chivas12y i ima333 super za preglede, da ste vidjele svoje bebice i da je sve u redu
Nela26 sretno na pregledu, javi kako je prošlo :)
---
Ja sam jučer navečer imala najgoru mučninu do sada, mislila sam da ću umrijeti. Zato jutros se probudila glaaaadna, odmah navalila na burek :D
Cure evo da se javi sve je u najbolje red beba napreduje sada mogu odahnuti imam brdo nalaza za izvaditi al bitno da je sve uredu 😘😘❤️
Nelaa
Super Nela, neka je sve dobro!
Ima333 eto vidiš upala rodnice dobro si uopce i imala simptome. Nego sve je dobro sto se na vrijeme vidi i rjesava.
Sretno cure na pregledima.
Zvonkobonko ma dakako da je lakše nama na moru al ne tješi me to puno. Al nema veze sve to prođe i ne znači da će nas zakačiti oticanje...ja kao očekivam najgore a nadam se najboljem 🙂 Samo se nadam da necu bit otvorena pa da cu se moc kupat i tako gasit vrucinu.
url=https://lilypie.com]
Cure upravo sam se narucil
na kombinirani probi u poliklinici Aviva..jel Isao itko od vas tamo kod njih na pregled?
Nelaa
Cure upravo sam se narucil
na kombinirani probi u poliklinici Aviva..jel Isao itko od vas tamo kod njih na pregled?
Nisam bila u trudnoći ali moja mama često ode kod njih na sistematski i jako je zadovoljna 😊
.
Zvonko, sretno danas!
Ooo Brontosaurica super 💪 vidiš ti kako se dečko odmah pokazao...moja mrva se skriva (bit ce opet cura cim dr nije vidila), pupčana je bila među nogama a ja se nadala scenariju kao kod tebe. Sta si ono ti bila rekla da ce bit?
url=https://lilypie.com]
Joj cure, super za preglede. Baš je lijepo to čuti. Znači dolazi nam još muškića. Nema što, imat ćemo cijelu reprezentaciju.
Kokoloo nadam se da je krvarenje kod tebe prestalo. Najvažnije da je s bebom sve u redu. Ostalo ćeš već nekako.
Nove cure, dobro nam došle.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Evo mene k'o padobranac s drugih tema 😅🙈
Samo da cestitam Brontosaurica na djecaku, nek' je ziv i zdrav! 🥳👏 Nego sam te se sjetila kad si tek ostala trudna da si na drugoj temi pisala kako ste imali odnos par dana prije ovulacije, i na dan ovulacije, tj poslije pika. Pa je ocito taj put na dan ovulacije bio bitan kad je musko. 😅🙈 Nek' ti je sa srećom, i svim ostalim curama naravno! 🤞🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Cure cestitam na odlicnim pregledima! Zanima me cure koje su radile, koliko ste dugo cekale na rezultate niftya,a da ste radile u zg? Jer mi je receno da u zg imaju svoj labos i da rezz dodu za par dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji