Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    07. Veljača 2022. 13:20

I meni to ima vise smisla, ali hvala na objašnjenju 😁❤️

Mallla
    07. Veljača 2022. 13:55

Čestitke na srculencima! 
    Tjrdni se računaju tjedni plus dani, znači 12+1 je 12 punih tjedana i 1 dan od 13og tjedna znači u 13tjednu trudnoće. S tim da 1 tromjesečje završava s 12im tjednom jer prva 3mj se broje po 4 tjedna, druga 3 po 5 tjedana onda treća 5 tjrdana pa 4. Na covermagazinu ima točno opisano računanje. Iako je to znano samo nama koje smo u tom filmu, svi drugi broje u mjesecima. Da se svaki mjesec računa po 4 tjedna trudnocća bi trajala 10 mjeseci 😁
    Tako da ja svima govorim u mjesecima pa sam najmirnija!

url=https://lilypie.com]

Mama_anđela
    07. Veljača 2022. 13:56

ima333

Negdje pise da prvo tromjesecje zavrsava sa 12. tjednom, a negdje sa 13. tjednom. Ne znam kako doktori to gledaju.

Ja sam danas 11+6, sto znaci da sam u 12. tjednu trudnoce.

Da, eto sve izgleda zavisi i od doktora. Nema veze, bitno da sve napreduje i ide svojim tokom Eto i ti uskoro ulazis u 13 tjedan

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mallla
    07. Veljača 2022. 13:59

Kokoloo

Ruli, evo me taman od ginekologa.
    6+1 i vidili su se otkucaji srca! 🥰 Vidila se GV, ZV i plod.
    Moj doktor je jaaaako skur, nije pricljiv. Rekao je da je trudnoca(plod) manja ali da nista ne brinem. I ne brinem radi otkucaja. Doduse, kad sam pitala koliki su otkucaji rekao je samo da su u plusu 🤔 to je ok valjda cim nije panicario.
    Sta se tice iscjetka, imam hematom.. Dobila sam duphaston da pijem 3 puta dnevno po jedan. Mirovanje nije strogo ali uglavnom ne smijem dizati tesko, i ne se puno naprezati i odmarati koliko mogu. Amali mi ima 15 kila i za neke stvari ga moram dizat 😟
    Uglavnom, sve je ok i jedva cekam iduci ponedjeljak opet kontrolu da vidimo jel plod raste..
    Jel ima ko iskustva sa manjim plodom ali urednim otkucajima?
    ❤️

2 trudnoće 2tj manje bebe, sve 5. Imala sam po 2 termina po zm i uvz...na kraju bi rodila točno kad mi je prvi pregled na uzv predvidio.
    Rodila sam prosječno velike curice 3650g i 50cm, a druga 3450 i 49cm. Razlog su kasne ovulacije.

Mama_anđela
    07. Veljača 2022. 14:00

Mallla

Čestitke na srculencima!
    Tjrdni se računaju tjedni plus dani, znači 12+1 je 12 punih tjedana i 1 dan od 13og tjedna znači u 13tjednu trudnoće. S tim da 1 tromjesečje završava s 12im tjednom jer prva 3mj se broje po 4 tjedna, druga 3 po 5 tjedana onda treća 5 tjrdana pa 4. Na covermagazinu ima točno opisano računanje. Iako je to znano samo nama koje smo u tom filmu, svi drugi broje u mjesecima. Da se svaki mjesec računa po 4 tjedna trudnocća bi trajala 10 mjeseci 😁
    Tako da ja svima govorim u mjesecima pa sam najmirnija!

Ma da, zato negdje i kazu da trudnoca traje 9 ili 10 mjeseci, zavisno kako ko racuna. Evo recimo ja sam po tjednima sada punih 3,usla u 4i mjesec, a realno gledajuci i racunajuci, tek za 1 tjedan punim 3 mjeseca. Ja se vodim po tjednima, ajde tu je to, tjedan dana je za sada fakticki razlika. :) Ali to je najmanji problem, kazem termin i neka racunaju

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Tarry
    07. Veljača 2022. 20:41

Cure ja sam imala neku guzvu ovih dana, dosta mi je trebalo da sve procitam. Vidim da se neke bore s coronom, nadam se da ste sad bolje i da ste uspjele skinut temperaturu! I zubobolja isto nadam se da je prestala i sve ostale tegobe koje nas mogu snaci u ovom razdoblju🥲

• teichmmb
    07. Veljača 2022. 21:45

I ja se nadam da ste cure bolje.
    Brontosaurica jesi uspjela spustiti temperaturu?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mallla
    08. Veljača 2022. 08:03

Da mene isto zanima kako je Brontosaorica?
    Kod nas nocas najstarija bez temperature, zapravo cijeli dan jučer, mlađa s temperaturom do 38 koja padne nakon sirupa i naravno litava stolica kao posljedica sirupa i temperature. A zato je mene skrpalo, temperatura do 38 al svaki put kad raste počme glavobolja, drhtavica, modrenje i bol u nogama. Srećom uspjevam s lekadolom spustiti ttemperaturu. Ne znam još jel kod mene covid al sve su prilike da je.

Ruli
    08. Veljača 2022. 08:57

Mallla možda da daš maloj probiotik, ja uvijek uzmem waya kapi kad je neka viroza ili kad mora piti antibiotik.

Brontosaurica javi se, nadamo se da si ok <3

Eto danas utorak... još malo petak i pregled. Križam i dalje kalendar :D 
    Jučer sam jedva izdržala na poslu. U 13h me uhvatila takva mučnina i sve do 18 sati me držalo. Strašno. 

Granger
    08. Veljača 2022. 08:57

Baš mi je žao čuti da se mučite s temperaturama. Nadam se da će što prije proći. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.