Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    06. Veljača 2022. 16:01

A cekaj, koliko si ti tjedana sad? Nisam bas sve popratila j zadnke vrijeme jer smo bili u izolaciji sa malim pa nikako stic.. nadam se da ce ti se nastavit tako, da ne bude nista do kraja! 🥰

Ruli
    06. Veljača 2022. 17:46

Kokoloo

A cekaj, koliko si ti tjedana sad? Nisam bas sve popratila j zadnke vrijeme jer smo bili u izolaciji sa malim pa nikako stic.. nadam se da ce ti se nastavit tako, da ne bude nista do kraja! 🥰

Danas 7+1. Hvala, drzim fige i tebi 🤞💗

Brontosaurica

Cure jel koja imala visoku temp u koroni? Meni ide do 39.2 nikako spustiti rekli su mi kad sam zvala hitni ginekološki rekli su mi da sad popijem 2 lekadola od 500

ima333

Kokoloo, samo vi odite doktoru sto prije mozete i mirujte sto vise. Kod krvarenja nema pravila. Moraju vam dati neki progesteron da zaustave bilo kakvo krvarenje.
    To sto doktori kazu da ako nema bolova, grceva i jakog krvarenja da se ne treba dolazit, nije pravilo.. jer sam ja onda bila iznimka.
    Kad krvarite, nikad se nemojte ustrucavati otici doktoru ili na hitnu.

Apsolutno se slažem. Zato sam i ja dvaput išla na hitnu jer baš me briga što njima možda nije to ništa, ali ja nisam mogla biti na miru nikako. 

Enivej, nadam se da će prestati ta krvarenja i da ćemo krenuti uživati u trudnoćama 🤞❤️ 
    Meni pregled u petak, uf, križam i dalje kalendar 😄
    I btw meni trbuh iskočio ali baš baš, znači još tjedan dva i stvarno neću moći više skrivati. 

• Kokoloo
    06. Veljača 2022. 18:07

ima333

Kokoloo, samo vi odite doktoru sto prije mozete i mirujte sto vise. Kod krvarenja nema pravila. Moraju vam dati neki progesteron da zaustave bilo kakvo krvarenje.
    To sto doktori kazu da ako nema bolova, grceva i jakog krvarenja da se ne treba dolazit, nije pravilo.. jer sam ja onda bila iznimka.
    Kad krvarite, nikad se nemojte ustrucavati otici doktoru ili na hitnu.

Ma da, otic cu sutra ujutro svakako. Nema mi nicega vise na papiru ali idem za svaki slucaj. Hvala svima 🤞

• Kokoloo
    06. Veljača 2022. 18:11

Ruli

Enivej, nadam se da će prestati ta krvarenja i da ćemo krenuti uživati u trudnoćama 🤞❤️
    I btw meni trbuh iskočio ali baš baš, znači još tjedan dva i stvarno neću moći više skrivati.

E da, ja vec sad tesko skrivam stomak! Nema sanse da cu do 12. tjedna proc neprimjeceno 🤫

• Kokoloo
    06. Veljača 2022. 18:44

Ja sam se u prvoj trudnoci mazala sa bademovim uljem i trackala sa svim drugim kremicama koje se kao preporucuju pa sam svejedno popucala skroz 🙄
    Mislim da ako ti je sudeno popucat, popucat ces.. 
    Ali mozda bi popucala jos i vise da se nisam mazala, ko ce znat.. u svakom slucaju, ne skodi mazat se! 🥰

Ruli
    06. Veljača 2022. 18:53

Ja sam se mazala 2x dnevno s bademovim uljem i ni jedne strije! A rodila sam bebu od 4 kile, trbuh mi je bio ogroman :D A nije da inače nemam strija, imam po bokovima. 
    Ovu trudnoću planiram isto, pa ćemo vidjeti 😄

Ruli
    06. Veljača 2022. 18:56

Kokoloo

Ruli

E da, ja vec sad tesko skrivam stomak! Nema sanse da cu do 12. tjedna proc neprimjeceno 🤫

Ma briga nas! Ide proljeće, ljeto, haljine, jedva čekam :) 

• Kokoloo
    06. Veljača 2022. 19:04

E blago tebi! I ja sam imala stomak aaaajmr ogroman! Doduse nemam niti jednu strijicu na stomaku, ali bokovi i sise - ajme. Stomak sam najvise trackala.pa mozda zato? 🤔
    U svakon slucaju se bolje mazat, mogla bi i ja opet probat. 😁

• Kokoloo
    06. Veljača 2022. 19:07

E da, jos malo haljinicee! I necemo morat uvlacit stomak na moru 😎 jedino kad se sjetim onih 40 stupnjeva, slabo mi dode i bez trudnoce a kamoli sa trbuhom do zuba 😬

Ruli
    06. Veljača 2022. 19:14

Kokoloo

E blago tebi! I ja sam imala stomak aaaajmr ogroman! Doduse nemam niti jednu strijicu na stomaku, ali bokovi i sise - ajme. Stomak sam najvise trackala.pa mozda zato? 🤔
    U svakon slucaju se bolje mazat, mogla bi i ja opet probat. 😁

Ima da mažemo cijelo tijelo! :D A znam, vrućine, ali lubeniceee, ledeni čajeviiiii, haljiniceee, šlapiceee :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.