Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    26. Veljača 2023. 21:20

Jelušićkaa

https://ibb.co/NnqTBN9 evo i moga
    Preslatkii su curee 🥰🥰🤰🤰
    Kiki moj je veći ali sam očito i deblja cca 15 kila od tebe 😂😂 tako da ima tu i sala

Takav je i moj, ali i ja imam 12 kg viška 😂😂 
    Ali osijećam da mi je donji dio trbuha tvrđi i zaokružio se 🥰🥰

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lana99
    26. Veljača 2023. 21:29

Predivni stomacici 😍

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Mimica91
    27. Veljača 2023. 08:11

Žene super su vam trbuščići, zavidim. Kod mene još ništa..
    Kiki, čekamo lijepe vijesti 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 08:54

jedvo cekam🤭🥰da tako i kod mene bude..još se nisan naručila na pregled čekam da budem bar 5tj-6

teich95
    27. Veljača 2023. 09:31

Jutro,evo mene s pregleda sve je u najboljem redu. Beba je bila toliko aktivna da ju je jedva izmjerila i nuhalni koji je 0,20mm. Kilaza mi je i dalje ista,iduci pregled tek 29.3 😮‍💨 I da za spol je rekla da nije sigurna da cemo pricekati iduci pregled da moze sa sigurnoscu reci.
    https://ibb.co/d50zCDq
    E da i sama me pitala cim sam usla kad planiram na komplikacije pa sam u dog s mm rekla da cu raditi do proljetnih praznika kaze ona super taman na iducem pregledu cemo rijesavat i to. Pao mi je kamen sa srca. 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lily123
    27. Veljača 2023. 09:36

Preslatko, zaigrana bebica  samo neka sve bude u redu, nek je živahna 
    Kod mene situacija grozna, jučer sam povraćala cijeli dan, doslovno šta god pojedem, izbacim u roku sat dva nakon teške muke. Jutros ista situacija, pojela sam doslovno keks i odmah me natjeralo na povraćanje. Baš se očajno osjećam, nastojim piti što više vode da ne dehidriram, ali ne znam evo, najradije bih otišla na infuziju. Sinoć sam popila i folnu pa sam ju odmah izbacila… užas, osjećam se kao grob. Gdje je taj trudnički sjaj 

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 09:39

Meni je cudno sta nemam nikakvih simptoma još 😅ono sve sta sam imala prestalo je

Flowerson 🌸
    27. Veljača 2023. 09:54

teich, slika je preslatka 
    Lily, baš ti je grozno, meni je danas konačno bolje nakon 7 dana pa konačno mogu malo predahnut, al me instantno strah dal je sve ok. Ako previše povraćaš i ne zadrzavas nista od hrane 2 dana za redom, trebala bi ić na infuziju.
    jopa, stavi trakicu u potpis da te lakše pratimo, ovako je teško zapamtit u kojoj si fazi.
    Ja sam vadila krv danas za hormone štitnjače pa ćemo vidjet jel ok...ne ide mi na ruku što sam umorna ko pas, grozno sam spavala sinoć za promjenu. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    27. Veljača 2023. 10:48

teich95

Jutro,evo mene s pregleda sve je u najboljem redu. Beba je bila toliko aktivna da ju je jedva izmjerila i nuhalni koji je 0,20mm. Kilaza mi je i dalje ista,iduci pregled tek 29.3 😮‍💨 I da za spol je rekla da nije sigurna da cemo pricekati iduci pregled da moze sa sigurnoscu reci.
    https://ibb.co/d50zCDq
    E da i sama me pitala cim sam usla kad planiram na komplikacije pa sam u dog s mm rekla da cu raditi do proljetnih praznika kaze ona super taman na iducem pregledu cemo rijesavat i to. Pao mi je kamen sa srca. 😊

😍😍😍😍😍 prekrasno ❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lelaaaa——
    27. Veljača 2023. 10:55

Flowerson 🌸

teich, slika je preslatkaLily, baš ti je grozno, meni je danas konačno bolje nakon 7 dana pa konačno mogu malo predahnut, al me instantno strah dal je sve ok. Ako previše povraćaš i ne zadrzavas nista od hrane 2 dana za redom, trebala bi ić na infuziju.
    jopa, stavi trakicu u potpis da te lakše pratimo, ovako je teško zapamtit u kojoj si fazi.
    Ja sam vadila krv danas za hormone štitnjače pa ćemo vidjet jel ok…ne ide mi na ruku što sam umorna ko pas, grozno sam spavala sinoć za promjenu.

kako cu to stavit..koristim ovo tek 10 tak dana pa neznan još kako sta🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.