Drage moje cure, ja svoju malecku donijela na svijet danas ujutro 🥰 sve prošlo brzo i lako. Bez epiduralne i bez dripa. Mi smo to odradile u 2 sata, nadam se da ćete i vi. Držim vam fige ♥️
Čestitke mamici i bebici ❤️❤️❤️
Bokic cure
Evo mene napokon (nisam bila aktivna na forumu od poroda-13.9)
Prelijepo provodim ove prve dane/tjedne s Enom doma 💕 mala je prava zajebatnica (na mamu)
I & N su se super naviknuli na seku i pomazu mi koliko god mogu...
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Drage moje cure, ja svoju malecku donijela na svijet danas ujutro 🥰 sve prošlo brzo i lako. Bez epiduralne i bez dripa. Mi smo to odradile u 2 sata, nadam se da ćete i vi. Držim vam fige ♥️
Cestitkeeee
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ja bila na pregledu, sve je super. Nisu me htjeli vaginalno gledati jer nema potrebe, uzv je super, ctg super. Beba velika. Kažu strpljenja i to je to :) opet imam termin u ponedjeljak (ako se nešto ne pokrene za vikend🤷♀️).
Ja sam čak ok s tim svim, ali mi okolina radi strašan pritisak, dobivam po 10 poruka dnevno jesam li rodila i što čekam. Užas 😵
Ja bila na pregledu, sve je super. Nisu me htjeli vaginalno gledati jer nema potrebe, uzv je super, ctg super. Beba velika. Kažu strpljenja i to je to :) opet imam termin u ponedjeljak (ako se nešto ne pokrene za vikend🤷♀️).
Ja sam čak ok s tim svim, ali mi okolina radi strašan pritisak, dobivam po 10 poruka dnevno jesam li rodila i što čekam. Užas 😵
Jooj to je najgore. Najbolje zanemariti sve poruke i fokusirati se na nešto drugo
Draga Ruli isto mi je bilo, na kraju doslovno se nisam htjela niti javiti na pozive jer mi je toliki pristisak bio od okoline jesam li rodila, pa kako nisam, u jednom trenutku sam počela plakati i razmišljati jel ovo sve OK , pa zašto ne radjam, pa
Je li bebica OK… 😩 uzas samo strpljenja kad bebica odluci van i to je to, ti pazi sebe, sto vise vitamina i minerala i pripremaj se za porod 💜💙
Draga Ruli isto mi je bilo, na kraju doslovno se nisam htjela niti javiti na pozive jer mi je toliki pristisak bio od okoline jesam li rodila, pa kako nisam, u jednom trenutku sam počela plakati i razmišljati jel ovo sve OK , pa zašto ne radjam, pa
Je li bebica OK… 😩 uzas samo strpljenja kad bebica odluci van i to je to, ti pazi sebe, sto vise vitamina i minerala i pripremaj se za porod 💜💙
Hvala ti na ovome ❤️
Hej curke!
Evo da se i ja javim napkon.
Prvo cestitam na svim ovim novim bebicama i hvala bogu na lijepim i brzim porodima.
Ruli- ti si mi bas cesto bila u glavi i bas sam bila uvjerena kako si vec rodila. Ja sam na 41+2 bila indu irana i upravo me to ispitivanje okoline ubilo u pojam i nabijalo strah. Probaj se izolirat i odmaknutinod toga.
Ja vam se sad javljam iz bolnice, hospitalizarana sam da intravenozno primim antibiotik, vec sam 5 dana pod temp koja je i do 40 i sitno preko isla, dijagnoza- vjerojatno upala sluznolice maternice, al bez potvrde. Koma mi je, al se nadam da bude sve dobro i da se cim prije vratim svojoj bebi kuci. 🙃
Mali Ivan je doma imao i dohranu uz dojenje i vec je skoro dosegao porodajnu tezinu 😊
Ja još u jednom komadu. Sutra imam pregled, pa ćemo vidjeti...
Riri jesi ok sad ili si još u bolnici? Super za bebu Ivana, lijepo napreduje ❤️
Riri nadam se da je sve ok..
Ruli javi se sa pregleda☺️
Ja idem u cetvrtak prvi put u trudnicku
Sortiraj odgovore
Najstariji