Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich25
    05. Kolovoz 2022. 09:56

Nama je babica na trudničkom tečaju rekla da po novom ovdje jako rijetko rade epiziotomiju jer je kao lakše zašiti ako popucaš nego kad režu. Valjda svake godine to mijenjaju 🤔 Također ne klistiraju jer kao većina žena se sama očisti kad krenu trudovi, a klistir nije garancija da ćeš se skroz očistiti. Svako tera svoju politiku 😅 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Teich25
    05. Kolovoz 2022. 09:59

Mi smo jučer bili u megiću i baš sam htjela probati ledenu kavu i nije je bilo u ponudi 😢 Valjda se nikom ne da raditi pa napišu da nema 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Megi0102
    05. Kolovoz 2022. 10:00

Bellaru idem u pon na pregled pa sam već rezervirala megic za rucak ahahaha moram probati tu kavu
    Amelie vidjela sam reklamu i za te kozice u tortilji, jesi ti na to mislila? Kad smo kod kozica isto mi se već nekoliko dana jede pad thai iz umamia 😅 ja samo o hrani razmišljam očito 😆
    Taj plin ima i u zagorju u bolnici, al ne planiram tu roditi, znam da smo na praksi u srednjoj probali malo udahnuti 😂 
    Taman je anesteziologica iz moje sale na roditeljskom dopustu ovaj mjesec, al kazu mi kolegice da dobro picu epiduralnu u Vinogradskoj 🤞🏽

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

bellaru
    05. Kolovoz 2022. 10:03

Teich25

Mi smo jučer bili u megiću i baš sam htjela probati ledenu kavu i nije je bilo u ponudi 😢 Valjda se nikom ne da raditi pa napišu da nema

Cuj nemaju u ponudi🤦🏻‍♀️ stavi led, ulije mlijeko i unutra skuha kavu🤦🏻‍♀️

Mallla
    05. Kolovoz 2022. 10:06

Pa gle, helihopter stigne do ST ili DBK za 30ak minuta...a ja da idem rodit tamo treba mi 1h i 30min u najboljem slučaju, a sezona je tako da nema šanse stić na vrijeme. S tim da ako vamo procijene i najmanju šansu da ide komplikacija ne čekaju nego odma šalju dalje. Pa znaš šta najbolje u plićak 🙈🤣
    O rezanju ne razmišljam ni najmanje, nosit ću se s onim što bude. Kad te krpaju trudovi, želiš umrit ili da izvade više bebu van...tada bi ja mislim pristala da ako hoće da me izrežu od glave do pete samo da završi...al to su nesmotrene odluke dok si u boli.

url=https://lilypie.com]

Megi0102
    05. Kolovoz 2022. 10:07

MalaMagla

Jutro cure! Ja sam imala tešku noć, rebra s lijeve strane i sredine ispod lopatica me još više bole, svaki put kad sam se htjela pomaknuti ili okrenuti sam se morala probuditi i uz velike muke se namjestiti. Muž je jutros stavio ruku preko mene, jauknula sam tako da sam ga uplašila. Ne mogu ruku pomaknuti da ne boli toliko da dok  sam u pokretu ne mogu disati. Bas je gadno. Da je dolje skroz mislila bih da je zbog bebe, da se krivo namjestila ili nešto tako. Ali ovo gore ne znam što bi bilo.
    Kad sam se budila, svaki puta sam provjerila da li je Ima pisala. I ja sam ju sanjala 😃
    Ja imam još puno do termina, ali je i mene povukla ova priča pa stalno razmišljam o porodu i kako ću ja to 😂 ali vjerujem da kad krene i kad sam i sigurnim rukama, da će to proći. Jučer sam gledala video kak je ženska rodila u autu, nisu stigli do bolnice. Na sjedeći rodila, jedva stigla spustiti hlače 🙈 nadam se da se meni to neće dogoditi jer bih htjela što duže ostati doma, a do bolnice imam 25min ako nema prometa. Ako ima, može biti i 45min 🙈
    Ledena kava je meni super, baš bih mogla danas po nju. Jedino što mi možda u njoj nedostaje je malo slaga gore (inače ne volim šlag, ali baš mislim da bi dobro islo).
    Gosti ja bih im rekla da ne mogu doći. Trudna sam, sve me boli i smeta, moram se pripremati za bolnicu blablabla. Možete doći na ručak i kavu, ali vas ne mogu ugostiti na više dana. Kraj priče. Ali razumijem da kod nekih jednostavno nema granica, tako da i kad dođu, većinom bih ležala i kukala kako mi je teško 😂 čisto da se nakon nekog vremena pitaju jesu li trebali doći.

Bas se fino smjestila onda, moja se namjesti skroz naprijed, nekad imam osjećaj da će kroz trbuh izaći samo kolko je pritisak. Ovi bolovi su vjerojatno ruke/noge/koljena ko i nestašica zraka. Ovo kad prebace ruku na nas je najgore, ne mogu disati, vruce mi je, sve me boli i onda mi još točno treba ruka koja ko da ima 20kg na meni 😤

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Mallla
    05. Kolovoz 2022. 10:09

MalaMagla  meni bol rebara bude kad se beba tu smjesti pa se "zaleži" tu to me baš boli, kao da će se raspuknit rebra.

url=https://lilypie.com]

• Mima_zap
    05. Kolovoz 2022. 10:25

Mene po noći zaboli lijeva ili desna strana trbuha, na par min. Baš dosta oštra bol. Ovako dok se beba miče po danu me ni ne boli. 
    Nadam se da me neće trebati rezati, i ak ću popucati da to bude što manje, ja sam starija od 30 pa mi možda koža dolje nije tako čvrsta, bar da za neš godine pomognu 😂😂

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

berry
    05. Kolovoz 2022. 10:35

Ja pijem čaj lista maline koji omekšava tkiva međice pa smanjuje šanse pucanja. Pije se od 36.tj iako neke žene krenu i u 34.tjednu. Prvih tjedan dana se pije jedna šalica ujutro, poslije jedna ujutro i jedna navečer. Pa u 39.tj.3 puta dnevno, A u 40.tom tjednu 5 šalica. Poslije 40.tjedna se čaj namače 24 sata pa provrije i pije. Eto ja se nadam da ću do poroda biti rastezljiva ko kaoguma. :)

Megi0102
    05. Kolovoz 2022. 10:36

amelie11

Daa megi na to sam mislila, ili u tortilji ili same s onim coctail umakom😋😋😋 Ipak sam sad jela burek, valjda je muz obilazio pekare 😂😂 Meni je tesko sjedit ja tad ostanem bez zraka, onda mi bas bebine noge pritiscu gornji dio tocno osjetim… Rekla mi je kolegica sto je sad kod nas nedavno rodila da sta god hocu smao na vrijeme trazim, cak i poznam anesteziologinju tamo… mislim nismo si dobre samo se znamo iz zajednickog drustva ali bi mozda mogla pitat o cemu to ovisi da dobijes i tako neke stvari. Razmisljam 9 je mjesec bit ce guzva vise nego inace, ne znam bas da budu svima mogli dat epi.

Moram i te račiće probati 😆 dobit ću 5 kg u mjesec dana zadnjih 
    Gle ako to želiš raspitaj se na vrijeme, ako ti kazes da želiš trebaju dati, jedino ako oni ne procijene da bolje ne  🤷🏽‍♀️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.