Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    02. Kolovoz 2022. 00:20

Nina moguce je da se vanjski skroz povuku samo treba bit uporan.

Mallla
    02. Kolovoz 2022. 01:18

Uuu što ste se raspisaleee 👍💪
    Zanimljivo štivo....što se tiče AD i Dojenja čujemo se za koji mjesec s friškim i različitim iskustvima! Ja ću ostati šutke o svojim iskustvima! Jedino sad se zagovara hranjenje na zahtjev, bila riječ o dojenju ili AD-u. Plus više većina AD nije puno ili uopće zasitnije od MM jer je iz formula izbačen škrob. Tako da nema garancije za miran san noću ako je beba popila AD. Kao i sve od bebe do bebe sežu razne varijacije i sistemi jedenja/ne jedenja.
    Hemići srećom moji problemi su mizerni u tom pogledu. Pojavi se jedan kao što nina opisuje koji iskoči i povuče se al uglavnom kod mene podnošljiv. Nakon poroda uspješno rješen kremicama.
    Belaru odlično za odličan pregled 💪Bebica bas lijepo napreduje. A za disanje barem imamo potvrđenog krivca.
    Princes pa kud i ti među padobrance! Super da si izbjegla pad na djecu. Nadam se da će se koljena oporavit  da neće nakon poroda i gubitka kilaže bit ona koljena koja svako malo bole.
    I ne znam što sam htjela dalje napisati....želim Vam.mirnu i laku noć.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    02. Kolovoz 2022. 01:23

Ja nist ne komentiram za dojenje i ad jer nemam pojma o tome.. pokusat sigurno hocu i nadam se da ce ici a ako nece, morat cemo ad. Dakle obje opcije su mi prihvatljive, mislim moraju bit🤣 Samo ste me zbunile malo jer je na tecaju bilo govora o tome da se bebu mora budit cak i da prvih sad nez koliko mjsec ili dva mora jest svaka 2 max 3 sata. Jos cemo vidjet, meni se isto cini logicnije na zahtjev.. nemam pojma!

bellaru
    02. Kolovoz 2022. 03:43

Jutro😮‍💨
    Ma no...sve ce se vidit kad rodimo..tko ce i sta ce i kako ce...mozda mi mala nece htjet flasicu pa cu bit prisiljena forsat dojenjej🤷‍♀️ znam curu koja doji malo od 2 g iskljucivo radi sebe jer se ne zeli odvojit od te bliskosti sa djetetom. 
    Al sta se tice spavanja bebe u kreveticu, tu pak imam drugacije misljenje. Bebi treba bliskost i osjecaj sigurnosti. I kazu najbolj da radi tog beba spava sa mamom do 3 godine. Meni nikako nije jasno stavljanje bebe u drugu sobu a ima npr mj dana😒
    Kokolo ja navijam za 2.10💪
    Cujte ako koja rodi 7.10 red bi bio da se zove Vladimir il Vladimira😅
    Tarry vise mjerim radi svoje znatizelje a i bolje da si doma sama mjerim nego da idem u bolnicu na to. Al dal ti je uvijek visi 2h nakon mjerenja il nekad? Meni jedna zenska nabalja trakice pa ih ne plaćam ali da..skupe su uzasno.  I u principu mislim da su cjenovno tu negdje. Bas cu sutra pitat cure svoje iz ljekarne. 

bellaru
    02. Kolovoz 2022. 03:44

Tarry

Ja nist ne komentiram za dojenje i ad jer nemam pojma o tome.. pokusat sigurno hocu i nadam se da ce ici a ako nece, morat cemo ad. Dakle obje opcije su mi prihvatljive, mislim moraju bit🤣 Samo ste me zbunile malo jer je na tecaju bilo govora o tome da se bebu mora budit cak i da prvih sad nez koliko mjsec ili dva mora jest svaka 2 max 3 sata. Jos cemo vidjet, meni se isto cini logicnije na zahtjev.. nemam pojma!

Po meni ju ne treba budit ako beba kilazom napreduje kako spada. Naravno ako ne napreduje da ju treba budit i hranit. 

• jedna1
    02. Kolovoz 2022. 06:23

Vidim da nas puno ima termine oko svog rođendana 😁
    Meni je isto rođ 7.9. a term 31.8. što znači da mogu prenijeti do ročkasa bez problema (iako se svim silama nadam da neću prenijeti nego roditi recimo 2 tj prije🥳)

• jedna1
    02. Kolovoz 2022. 06:45

A ovo za dojenje ne razumijem šta smo se toliko raskokodakale i raspametovale (bez uvrede😁), apsolutno se slažem s Malllom da pričekamo par mj pa se onda javimo, pogotovo mi koji nemamo djecu a i vi koji imate ne znate kakva će vam biti ova beba. Jedino mi nije jasno zašto ste toliko protiv dojenja na zahtj vezano na ispavanost, meni se čini naj opcija za spavanje ako ću dojiti u pulusnu i samo ju prebacivati sa sise na sisu (moja najbolja frendica je tako 3 sina oddojila bez da je puno sna izgubila, naravno svaka mama+beba je različita) A sa AD se ja moram ustat razbudit smućkat držat bočicu, ne vidim da to radim u polusnu...a ako pustim bebu da kmeči ili se mazim i pjevam isto ne vidim da spavam u tom trenu (a sta god vi rekle u tim prvim tj/mj je bebi cica naj utjeha).
    No za kraj potpisujem Princess sa najpametnijom izjavom na aktualnu temu...

