Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi0102
    02. Kolovoz 2022. 13:37

Kokoloo

tara123

E sad ja imam pitanje za iskusne mame. Pisala sam o iskustvu dojenja. Posto sam rodila navecer, i cijelu noc nisam spavala od adrenalina, promatrala sam bebu. Prvu noc ju nisam dojila. Ona se privikavala na vanjski svijet, bljuckala i promatrala. A i nisam znala kako do jutra kad je dosla sestra. Znaci prvi podoj odmah kad sam rodila i drugi u jutro. Kako ste vi? Da li je isto bio tako velik razmak? Koga god pitam, razlicito iskustvo. Pitat cu i pedijatra kad rodim, ali zanima me vase iskustvo

Moje iskustvo je bilo grozno. Opcenito je sve sto se tice koze na kozu i dojenja bilo grozno u rodilistu.
    Rodila sam u 8:35 ujutro i nisam imala ni sekunde koza na kozu jer je bila guzva i morala sam odma selit iz boxa u neku prostoriju prije sobe, tu sam bila sama. Malog sam znaci vidila u 8:35 na 5 minuta dok su me sivali (nije bio na meni nego u kreveticu pored) i nakon toga tek u 15 popodne. Kad je dosao u sobu, sestre su mi rekle da su mu one dale vec AD (?!?!) I da ce mi doc savjetnica za dojenje da probam dojit. Ona je dosla tek u 8 navecer i tek tad sam ga prvi put stavila na sisu. Izmedu dijete nije dobilo ni formulu ni sisu. Hvala bogu sisu je prihvatio tad uz.malo muke ali ok je proslo. Medutim, nije dobivao na kilazi bas i to me zabrinjavalo i trudila sam se dojit ali nije mi niko bio od velike pomoci.

Zadnji dan u rodilistu ga pedijatrica pregledava i kaze da mali ima skroz spojen frenulum. To vam je ona kozica ispod jezika i radi toga ne moze dobro uhvatit sisu i dojit. Umjesto da su to odma vidili i odsjekli (sekunda posla doslovno), oni su me poslali doma i nakraju sam morala ic privatno da mu to odrezu tek sa mjesec dana. Do tad je bila patnja i meni i malom. Uglavnom, neslavno smo se proveli u rodilistu sta se tice dojenja i kontakta koze na kozu.
    Nadam se da ce ovaj put bit drugacije i sama cu zahtijevati tako. Proali put me bilo strah svega i nisam se nikome.htijela zamjeriti ali bome ovaj put ocu ako bude tako.

Bas užas iskustvo, mučenje bebe al i tebe, ja bi bas ljuta bila. Kak si daju za pravo davati ad prije prvog podoja. Evo nazivcirala sam se u sekundi 😤

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• nina_
    02. Kolovoz 2022. 13:40

tara123

E sad ja imam pitanje za iskusne mame. Pisala sam o iskustvu dojenja. Posto sam rodila navecer, i cijelu noc nisam spavala od adrenalina, promatrala sam bebu. Prvu noc ju nisam dojila. Ona se privikavala na vanjski svijet, bljuckala i promatrala. A i nisam znala kako do jutra kad je dosla sestra. Znaci prvi podoj odmah kad sam rodila i drugi u jutro. Kako ste vi? Da li je isto bio tako velik razmak? Koga god pitam, razlicito iskustvo. Pitat cu i pedijatra kad rodim, ali zanima me vase iskustvo

I kod nas je bio veliki razmak, a isključivo je dojena beba bio do 5.5 mj., tj. dok nismo počeli s kašicama uz dojenje. Prvi podoj je bio odmah nakon rođenja oko 22 h i nakon toga cijelu noć nije bio sa mnom jer su ga odveli da se odmorim iako ja nisam tražila da ga odvedu. Donijeli su mi ga ujutro kada sam ga nastavila dojiti i sve je bilo o.k.

Princess_Mimi
    02. Kolovoz 2022. 15:25

Pregled je prošao uredno, malac ima 3400g ☺️
    Sljedecu srijedu u 8 ujutro sam dobila termin za operaciju, a ako opet prije krenu bolovi odmah ce me poroditi. Trema je tu ali iskreno bas se veselim. To je ono pozitivno uzbuđenje 💙

Aries5
    02. Kolovoz 2022. 15:37

Princess_Mimi

Sljedecu srijedu u 8 ujutro sam dobila termin za operaciju, a ako opet prije krenu bolovi odmah ce me poroditi. Trema je tu ali iskreno bas se veselim. To je ono pozitivno uzbuđenje 💙

Malac je pravi ako nisu fulali sa tezinom 🙈 
    Ajme vec u srijedu, sad ce nam jedna za drugom bebica stizati 💙

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    02. Kolovoz 2022. 15:47

Ajme Princess, to je tako brzooooo, bas se veselim i neka sve bude u redu ❤️❤️
     Chivas, nadam se i ja iskreno da nece bit pretrpano jer ako bude ko prosli put, necu se dat da me istiraju 🤣 
    A babice na porodu.. ne znam sta bi ti rekla, bodrile nisu ni blizu ali nisu bile ni neugodne jer ih nije ni bilo. Uglavnom sam bila sama, kad bi dosle bi ih molila za casu vode pa bi onako polu nadrkano dale ali ok, nisu imale nikakve komentare ni ista, uglavnom ignore. 🤦

• Kokoloo
    02. Kolovoz 2022. 15:49

Alii, babice u sobi su mi bile stvarno odlicne! Sican se jedne crne mlade cure kako je bila dobra i uvijek raspolozena i pitala bi kako smo, bas je bila cura ludilo. I cistacice i svi su mi gore stvarno bili super 😁

• Kokoloo
    02. Kolovoz 2022. 15:49

Kokoloo

Alii, babice u sobi su mi bile stvarno odlicne! Sican se jedne crne mlade cure kako je bila dobra i uvijek raspolozena i pitala bi kako smo, bas je bila cura ludilo. I cistacice i svi su mi gore stvarno bili super 😁

Ajme, ne babice nego sestre 🤣🤣

Crazypeach
    02. Kolovoz 2022. 16:15

Bok cure,upadam tu kao padobranac, ja sam sa ljetnih beba. Jel možda koja od vas zainteresirana za kupnju Mam izdajalice? Prodajem električnu izdajalicu malo rabljenu sa nastavkom za ručno izdajanje i 2 posude za pohranu mlijeka. Cijena je 800 kn.ja sam bila zadovoljna meďutim mlijeka više nemam

• jedna1
    02. Kolovoz 2022. 16:18

Princess_Mimi

Princess čestitam, mislit ćemo na tebe 🥰🥰

• nina_
    02. Kolovoz 2022. 16:44

Princess_Mimi

I meni je termin u sljedeću srijedu, ali nekako mi se čini da se mom bebaču ne žuri. 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.