Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich25
    05. Kolovoz 2022. 11:47

Čaj od lista maline se preporučuje od 36. tjedna i to jedna šalica dnevno. Pred sami termin se može do 2 šalice. Nikako nije preporučeno više od toga. A što se tiče masaže međice, to sam neki dan htjela komentirati i zaboravila. Postoje posebna ulja za masažu, al je nama na trudničkom babica rekla da se može koristiti obično jestivo ulje tipa maslinovo, suncokretovo... Ulje služi samo da nije na suho i naravno da nećeš sad pol litre koristiti  Ja planiram sve isprobati, i čaj i masažu i datulje pa kak bude 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Mallla
    05. Kolovoz 2022. 11:50

Ja nekako računam da ako si i turbo izmasiran a dođeš s psihičkom blokadom nema ništa od rastezljivosti, ako si izmasiran i  uz to opušten u glavi velike su šanse da bude ok...a tu je vezano i ispravno disanje i ispravno tiskanje...onako ima toga poprilično. Al tko vjeruje da će mu pomoć zašto ne probat jer ako i ne bude fizički benefit bit će psihički. Kažu žene koje su probale da i akupunktura čini čuda kod pripreme za porod pa zašto ne probati. Tko ima mogućnost samo daj....isto tako da mi tijekom poroda ponude ne znam kakvu drogu ja mislim da bi uzela 🤣

url=https://lilypie.com]

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 11:54

Gospodjo hocete speed il ecstasy? Moze🤣

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 11:57

Ma naravno da je ustvari psiha pola svega...i da nam je strah najveci neprijatelj u porodu. 

Mallla
    05. Kolovoz 2022. 12:04

bellaru

Ozbiljno ti kažem 🤣 zamisli drmne te spidić i ti rađaš 🤣 očito me hormoni žešće posjeduju 🤣

url=https://lilypie.com]

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 12:08

Mallla

bellaru

Ozbiljno ti kažem 🤣 zamisli drmne te spidić i ti rađaš 🤣 očito me hormoni žešće posjeduju 🤣

Cuj mene je epi omamila, ja sam bila ko pijana, tipkala klokanicama na forumu do izgona. Meni je bilo vrh. Opet bi htjela tako makar i pod drogama😄

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 12:09

MalaMagla

Mallla

bellaru

Ja isto mislim da bih tako reagirala 😂 daj mi sve i još malo 😂😂

Daj meni daj svima🤣

Aries5
    05. Kolovoz 2022. 12:13

O jeste se raspisale 🙈

Tena meni od cca 20 tjedna govore kako mali ima dugacke noge, bolje da ti ne govorim kakve sam sve snove imala o njegovim nogama 🤦🏽‍♀️ pa sam panicno muzu govorila kako smo dobili sve hlacice koje imaju ona stopala i da nas mali to nece nositi jer ima duge noge i necemo mu imati kaj obuci i sl 😂😂 

Porod bi svakako vaginalni ali ako bude komplikacija nemam o cemu razmisljati
    E sad ja bi isto radije doma sjedila do zadnjeg, tako je moja sestra pa je na kraju dosla ful otvorena ali nije bilo vremena ni za klizmu ni nista rodila u roku 20 min (prvi porod) a drugi je dosla kad su joj trudovi bili na nekih 12-15 min isto nije bilo vremena za epiduralnu ali ovaj put je uspjela primit klizmu ali cim se otusirala je rodila, ja bi ipak epiduralnu nekako 🙈
    Epizitomija nuzno zlo ali ajde, ne znam samo kako netko moze reci da je bolje da zena sama popuca 🤦🏽‍♀️ tkivo kad pukne se uvija prema unutra i onda natezu to tkivo da bi nekako sasili, kad zarezu zarezu skarama, cisti ravni rez i ne moraju poslije previse natezati. Zato neke zene godinama osjete oziljke od epizitomije i imaju problema sa odnosima jer je tkivo prisilno nategnuto i sasiveno 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    05. Kolovoz 2022. 12:14

Tako nekako bude i na plinu. Izgubi se pojam o vremenu koje prolazi. Ja zbilja ne znam kako još nisu uveli neke droge za porođaj pa da prođe u nekom deliriju. 
    Ja u ovo ništa ne vjerujem, čajevi, ulja, gelovi...al ću ipak probati sve kaj mi je dostupno jer mislim da ne škodi. Na kraju ionak bude individualno svakome...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    05. Kolovoz 2022. 12:16

Ima se sigurno mazi sa svojim malenim, javit ce se ona vec, neka uziva sa bebicom 💙🥰

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.