Uh cure držite se da tegobe prije prođu!
Evo meni mala pozitivna, nadam se da ja neću opet, imala sam u 12mj!
A ja se mackala i namackala al sam sklona strijama pa svejedno pukla ko kokica, al za kožu se dobro mazati pa zašto ne. I najružnije strije kasnije izbljede poprilično. Osobno sam se s tim pomirila i prestalo mi smetat
url=https://lilypie.com]
Meni u prošloj trudnoći uz mazanje ni jedne strije skoro i kako sam rodila, koza se opustila i ja popucala. Doslovno odmah po porodu🙈 izblijedile su dosta, nadam se da u ovoj trudnoći ne bude gore 😁
Brontosaurica brz oporavak tebi i djetetu ❤️💪🏼
Brontosaurica drži se, meni je temp dva dana išla do 38.5, skidala sam ju sa Lupocetom, na hitnoj ginekologiji u Petrovoj rekli da slobodno pijem 1000 mg Lupoceta svakih 6 sati.
Bitno je piti puno tekućine i skidati temp, ne boj se Lupoceta.
Nakon korone 2 ginekologa su mi potvrdila da nemoram nikakvu terapiju uzimati jer se to odnosi samo na trudnice koje su koronu preboljele sa težim simptomima.
Izdrži još dan-dva i gotovo je 😘
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Jutro curee :) Nisam se par dana javljala, sve nesto ne stignem, uglavnom tu sam :) I ja u ovoj sedmici ako Bog da planiram na pregled, nadam se pozitivnom ishodu. Nisam vec 4 dana povratila, i dalje ne mogu jesti svasta, malo sam prosirila jelovnik, al opet nije to to. Ali, polako prolazi i to .) Ja sam jucer usla u 13 tjedan Prvo tromjesecje smo lagano presli :)
.
Cure s temperaturom, tablete nekad ne pomazu toliko. Moj muz je skoro imao, i ja obzirom da sam imala temp 40 stepeni u bolnici dok sam bila, primjenjivala sam njihove metode. Oni najvise posvecuju oblogama paznju, dakle mene su s tom temperaturom umotali u hladnu mokru deku, i med sestra je sjedila pored mene i na svakih 10 tak min mijenjača obloge na celu, nogama. I vec do kraja dana temperatura je spala, a toliko je bilo strasno, ja sam pocela halucinirati. Takodjer je dobro krompir isjeci na tanje komade i ubaciti u neku kesu, staviti noge u to i obuci carape, Nije bas ugodno ali izvlaci toplotu. Pokusavajte tako, posvetite se oblogama, jer ja sam muzu navecer samo to mijenjala, ujutro je vec bio top. Jer i ja sam imala temp i zvala doktora, rekao mi je moze paracetamol, ali i to ako mozes izbjeci bilo bi najbolje, bila sam tad T oko 8 tj.
.
Kokolo, sretno danas. Nadam se da ce sve biti okej. Da se vise smedjarenje nece pojavljivati i da ces dobiti neku terapiju koja ce pomoci. Javi se..
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro cure.. nije me bilo tu neko vrijeme. Svasta nam se sastalo,ali je napokon sve iza nas..
Nove cure dobrodosle. Vidim da se tu okupilo bas dosta nas.. lijepo. 😊
Cure s koronom želim vam da to bude sto prije iza vas..
Kokoloo jesi bila kod dr?
Brontosaurica ide li na bolje? Što se tiče terapija za trudnice, i meni su bili rekli da je to samo za one koje imaju teške respiratorne probleme, ne kod temperatire. Ali vidi s dr.
Amelie11 držim fige da nije Covid nego neka prehlada ili obična viroza.
Zvonkobonko ja ne spavam baš najbolje, nikako se namjestiti. Danas sam odlučila izvući iz ormara onaj veliki dugi jastuk, ja ga zovem, the čovjek :D koji me spasio u prošloj trudnoći sa spavanjem. Kupila sam ga bila u Lidlu. Puno mi je bolji od jastuka za dojenje.
Cure kako vi računate tjedne? 12+ kao 13. TT ili 12 TT?
Evo ja sam danas isto prošla taj 12. i nekako mi je logično da sam ušla u 13 tjedan, iako po aplikaciji (Ovia) sam jos ovaj tjedan u prvom tromjesečju 😅
Zbunjuje me to oduvijek 😂
Ruli, evo me taman od ginekologa.
6+1 i vidili su se otkucaji srca! 🥰 Vidila se GV, ZV i plod.
Moj doktor je jaaaako skur, nije pricljiv. Rekao je da je trudnoca(plod) manja ali da nista ne brinem. I ne brinem radi otkucaja. Doduse, kad sam pitala koliki su otkucaji rekao je samo da su u plusu 🤔 to je ok valjda cim nije panicario.
Sta se tice iscjetka, imam hematom.. Dobila sam duphaston da pijem 3 puta dnevno po jedan. Mirovanje nije strogo ali uglavnom ne smijem dizati tesko, i ne se puno naprezati i odmarati koliko mogu. Amali mi ima 15 kila i za neke stvari ga moram dizat 😟
Uglavnom, sve je ok i jedva cekam iduci ponedjeljak opet kontrolu da vidimo jel plod raste..
Jel ima ko iskustva sa manjim plodom ali urednim otkucajima?
❤️
PrincesMimi, sto se tice tog racunanja, ja sam sada 12+1 i kazem da sam u 13om tjednu. Tako sam u prosloj trudnoci od cura s foruma pokupila info i tako i ja sada racuna. Moja aplikacija Momly, bas je dobra, na njoj stoji da sam 13 tjedan u zagradi tacno 12 plus koliko dana, i na mojoj app sam ja prosla prvo tromjesecje. Na dosta stranica i na google sam nasla da je s krajem 12 tjedna zavrseno prvo tromjesecje
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Ruli, evo me taman od ginekologa.
6+1 i vidili su se otkucaji srca! 🥰 Vidila se GV, ZV i plod.
Moj doktor je jaaaako skur, nije pricljiv. Rekao je da je trudnoca(plod) manja ali da nista ne brinem. I ne brinem radi otkucaja. Doduse, kad sam pitala koliki su otkucaji rekao je samo da su u plusu 🤔 to je ok valjda cim nije panicario.
Sta se tice iscjetka, imam hematom.. Dobila sam duphaston da pijem 3 puta dnevno po jedan. Mirovanje nije strogo ali uglavnom ne smijem dizati tesko, i ne se puno naprezati i odmarati koliko mogu. Amali mi ima 15 kila i za neke stvari ga moram dizat 😟
Uglavnom, sve je ok i jedva cekam iduci ponedjeljak opet kontrolu da vidimo jel plod raste..
Jel ima ko iskustva sa manjim plodom ali urednim otkucajima?
❤️
Superrr, drago mi je da je sve u redu, neka tako i ostane ako Bog da. :) KOliko mozes ne forsiraj se :) Ja sam u prvoj T imala razliku u terminu 2 sedmice. Ovulacija je bila kasnije, i prema zadnjoj M u odnosu na UZV, plod je bio manji za tacno 2 sedmice. I tako je ostalo do kraja, gledali smo samo po UZV, beba je rasla uredno svaki puta
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji