Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi0102
    03. Kolovoz 2022. 07:30

Princes i Malla Super na pregledu iii bas sam Uzbuđena da vam se termin bliži 😍
    Mallla ako su takvi simptomi neka prođe sto prije bez kompliciranja, bitno da nisi prikovana uz krevet
    Danas sam ranoranioc od 7 😂 idem i ja na hzzo odnijeti papire za komplikacije i rodiljni dopust za 7mj 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Aries5
    03. Kolovoz 2022. 08:21

Malla zelim ti brz oporavak i da prode sa sto manjim simptomima ❤️
    -
    Ja sam danas isla vaditi krv i stvarno volim onu da trudnice imaju prednost u mom domu zdravlja jer je danas bas bila navala 
    -
    Bas mi je zao da se mucite sa spavanjem, makar ja koliko god dobro spavala po noci takav umor me uhvati popodne oko 3 a nebi zaspala nema sansee

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    03. Kolovoz 2022. 08:39

MalaMagla

Jutro!
    Mallla kako si danas? Nadam se da se simptomi nisu pogoršali..
    .
    Amelie to sam se i ja jutros pitala. Ustala sam se samo 2 puta noćas na wc , muž je izveo psa prije posla da ja mogu spavati i naravno da sam od 15 do 7 budna. Sad sam se prestala tjerati, očito necu više zaspati 🙄 a baš sam se nadala danas maratonu spavanja do 10

Dobro sam, hvala na pitanju ❤️ Nema pogoršanja! Malo nos suh, malo kašalj al to je sad ovako nakon buđenja. Zapravo sam skroz ok!
    Čak sam i spavala odlično za promjenu! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    03. Kolovoz 2022. 08:41

ima333

I ja sam se danas ustala s muzem, reko idem ja na mup rijesit osobnu, da mogu maloga normalno prijavit na novu adresu, a ne da prvo moram sebe ici rjesavat dok se on rodi. Ovo mi je sad jos prednost dok imam trbuh, pa svuda prolazim bez cekanja. 😊🙈 Cak me nitko ne gleda ispod oka, nisam primijetila da netko negoduje kad me provedu preko reda. 😊
    Ja super spavam, jedino kaj me neki cudni bolovi i bh kontrakcije probude po noci, no bar mogu zaspat brzo ponovo. Vec sam to spominjala, bas me neka bol nisko u ledima i sprijeda kao menstrualni probude i tak me boli sve dok se ne ustanem. Onda malo sjedim pa me prode. Od cega i zasto, nemam pojma. No prode sa promjenom polozaja, pa je to valjda ok.
    Opcenito sam se preporodila kad smo se preselili.. puno veci mir, tisina, nije tak vruce, komarnici, balkon. 😊 Tako da sam tu ful opustena i sad samo cekam malog misica da nam dode. 🥰 Ne znam tko ce docekat sljedeci pregled.. ako se ne porodim do tad od ovih silnih i bolnih kontrakcija. 🙈

Doslovno moja kućica, moja slobodica...uživaj u tome. Malac će brzo stić a do tada uživaj u sebi i svom prostoru iako što kažeš kako uživat od tolikih kontrakcija.

url=https://lilypie.com]

Granger
    03. Kolovoz 2022. 09:32

Joj Mallla baš mi ke žao. S druge strane, ako su simptomi slabi onda dobromda riješiš prije bolnice, bar će tamo smatrati da imaš imunitet, a dat ćeš antitijela i beboloni pa je to isto pozitivno.
    Ima kako je moja cura sve aktivnija i sve više grba ži stalno iskače i bolne su baš te se često sjetim...ali brojiš još sitno pa uživaj u zadnjim udarcima. ❤️
    Nesanica i mene muči zadnih tjedan dana. Probudim se oko 3 i ništa do 5 ili pola 6. Baš mi je to užas jer onda i muža probudim, a bude mi žao. Opet, noćna buđenja i jesu onaj dio roditeljstva na koji baš nisi spreman pa neka se spremamo. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    03. Kolovoz 2022. 09:47

ima333

Brontosaurica

Jutro cure, drago mi je Malla da si dobro spavala
    Ima i mi moramo na mup malom raditi osobnu dok imam trbuh da to preko reda obavimo 😂 ja sam koma spavala sve gore i gore. Ne mogu zaspati u stalno se budim i tako mjesecima. I u prošloj T mi je nesanica bila no1 uz žgaravicu

Bome da, ma obavis to taj cas, samo si pripremis sve papire koje trebas. Ne moras ni broj uzimat, nista. Samo odes na saltere gdje se rade osobne i uskocis gdje se prvo oslobodi. 😊
    Ja sam se ugodno iznenadila za neke stvari da imaju razumijevanja tako u institucijama. Cak su me pitali jel hocu da mi netko drugi moze podici osobnu ako ja necu moci. Reko naravno da hocu. I samo sam morala upisat ime i prezime muza, njegov datum rodenja i potpisat se. Mislila sam da ce mi nabrajat da moram radit punomoc, ali ni to cak ne treba.
    U banci me isto uvijek puste, odmah dode zastitar i odvede na salter prek reda. Bas bas su me iznenadili.

I mi moramo mijenjati dokumente jer smo konacno dobili nas kucni broj a isto odgadamo 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Mima_zap
    03. Kolovoz 2022. 10:19

Ja jedva zaspim zadnjih par noći, treba mi jako dugo a danas me i pesek zezao pa je tražio van u pola 5, pa pola 6 i onda opet nisam mogla spavati 😅 došla s Vuk Vrhovca i rekla im da ne mislim više nositi guk profil jer bi mi sljedeći trebao biti kad sam već u terminu. Ionako su mi svi profili bili uredni 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• jedna1
    03. Kolovoz 2022. 10:38

ima333

Hehehe, sad svi koji morate u mup ili sl, brzo to obavit dok ste jos u komadu i imate prednost s trbuhom.. ako imate sve papire, gotovi ste za 5 minuta. 😊🙈🤭

Joj hvala ti do neba da si to spomenula 🤩🤩
    Meni 22. ističe osobna i zaključila sam da me baš briga, da mi ne pada na pamet pred porod to ići rješavati a zapravo je idealno vrijeme 😁
    I još mi je sinulo da mi bebe moramo prijaviti kroz 30 dana pa bi mi još ispali problemi da nemam važeće dokumente!!!
    I i još još sam upravo našla da ne moram ići u petrinjsku nego to mogu obaviti dole u pp črnomerec tako da sutra ujutro to odmah idem obaviti!  🥳
    Havalaaa jer mi je horor pomisao da to moram ići raditi sa 10 dana starom bebom u trenu kad se zg već napunio povratnicima s go i još nemam prednost bez trbuha. Uf

• jedna1
    03. Kolovoz 2022. 10:41

Jesam dobro našla da je iznos za regularno osobnu 100 kn? Da i to odmah uplatim preko neta da sam spremna😁

Aries5
    03. Kolovoz 2022. 10:52

amelie11

Evo ja sam jos do sad maloprije odspavala, al nije to to, radije bi ponoci kad i drugi spavaju… E da vas pitam za te prijave i mup ako koja zna, ja inace imam i dalje adresu kod svojih, nisam se jos ovdje prijavila jer smo mialili da cemo se selit. Da li sad moram prijaviti boraviste zbog djeteta ili ne? Tak mi se ro neda i odgadam to jer to onda znaci da sam sluzbeno tu, a ne zelim to, znate sve, ali ako moram 😫

E sad nisam tocno sigurna kako to funkcionira dal morate oboje biti prijavljeni na istu adresu ali znam da ako se ides prijavljivat na tu adresu vlasnik kuce u kojoj ste sada mora s tobom na policiju da potpise "da te prima" u kucu 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.