Znam da sam čitala da kad dobiješ epi da ti babica mora govoriti kad da tiskaš jer ne osjetiš trud ali sam shvatila da Ima fizički nije mogla tiskati...možda sam nešto pobrkala
Ali bi def tražila epi ako će mi dati drip
Znači čim sam vidjela tvoje ime, pomislih Alelujaaa ❤️ Drago mi je da ste dobro! Dobrodošao laviću maleni i čestitke hrabra mama ❤️🥰😘 Mali akrobat i kaskader stigao točno kad je on odlučio! E za epiduralnu sam puno puta čula iskustvo kako opisuješ, da se odulji cijela priča dosta, al opet za prvorotkinju si odlična! Već sam mislila da nisi na carski završila pa te nema.
Cijelu noć i cijeli dan si nam u mislima bila. Čekali smo tvoje javljanje i sad si mi uljepšala dan time što je sve u redu.
Želim laviću dug i zdrav život, bezbrižno odrastanje i puuuno maženja s mamom i tatom
url=https://lilypie.com]
Ja na dripu a bez epi nisam imala nagon za tiskanjem i tiskala sam na pamet doslovno po uputama babice 🤷♀️
Drugi put sam osjećala nagon al sam faljivala s disanjem i nisam dovoljno jako tiskala pa mi je trebalo dok sama sebe polovim.
Ali oba puta mi izgon nije bio baš bolan, više čudan.
Shellby ja sam čula da postoji kopija, jeftinija verzija Baby Bjorna pa ako želiš mogu ti se raspitati za detalje.
url=https://lilypie.com]
Ja na dripu a bez epi nisam imala nagon za tiskanjem i tiskala sam na pamet doslovno po uputama babice 🤷♀️
Drugi put sam osjećala nagon al sam faljivala s disanjem i nisam dovoljno jako tiskala pa mi je trebalo dok sama sebe polovim.
Ali oba puta mi izgon nije bio baš bolan, više čudan.
Shellby ja sam čula da postoji kopija, jeftinija verzija Baby Bjorna pa ako želiš mogu ti se raspitati za detalje.
Ako ti bude usput, možeš pitati. Nije mi od prevelike važnosti da sliči na Baby Bjorn, samo da bude lako prenosiva i funkcionalna.
Ja ću biti toliko slobodna i otvoriti službenu listu naših jesenskih bebica 🥰
.
Jesenske bebe 2022. ☔🍁💙❤️
Ima333 5.8. Tin 💙
Ima čestitam na odlicno odrađenom poslu i malenom Tinu! 🥰
Ujedno ste vas dvoje prvi probili led u ovoj grupi 🏆
čuvajte se, mazite se i uzivajte, super za mlijeko i podoj, neka samo tako ostane ☺️☺️☺️
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Čestitke ima, želim ti brz oporavak. Malom Tinu puno sreće i zdravlja 🥰
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ma svaka čast Ima fino ste vi to odradili. Super mi je što pišeš ove stvari jer će nam svima trebat i pomoć, a tebi je sad to friško. Kakav je Tin? Jel akrobata i van maternice, to me najviše zanima. 🙂 Jel budan išta ili se čovjek umorio kad te lupao pa sad izašao da se naspava?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Draga Ima cestitam na nasoj prvoj bebici ❤️❤️❤️ dobro je i ispalo, sreca da su ti dali epiduralnu.
Kad sam ja dobila epiduralnu, nisam apsolutno nikakve bolove osjecala. Prije toga boze pomozi 😂 ali kad sam je dobila, samo sam gledala trudove kako skacu na ctg a ja nista ne osjecam.
Malo prije izgona su je iskljucili i odma sam osjetila bas jak nagon za tiskanje i u 3 puta je mali bio vani. Znaci, epiduralna uvijek i zauvijek!
Sortiraj odgovore
Najstariji