• Tarry
    02. Kolovoz 2022. 07:49

bellaru

Jutro😮‍💨
    Ma no…sve ce se vidit kad rodimo..tko ce i sta ce i kako ce…mozda mi mala nece htjet flasicu pa cu bit prisiljena forsat dojenjej🤷‍♀️ znam curu koja doji malo od 2 g iskljucivo radi sebe jer se ne zeli odvojit od te bliskosti sa djetetom.
    Al sta se tice spavanja bebe u kreveticu, tu pak imam drugacije misljenje. Bebi treba bliskost i osjecaj sigurnosti. I kazu najbolj da radi tog beba spava sa mamom do 3 godine. Meni nikako nije jasno stavljanje bebe u drugu sobu a ima npr mj dana😒
    Kokolo ja navijam za 2.10💪
    Cujte ako koja rodi 7.10 red bi bio da se zove Vladimir il Vladimira😅
    Tarry vise mjerim radi svoje znatizelje a i bolje da si doma sama mjerim nego da idem u bolnicu na to. Al dal ti je uvijek visi 2h nakon mjerenja il nekad? Meni jedna zenska nabalja trakice pa ih ne plaćam ali da..skupe su uzasno. I u principu mislim da su cjenovno tu negdje. Bas cu sutra pitat cure svoje iz ljekarne.

Bellaru nije uvijek, samo ponekad, ali mi je cudno da mi 2 sata nakon bude ok i onda 2 i nesto sitno skoci i za pol sata se vrati u normalu, to je ponekad, ne stalno. Mjeris tocno 2 sata nakon obroka? 

Aries5
    02. Kolovoz 2022. 08:07

ima333

Bellaru, super za pregled! ❤️
    Sto se tice dojenjai AD, slazem se sa Princes. Totalno nepotrebna rasprava, jer otoj temi svaka mama treba odlucit za sebe i nema najboljeg i nema krivog i loseg. Mozete samo reci svoj stav i ono sto vi zelite i ocekujete od toga. Nikako ne mozete ici usporedivat zdravlje iskljucivo dojene djece i iskljucivo djece na AD, jer ja oko sebe imam primjere bas svega, tako da to ne drzi vodu. Takoder, moze vam se moze desiti da ako po noci krenete davati AD, da cete stvoriti bebi konfuziju i onda vam opce vise ni po danu nece htjeti dojiti.. a moze se desiti i da uspijete u tom naumu.. netko uspije, netko ne. Ugl, postoji jako puno mogucnosti.
    Ja osobno sam za iskljucivo dojenje i prvih par mjeseci cu nastojat bebu hraniti na zahtjev kako bi uspostavila ponudu i potraznju. Nije mi to problem napraviti za svoje dijete. Naravno, isto tako nisam zadrta da necu dati AD ako bude potrebno. Beba je na prvom mjestu i ne moze biti gladna. Ako se mene pita, dojenje mi je tisucu puta lakse i jednostavnije od hranjenja ADom. No, bit ce tocno onako kako treba biti. Uskoro cemo vidjet. 🥰
    *
    Btw, sinoc me takva bol uhvatila nisko u ledima i sprijeda kao menstrualna, da sam vec bila pomislila pa jel moguce da je nesto krenulo. 🙈 Malo sam se ustala, prohodala, otisla na wc, hvatale su me bh kontrakcije, no onda je ipak proslo. Sta je to bilo, nemam pojma. Jucer je mali bio bas bas aktivan cijeli dan, rito se ko lud. Nije to vise boks, pa da su nagli pokreti, vec bas ritanje, rastezanje, redovito guranje nogicama u moju dijafragmu, jer me disanje dosta zeza u zadnje vrijeme. U mojoj buši ima malo mjesta. 😊🙈

Evo moj upravo ima jutarnje razgibavanje na sve strane 🙄 a ja sama sebi govorim "jos 5 min jos samo 5 min" mene jaako zanima koliko ce aktivan biti kad izade jer to sto on unutra izvodi ja ne znam 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    02. Kolovoz 2022. 09:02

Mene to lupanje u stomaku opce ne boli, ne znam je li moja curka prenjezna, mirna ili sto, osjetim i vidim ali nista ne boli i ne smeta, mogu uz to i spavat i sve🥹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.