Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yyuu
    28. Veljača 2023. 12:03

Osam bombi eksplodiralo šest, a vrhunski istraživački novinari otkrili detalje američkog bombardiranja "Sjevernog toka"

Od veljače 2022. sukob Rusije i Ukrajine eskalira i prerastao je u lokalni rat. Pojačavaju se europske i američke sankcije protiv Rusije. U rujnu iste godine, "Sjeverni tok -1 " i "Sjeverni tok -2 " cjevovodi, koji prenose ruski plin u Europu, eksplodirali su i iscurili u vodama kod Švedske i Danske. Nakon eksplozije, Sjedinjene Države su to više puta demantirale, rekavši da nitko nije imao koristi od onoga što je plinovod raznio, dapače, svi znaju da Sjedinjene Države imaju koristi.
    Prvo, s grižnjom savjesti, Sjedinjene Države raščiste odnos .
    Budući da je mjesto curenja "Sjeverni tok" Naftovod se nalazi u isključivim gospodarskim zonama Danske i Švedske, obje su zemlje najavile da će istražiti incident. Njemačka, primateljica "Sjeverni tok" plinovoda, također je najavio da će pokrenuti istragu o incidentu. Međutim, Rusija, izvoznik plinovoda i suinvestitor projekta, isključena je iz istrage.

• yyuu
    28. Veljača 2023. 12:03

Osam bombi eksplodiralo šest, a vrhunski istraživački novinari otkrili detalje američkog bombardiranja "Sjevernog toka"

Od veljače 2022. sukob Rusije i Ukrajine eskalira i prerastao je u lokalni rat. Pojačavaju se europske i američke sankcije protiv Rusije. U rujnu iste godine, "Sjeverni tok -1 " i "Sjeverni tok -2 " cjevovodi, koji prenose ruski plin u Europu, eksplodirali su i iscurili u vodama kod Švedske i Danske. Nakon eksplozije, Sjedinjene Države su to više puta demantirale, rekavši da nitko nije imao koristi od onoga što je plinovod raznio, dapače, svi znaju da Sjedinjene Države imaju koristi.
    Prvo, s grižnjom savjesti, Sjedinjene Države raščiste odnos .
    Budući da je mjesto curenja "Sjeverni tok" Naftovod se nalazi u isključivim gospodarskim zonama Danske i Švedske, obje su zemlje najavile da će istražiti incident. Njemačka, primateljica "Sjeverni tok" plinovoda, također je najavio da će pokrenuti istragu o incidentu. Međutim, Rusija, izvoznik plinovoda i suinvestitor projekta, isključena je iz istrage.

amarenna
    28. Veljača 2023. 12:12

Bilja dobrodošla želim ti urednu i školsku trudnocu i da se družimo do kraja  👶🤞🎉
    Joj ovi spamovi , di si baš na našu temu se ugnjezdio 🤬🤬🤬🤬🤬

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 12:14

amarenna

Bilja dobrodošla želim ti urednu i školsku trudnocu i da se družimo do kraja 👶🤞🎉

i ja kažem ..može li se prijavit da se izbrise?

• MomN.93
    28. Veljača 2023. 12:14

Flowerson 🌸

Bilja, dobrodšla i sretno!
    Meni došao nalaz hormona štitnjače, TSH mi skočio na 7, a prije mjesec dana je bio 1,5

Ne brini. U istoj situaciji sam bila i ja. Na redovnoj kontroli u 10/22 tsh bio 3,5.. ostala trudna, nakon prvog pregleda u 8 tjednu vadila tsh koji je bio 7,5. Otišla na kontrolu kod endokrinologa, postepeno euthyrox do 75 (trenutno tako pijem), prošli petak vadila hormone, tsh je pao na 2,31. Najbitnije je samo na vrijeme krenuti s terapijom 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 12:15

Pereca333

jopa1234

jel koja od vas u početku bila napuvana ko žaba 🙈uredno idem na wc Al sam baš napuhana cila i ko da me malo trbuh boli na dodir

I ja sam bila napuhana i dalje sam. Progesteron raste, opusta muskulaturu pa tako utice i na crijeva. Meni je doktorica rekla da ako imam zatvor pijem puno vode i Mukofalk rastvor. Inace je sve to simptom trudnoce

nastojim pit sta više vode..jel vam ginekolog prepisa folnu kiselinu il ste odma počele pit same

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 12:17

amarenna

Bilja dobrodošla želim ti urednu i školsku trudnocu i da se družimo do kraja 👶🤞🎉

Da, i to koje gluposti se spamaju, da je barem nešt zanimljivo 
    Meni se javila moja najbolja endokrinologica, od sutra podižem dozu s 50 na 75. Kaže da je to sve normalno jer beba uzme svoje...tako da eto odgovor i za ostale kojima skoči tsh, neće se ništa loše dogoditi. ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    28. Veljača 2023. 12:46

Lily123, u pravu si potpuno, treba uživati i cijeniti mi koje nemamo izražene simptome ali nekako sam to priželjkivala čisto da mi je srce na mjestu i da znam da je sve ok iako nije to mjerilo naravno. 
    Što se tiče šećera, čudi me da ti doktorica nije rekla na što sa pripaziš, što da izbaciš itd ali stvarno naši doktori nisu rječiti nažalost i onda nam ostaje Google koji koliko ima korisnih informacija ima i dezinformacija. Ali možda će ti neka od cura tu više znati reći o tome. Ja stvarno ne znam 🤷 
    Čestitam svim curama na uspješnim pregledima tj dobrim vijestima 💕

Lily123
    28. Veljača 2023. 13:13

Pipi11, ma skroz te razumijem vezano za simptome, oni daju taj neki osjećaj da sve ide dobro, ali nedostatak istih ne mora značiti apsolutno ništa loše. U mojoj obitelji sam ja prva koja je imala baš jake simptome poput jakih mučnina i povraćanja, svi drugi lagano i bez ikakvih simptoma (a hrpa žena u familiji i hrpa zdrave djece ). Samo bez brige!
    Što se tiče mog povišenog šećera, doktorica me samo uputila da si proguglam gestacijsku dijetu od 1800 kcal za trudnice i to je to haha. Pa sam sad to malo proučila i nastojat ću se pridržavati dijete pa ponoviti vađenje krvi, čisto da malo popratim stanje. Nastojat ću se ne sekirat oko toga, iako me uvrijedio nalaz i imam osjećaj da me vlastito tijelo izdalo 

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 13:23

Pipi, Lily, u prvoj trudnoći nisam marila za simptome jer ih nisam baš ni imala, na kraju missed ab. Naravno da sad umirem od straha kad nemam simptoma, to je nažalost tako  Mada sam svjesna da izostanak simptoma ne mora ništa značit.
    Jagoda, žao mi je, mogu zamislit kako se osjećaš :( Ne može se tu puno osim da piješ puno tekućine (čaja s limunom i medom), vitamin c, miruj i bit će bolje kroz koji dan...vjerujem da ti je užasno, al samo se sjeti da će proć.
    Lily, pa za takvu prehranu mislim da ti je najjednostavnije izbacit šećere...nisam nikakav stručnjak za to, al sigurno bi pomoglo..izbacit slatko voće i slatkiše.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.