Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Veljača 2022. 17:22

missmama91

Evo i ja se javljam nakon nekog vremena..nazalost imala sam smrtni slucaj u obitelji tako da zadnja dva tjedna su mi prosla u kaosu..
    cestitam na deckima 💙..cure oporavite se sto prije od korone i onda u nove pobjede!
    Sto se tice pregleda,ja bila jucer,uzeli mi briseve pa sam malo prokrvarila odmah.znam da je sve to normalno i ginekolog mi odmah pokazao i rekao da ne panicarim,ali eto nakon dva spontana nije mi svejedno,i naravno u glavi su mi najcrniji scenariji,nismo radili uzv pa si sada razmisljam kako cu otici privatno cisto da se smirim… 😑..sutra idem vaditi krv za Nipt test.
    Ja sam do sada kao dobila 4 kg 🙈,iako mislim sve u stomak i grudi hahah..ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoci,najvise kg u prva dva tromjesecja,a u zadnjem samo 2 kg,sveukupno 16 kg..

Moja sućut ❤

url=https://lilypie.com]

Alinutza
    09. Veljača 2022. 20:31

Pozdrav drage cure!
    Nadam se da ste sve dobro, vidim da ste prosle covid i svasta, neka je to iza vas i neka nam svima bude mirno i lijepo i bez problema! 

Danas sam imala prvi pregled i ultrazvuk, sve odlicno, dobila sam i termin 03.10. Vidjela sam i malog grascica i dobila slikicu😍, topim se! 
    Do sljedece kontrole, za 3 tjedna, moram odluciti hocu li vodjenje trudnoce privatno ili kod socijalnog ginekologa..kakva su vasa iskustva na podrucju Splita? 
    Laku noc!

• Kokoloo
    09. Veljača 2022. 21:21

Cestitam Alinutza
    Termin nam je dan razlike, meni je 2.10. i isto cu rodit u Splitu!
    Ja sam proslu trudnocu vodila u poliklinici Sparac i sve je bilo stvarno perfektno.
    Ovu trudnocu sam se ipak odlucila za socijalnog jer kao, ajmo rec sve znam i vise stedim pa mi se ne da placat 250kn svaki pregled 😎 istina je da skroz drugacije kod socijalnog, nije toliko posvecen meni i ne prica previse ali sta je tu je. Odlucila sam tako a otic cu jednom na 3D u Sparca tamo oko 20. Tjedna 😁
    Ali svakako imas sve preporuke za Sparca! 
    Nadan se da ce ti bit uredna i mirna trudnoca!

missmama91
    10. Veljača 2022. 06:54

Mallla

missmama91

Evo i ja se javljam nakon nekog vremena..nazalost imala sam smrtni slucaj u obitelji tako da zadnja dva tjedna su mi prosla u kaosu..
    cestitam na deckima 💙..cure oporavite se sto prije od korone i onda u nove pobjede!
    Sto se tice pregleda,ja bila jucer,uzeli mi briseve pa sam malo prokrvarila odmah.znam da je sve to normalno i ginekolog mi odmah pokazao i rekao da ne panicarim,ali eto nakon dva spontana nije mi svejedno,i naravno u glavi su mi najcrniji scenariji,nismo radili uzv pa si sada razmisljam kako cu otici privatno cisto da se smirim… 😑..sutra idem vaditi krv za Nipt test.
    Ja sam do sada kao dobila 4 kg 🙈,iako mislim sve u stomak i grudi hahah..ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoci,najvise kg u prva dva tromjesecja,a u zadnjem samo 2 kg,sveukupno 16 kg..

Moja sućut ❤

Hvala ♥️
    Amelie11 jesi ikada prije provjeravala stitnjacu? Ja ti imam hipotireozu (povisen Tsh),znaci da mi se stitnjaca muci i proizvodi manjak hormona..Nije nista strasno,pije se terapija za to.Ponekada zna biti uzrok spontanih u  ranoj trudnoci.Vjerojatno ce ti prepisati terapiju jer trudnice moraju imati tsh ispod 2.5..ne brini ♥️
    Alinutza čestitke!!

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Aries5
    10. Veljača 2022. 10:43

Pozdrav curke! 
    Nije me bilo skoro cijeli tjedan imam predavanja i ispite na faksu pa sam u tome.

Nadam se da ste svi ozdravili i da je sve proslo u redu

Dobrodoslica novim curkama, zelim svima uredne trudnoce i sretne i zdrave bebice

Jos 10 dana do sljedeceg pregleda, doslovno krizam dane na kalendaru
    Sto se tice Euthyroxa, ja ga osobno uzimam i znam puno zena koje su ga koristile kroz trudnocu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• teichmmb
    10. Veljača 2022. 12:58

Amelie11 biti će sve ok, ne brini, zato nam i vade TSH na početku trudnoće da mogu na vrijeme reagirati.
    Ja sam otprije na terapiji Euthyrox 50 pa svaki mjesec vadim krv i po potrebi će mi povećavati terapiju.
    Brontosaurica drago mi je da si sad dobro, mene nisu mučile vrtoglavice nakon korone nego strašan umor, par dana sam doslovce stalno mogla spavati.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Aries5
    10. Veljača 2022. 14:38

Ima koja buduca mama koja nije radila nifty, panoramu, harmony i slicno nego "obicni" triple-double u Petrovoj?

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    10. Veljača 2022. 14:54

zvonkobonko

Aries5Ja! Tj jos nista nisam ni radila, ali ne planiram nista osim standardnog double testa. I to mi je bespotrebno jer bez obzira na rezultate ne planiram terminirat trudnocu.

Al eto, nek se radi kad je uobicajno.

Ja bi trebala tamo iza 20.og moja doktorica je rekla da nema potrebe da radim sve te puno preskupe testove jer smo i muz i ja mladi i niti jedan nema nikakvih bolesti u obitelji i da je za nas dovoljan taj iz Petrove ali naravno ako inzistiram na nekom od tih drugih da ce mi sve objasnit. Mi smo se isto dogovorili ako nedaj Boze bude nesto da cemo zadrzati bebicu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ina1011
    10. Veljača 2022. 15:03

Ženskice ja sam se jučer pošteno isprepadala. Primijetila sam popodne neku sukrvicu na ulošku 😞 
    -
    Danas sam zvala ginekologa, kaže da je to sve relativno normalno u prvom tromjesečju i da se kod puno trudnica pojavljuje zbog promjena u tijelu i širenja..  i dok god nije svježa krv i/ili izljevi da se ne moram strašiti. Pogotovo ako je to samo u tom momentu bilo. I da ako se ponovi danas/sutra da opet nazovem pa da ćemo dogovoriti pregled, a ako ne, da se vidimo 22. po planu. 
    -
    Ne moram vam ni reci s kojim strahom sad odlazim u wc ali nadam se da se neće ponoviti 😞

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Mallla
    10. Veljača 2022. 16:26

Ina suosjećam, odmaraj koliko možeš, ne napreži se i bit će sve ok!
    Teichmmb joj i ja sam sad grozno umorna baš umorna a onda su mi i mučnine ponovo tu. Nadam se da će brzo proći.
    Nisam ni ja radila ništa od tih testova, pa ni taj standardni ni u prvoj, ni drugoj a ni sad u ovoj trudnoći. Vidjet ćemo što će reći gin ali za prve dvije trudnoće sam ja bila stava da trudnoću ne bi prekidala a nemamo u obitelji bolesti kao i to da sam po godinama bila ispod statistickog rizika. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.