Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    28. Veljača 2023. 13:25

jopa1234

Pereca333

jopa1234

jel koja od vas u početku bila napuvana ko žaba 🙈uredno idem na wc Al sam baš napuhana cila i ko da me malo trbuh boli na dodir

I ja sam bila napuhana i dalje sam. Progesteron raste, opusta muskulaturu pa tako utice i na crijeva. Meni je doktorica rekla da ako imam zatvor pijem puno vode i Mukofalk rastvor. Inace je sve to simptom trudnoce

nastojim pit sta više vode..jel vam ginekolog prepisa folnu kiselinu il ste odma počele pit same

Ja sam pila sama cim sam saznala za trudnocu, Femibion sam kupila i na pregledu je doktorica rekla da nastavim. 
    Flowerson najbitnije da si redovno na kontrolama. TSH bas varira u jednom danu cak. Sta tvoja doktorica kaze koja jje po njoj neka ciljna vrijendost TSH? Meni doktorica kaze ispod 2.5 idealni ispod 2. A cujem neki kazu ispod 1 🤷

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lily123
    28. Veljača 2023. 13:25

Jagoda01

Drage cure, ja od jutros bolesna katastrofa, preslo mi od muza, prije 5 dana mu bila temp 40, ja je zasad nemam al imam sve ostale simptome gripe + trudnoce… Samo lezim i placem, toliko sam nemocna, svi savjeti sta prirodno da pijem su dobrodosli.. Ne mogu vam opisat kako se nemocno osjecam

Žao mi je, samo se probaj umiriti i piti što više tekućine. Đumbir, kamilica i voćni čajevi su sigurni za trudnice. Možeš dodati i limuna, za vitamin c. Koliko sam čitala, nije dobro piti aspirin i ibuprofen. Bitno je samo da se umiriš, odmaraš što više i misliš pozitivno, sve će biti u redu. Možda nije ni gripa, nego neka viroza, ima sad svega u zraku. Čuj se i s ginekologicom ili svojom doktoricom, čisto da ti možda i oni daju neke savjete. 

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 13:32

Lily123

Pipi11, ma skroz te razumijem vezano za simptome, oni daju taj neki osjećaj da sve ide dobro, ali nedostatak istih ne mora značiti apsolutno ništa loše. U mojoj obitelji sam ja prva koja je imala baš jake simptome poput jakih mučnina i povraćanja, svi drugi lagano i bez ikakvih simptoma (a hrpa žena u familiji i hrpa zdrave djece). Samo bez brige!
    Što se tiče mog povišenog šećera, doktorica me samo uputila da si proguglam gestacijsku dijetu od 1800 kcal za trudnice i to je to haha. Pa sam sad to malo proučila i nastojat ću se pridržavati dijete pa ponoviti vađenje krvi, čisto da malo popratim stanje. Nastojat ću se ne sekirat oko toga, iako me uvrijedio nalaz i imam osjećaj da me vlastito tijelo izdalo

kolko ti je šećer povisen ako se smije znat?cula sam da svako jutro prije jela moras pojist jednu malu glavicu luka i da je to odlično za šećer..rekla mi ona časna sta je umrla iz Bosne..tako je.mojoj sestri smanjio🙈

Lelaaaa——
    28. Veljača 2023. 13:33

tj da ti se ne osjeti u dahu popit ga ko tabletu sa vodom

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 13:34

Perecca, meni je za MPO bilo bitno da je TSH ispod 2,5. Ni jednom mi nije bio ispod 2 i sve je prošlo odlično u postupku. Mislim da je ovo ispod 2 da budu 100% sigurni...TSH mi je pao ispod 2 nakon što sam dugo vremena na terapiji. Čak mi je i endokrinologica rekla da za trudnoću čak ni TSH 3, 3 i pol nije ništa strašno za trudnoću tako da se ne brinem oko toga. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    28. Veljača 2023. 13:35

Meni danas stigao baby watcher. Ako tko misli kupovat ima sad na 45% popusta u biljna ljekarna natura... Znači užas, trebalo mi je 20 minuta da nađem otkucaje srca od bebača, jer nisam znala gdje tražiti, baš sam teško našla. Ali kad sam našla baš su se lijepo čuli, super osjećaj... 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 13:41

Mimica91

Meni danas stigao baby watcher. Ako tko misli kupovat ima sad na 45% popusta u biljna ljekarna natura… Znači užas, trebalo mi je 20 minuta da nađem otkucaje srca od bebača, jer nisam znala gdje tražiti, baš sam teško našla. Ali kad sam našla baš su se lijepo čuli, super osjećaj…

ajoj, baš lijepo  necu još kupovat bez obzira na popust...ne daj boze da se nešto desi pa da moram gledat u taj baby watcher  nac cu ja po povoljnoj cijeni kad budem trazila 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    28. Veljača 2023. 13:43

Stigneš kupit, ionako se preporučuje tek od 14og tjedna.. A ima i na njuškalu po jeftinijoj cijeni, možda ti ja proslijedim svoj ako mi više ne bude trebao. Jer kažu svi kad se beba počne osjetit da onda više ne koriste baby watcher 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Flowerson 🌸
    28. Veljača 2023. 13:45

Mimica91

Stigneš kupit, ionako se preporučuje tek od 14og tjedna.. A ima i na njuškalu po jeftinijoj cijeni, možda ti ja proslijedim svoj ako mi više ne bude trebao. Jer kažu svi kad se beba počne osjetit da onda više ne koriste baby watcher

Pa super, taman kad meni bude trebao, možda bi ti trebala već osjetit mrdanje bebe  Vidjet ćemo, ako ti ne bude više trebao, računaj na mene.

La_Lupa
    28. Veljača 2023. 13:59

Flowerson isto je i moj TSH podivljao, sutra idem kod svog endokrinologa, vjerojatno ce mi povecati terapiju, rekao mi je telefonski da se ne brinem, da cemo rijesiti 🙃
    Lily moj guk je isto 5.3 i isto nikad nisam imala slicnih dijagnoza, rekla mi je moja ginekologica da su prije nekoliko godina postrozili te kriterije za trudnice, nase mame npr sigurno nisu imale dijagnozu gestacijski dijabetes jer je tada ova nasa razina bila normalna… rekla mi je isto da proguglam dijetu 1800 kcal, pokusala sam naci bas jelovnike neke Jer mi je ono sa jedinicama bas komplicirano (ili ja nemam strpljenja za to). Saljem ti link gdje sam nasla najvise info:
    https://poliklinika-harni.hr/trudnoca/pregled/dijeta-1800-kcal?gclid=Cj0KCQiAofieBhDXARIsAHTTldqPI1ATKR7ezm5vYBsBvBFdzD_JrQ1lyV6kYITgjLPysAVS7tQxKx4aAhB9EALw_wcB

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.