It’s a girl 💞

MomM.94
    27. Veljača 2023. 13:44

La_Lupa

MomMja isto radim u bolnici, doktorica je rekla ako sve bude OK da necemo ici na nipt test. Prvo si bila na pregledu kod doktora pa su te onda poslali u laboratorij na vadjenje krvi ili? Pitam da znam koliko vremena sve to traje jer planiram to odraditi kroz radno vrijeme 🙈

Da, prvo uzv, pa onda vadenje krvi. Ja sam dosla i bila narucena u 8 , a u pola 10 sam bila gotova sa svim.  Ovisi kak je guzva. Proslu trudnocu sam isla u Petrovu i tam bila od 8 do 12. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Pipi11
    27. Veljača 2023. 13:48

MomM.94

Kombinirani je redovan pregled koji se radi od 11.-14.tt i on se ne placa, nego ide preko uputnice. Radi se uzv(nuhalni i nosna kost) i vadi krv.
    A ovi nipt, harmony i to ne znam kak ide, nemam namjeru to radit kad je na kombiniranom sve oke.
    Nalazi su dosli za 2dana na mail. Ja sam to radila u Vinogradskoj.

e ok, sad je jasno. hvala ti puno na pojašnjenu. 

Lana99
    27. Veljača 2023. 13:52

Jopa1234  ja sam sada 5+5 i nemam neke posebne simptome osim umora, blage vrtoglavice i ne mogu se uopće koncentrirati ni na šta 😂
    I vidim da pitaš za pregled, ja sam se svojoj gin odmah javila mailom pa mi je dala termin sredinom 3.mj, tada cu biti 8tj

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.