Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    26. Veljača 2023. 12:21

Kiki, žao mi je da si i ti tako nešto prošla...da meni to netko kaže od šefova nakon što sam ja njima izašla u susret i htjela bit fer, sutra bih uzela bolovanje bez ikakve daljnje rasprave. Al trebamo bit glasne i ne treba sutit nikad...kad šutimo, onda će nas gazit kako žele. Ne samo sad u trudnoći, nego općenito na poslu. Dok sam šutila mi je bilo grozno, kad pokažeš zube, onda je drugačija priča. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    26. Veljača 2023. 12:29

Flowerson 🌸

Pipi11

Što se tiče probadanja, ajme mene par puta tako tupa bol sastrane, ko da me netko nožem i tako dva tri puta za redom. To je bilo svega nekoliko puta i to većinom kad sam spavala i okretala se s jednog boka na drugi ili s leđa na bok i baš me to prepalo

Ajme, to je to!!! Tako i meni, okrećem se s boka na bok i probode me ko nožem sa strane kod jajnika. Ajde, očito je normalno ❤️🤭

Znači možemo biti mirne onda kad nas više ima. Ajde hvala Bogu.  Ajme a baš je prepalo jer je bilo tako intenzivno. I do sada mi se dogodilo 3 puta. 

Kiki, to je stvarno gad od šefa,  uvijek je to tako, nitko ti neće dati slobodne dani a veću plaću i da ne spominjem za rad vikendom ili prekovremeni ali će ti zato ovakve gluposti na nos nabijati. Stvarno ima užasnih ljudi koji nemaju ni malo osjećaja prema ničem i nikome pa čak ni trudnoj ženi. Fuj fuj. 

• Djajip
    26. Veljača 2023. 12:47

Iznervirah se na vaše komentare.
    Da se razumijemo trudnoća nije bolest, ali žena treba tad da uživa, a ne neka čavka ili isfrustrirani šef sjedi nad glavom. Stav moje dr je da svi treba da idu odmah na komplikacije. A ne da trpe našu jadnu birokratiju. Svi svoju pozadinu gledaju, a kad se šta desi, niko ne vidi tvoju žrtvu. 
    Tako da, niste nikom dužne da radite na svoju štetu.❤️

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

La_Lupa
    26. Veljača 2023. 12:50

Kiki zao mi je zbog situacije koju ti je servirao sef; nemoj se uopce nervirati oko toga, ti ides 1.3. a on neka pjeva borbene… ja sam davno naucila da ako ne pokazes zube, gaze te dok god mogu u svakoj mogucoj prilici. Sto si vise fer i vise dajes, vise traze. Nekad je najbolje praviti se glup i reci da nesto ne znas, takvi bolje prodju. 😬🤦🏻‍♀️  i jos sto mi je smijesno, cim jednom kazes da nesto ne mozes ili neces stici odmah se cude… 
    Nika hvala na podijeljenom iskustvu 😍 
    Flowerson evo i ja razmisljam da kupim; mislim da bi bila ovisna o tom i stalno slusala ♥️ 
    I ja sam bas napuhana, mislim da je to od utrogestana i opcenito tih mucnina i kiseline 🤢 

BabyBoy 💙

amarenna
    26. Veljača 2023. 13:18

teich95

Flowerson ja nemam vise nikakvih tegoba osim sto osjetim da mi se siri maternica i zatvora (neginu mi opet hemeroidi) 🙁 e da cure meni se trbuh od jucer bas vidi i to nisam napuhana vec sigurno tjedan dana,bas je trudnicki trbuh. 😁 https://ibb.co/g9pC8sC

Jaoooo🥰🥰🥰❤ i kod mene se već vidi  🤭
    https://ibb.co/RP48GDr

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    26. Veljača 2023. 13:21

Kiki bas mi je zao sto ima i takvih da jos dodatno prave probleme. 🙁 Sreca kod mene stvarno nije problem posao,nit itko od kolega. U prosloj trudnoci sam htjela raditi sto vise da skupim staz za punu porodiljnu naknadu a i kako smo tek kupili kucu bilo mi je malo i financiski zeznito jer smo renovirali dosta i komplikacije od 4000kn su bile bas male uz sve sto smo trebali pripremiti za bebu. A sada je drugacija prica,pa cu se i ja izborit da kroz mjesec,dva budem doma.

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    26. Veljača 2023. 13:23

Cure kako vam se lijepo već vide trbuščići milina 

La_Lupa
    26. Veljača 2023. 13:54

Cureee, Teich i Amarenna bas ste slatke 🥰🥰😍 
    Meni se jos ne vidi nista osim napuhanosti… 🤭🤣🤣

BabyBoy 💙

MalaG
    26. Veljača 2023. 14:39

Ajme kako se lijepo vise trbuščići!😍🤭😍
    Što se tiče šefova i odlazaka na komplikacije, nemam iskustva (još) što se toga tiče obzirom da nisam radila od kako sam ostala trudna. Evo sutra krećem s poslom, ali obzirom da se vraćam u firmu u kojoj sam već radila, znam kako stvari funkcioniraju i da se moram izboriti za sebe. Rekla sam da ću probati raditi, ali bez nerviranja i forsiranja pa ćemo vidjeti kako će mi biti obzirom na mučnine i stalni umor.🤞🤞 A za sve vas koje vas šefovi tako zajebavaju, stvarno se nadam da ćete se na kraju izboriti za sebe i pokazati im zube jer nitko ne zaslužuje da ga se tretira kao smeće, pogotovo ne kada smo trudne!❤️❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Lily123
    26. Veljača 2023. 15:27

Kiki, baš bezobrazno od šefa. Mrzim kad je netko nepošten, najbolje takvima odmah uzet bolovanje i sjedit doma, makar sve bude ok. Dobro ste sve rekle, treba se izborit za sebe, tko će ako ne mi same. Meni nije problem odraditi posao, nije to ništa teško i zahtjevno, problem je što mi je toliko mučno i povraćam, jednostavno fizički nisam sposobna odlaziti na posao, nemam snage prošetat nekad, kamoli nesto drugo. Ne mislim ići na posao da nekome izađem u susret, a onda da trčim i tražim wc da povraćam u pauzama   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.