Ajme Mallla i Princess 💗💗 krećemo polako aaaaa ☺️
---
Dojenje u bolnici - ja sam rodila u Puli, nemaju savjetnika za dojenje ali mi je babica sve pokazala odmah u rađaoni i mužu rekla "gledaj dobro, da joj znaš pomoći!" 😂☺️ Super je bila, nadam se da ću je uhvatiti i ovaj put :)
Tako da sam ju dojila na zahtjev, ali mlijeko došlo tek 4. Dan, pa sam ju svejedno stavljala na cicu ali i davala AD na žlicu.
Već sam pisala da imam jako male grudi, malo mliječnih kanalića, tako da smo mi imali kombinirano dojenje i AD do kraja.
Imam pitanje za one koji imaju doma susilicu? Koliko struje ona trosi? Jel imate energetske razrede A ili? Stvarno je krajnje vrijeme za nju a vidim da su ful digli cijene, moji bi mi uzeli i perilicu i susilicu al nedam, pa ce mi oni perilicu (jer ovu koju imam je uzas), a mi bi susilicu…
A iskreno trosi dosta, moja je A razred pa opet potrosi, ali nije mi zao ni te struje ni tih novaca. Vidjet ces kad prvi put osusis ves u njoj. Razlika ogromna ves mekan (rucnici osuseni u susilici i vani se ne mogu usporedivati), omeksivac se dulje osjeti, ne treba sve peglati.
Ja svoju preko ljeta koristim samo za rucnike i ako mi je nesto bas hitno, ali zimi je nezamjenjiva. Planiram bebin ves iskljucivo susiti u susilici jer nema potrebe peglati
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Bome sam danas cijeli dan citala sto ste pisale haha
Dojenje - htjela bih od pocetka i sto duze, na zahtjev mi nekako najbolje uvuci pogotovo tih prvih par mjeseci, pa nek i visi cijelo vrijeme na cici iovako planiram svo svoje vrijeme posvetiti malom. Ali sve ovisi o situaciji.
Spavanje - spavala sam 12 sati sinoc, s buđenjima za wc i jos sat vremena na plazi 😂 nikad nisam imala problema s nesanicom, a i inace sam velikaa spavalica
Pokreti - moj se mice, gura, stuca, proteze se. Posteljica mi je straga, ali mene to ne boli, osjetim i nije mi neugodno nego bas slatko pogotovo kad vidim tako nogu, guzu, ruku 🥰🥰 jedino me scima ono strujanje skroz nisko pa odmah noge prekrizim haha
Oprema - vecina je novo, iduci tjedan idem po kolica, dobila sam avent izdajalicu, jednu prenatalicu, druga je nova (jedna ce ostati kod mojih) jedan madrac (isto ce bit kod mojih, novi kod nas), stolicu za hranje, nasla sam onu aquascale kadicu za 200kn polovnu izgleda neosteceno bas me kopka dal da ju uzimam. Svi su rekli da je nepotrebno ali ne znam.
Robica - od iduceg tjedna cu prati sve, dobili smo od 50 do 68 i stvarno imamo puno, kupit cu jos jedino nesto fora za izlazak iz rodilista, mislim da sam za prvu godinu mirna. Tetrica i dekica i svega imamo cak i previse (iako nikad previse), carapica i kapica kao da je stonoga 😂😂
Pelene - mislim isto jedna paket 1 jedan 2. Govorim na pamt jer sam na noru, neke stvari su u Zagrebu, neke u Slavonskom Brodu, to ce decko donijeti sve iz Zg kad se vratimo s mora, pa cemo opet seliti kad zavrsi prvi pregled kod pedijatra
I da, tena, može broj. Hvala ti ☺️
Da taj je doktor, a valjda je i sestra od Sadek na godisnjem ko ce ih znati. Vidis da ih totalno drugi dom zdravlja mijenja...
013731765
I da, tena, može broj. Hvala ti ☺️
Da taj je doktor, a valjda je i sestra od Sadek na godisnjem ko ce ih znati. Vidis da ih totalno drugi dom zdravlja mijenja…
013731765
Danas je bio 2. smjena
Amelie ja već 5 godina imam sušilicu Bosch serie 8 A++ vrijedi svake lipe. Radi uvijek, dakle sušim samo u njoj. Nemam puno iskustva životom bez nje ali ne osjetim na struji da mi je nešto velika cifra. Imam dvotarifno brojilo al ne pazim kad je palim.
A mama mi je nedavno uzela sušilicu i mislim da je rekla da joj je 50kn struje više s tim da su joj novi klima i sušilica.
url=https://lilypie.com]
E da cure i ja sam friško ponovo pozitivna...dakle treći put imam koronu 🤷♀️ ovaj put simptomići laganini, nek tako i ostane
Mallla i ti si nam tu znaci 😍 velika beba, ma savršeno 😁
Za koronu se nadam da ćeš ju "pretrčati" ovaj put 🙏🏼
Mallla kak tak odjednom korona i opet, koma. Joj nadam se da ce ti tako i ostat lagani simtomi i da ce brzo proci!
Hvala cure ❤️ Ma bit će dobro sve! Kopkala me intuicija. Jako puno ljudi oko mene je pozitivno, a održavaju se stalno ljetne fešte na kojima sam i ja bila. Između ostalih pozitivni su moji mama i tata i tako mi mama rekla da su njeni simptomi kao prehlada al ona se testirala jer je tata pozitivan i njegovi simptomi su jaki (prvi put korona). Ja već grebuckanje grla osjećam od subote, kad legnem začepi mi se jedna nosnica, kihnem na promjenu temperature i tako ništa značajno ali osim mame još dvije zaražene osobe su mi pričale kako ih je grebalo grlo i šmrcale su pa ispale pozitivne. Sve sam ja to nekako primila informaciju al računam ma nije valjda bi se osjećala loše ili nešto. A planirala sam malu vodoti na cijepljenje, njoj bi sad trebalo biti MMR cjepivo i crvić po glavi mi skopča da zamisli imamo koronu a ja je odvedem cjepit...i kao testirat ću nas pa onda se naručit na cijepljenje. Tako sam uradila test i pozitivna samo tako 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji