Drage trudnice nadam se da će mi neka odgovoriti,termin mi je u oktobru 28tj trudnoce sam,danas na kontroli ustanovljeno da sam otvorena pola prsta,ubi me briga i sikiracija da li ima neka iskustva prvo dijete je u pitanju
Bila sam u toj situaciji u prvoj trudnoći, isti tjedni. Rodila u terminu 😊 samo se cuvaj i nemoj puno naprezati. Redovite kontrole i bit će sve ok
Drage trudnice nadam se da će mi neka odgovoriti,termin mi je u oktobru 28tj trudnoce sam,danas na kontroli ustanovljeno da sam otvorena pola prsta,ubi me briga i sikiracija da li ima neka iskustva prvo dijete je u pitanju
Bila sam u toj situaciji u prvoj trudnoći, isti tjedni. Rodila u terminu 😊 samo se cuvaj i nemoj puno naprezati. Redovite kontrole i bit će sve ok
Da li ste mirovali,meni je dokt rekao da mirujem ali nije mi strogo mirovanje odredio,znaci lagani kucanski poslovi lagane setnje ali opet se bojim
Jutro!
Do kas se beba ima vremen okrenut?kao do kojeg tjedna se kaze da se moze okrenut?
Evo nas sa pregleda,
Rucice standardno na glavi neda da mu vidimo lice, teski smo 2400 grama 🙈 glavicom dolje
Uzeli smo bris, dobila uputnicu za IAT, i za trudnicku i jos se samo moramo cuti da mi otvori porodiljni
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Da li ste mirovali,meni je dokt rekao da mirujem ali nije mi strogo mirovanje odredio,znaci lagani kucanski poslovi lagane setnje ali opet se bojim
Isto kao i vi. Lagano sam šetala, što više odmarala, ali ne strogo.
Imam danas pregled, hvala bogu, jer bi inace sad vec na hitnoj bila. Pojavio mi se i smedi iscjedak. Pricekat cu do popodne.
Kad imaš pregled? Ako nastavi odi ti radije na hitnu, pa se mirna, da ne čekaš više 🙈 javi što su rekli 🙏🏼❤️
Aries super za pregled, beba velika već...a nek se skriva očito hoće biti pravo iznenađenje 😄 al da nema onda ni sličica za uspomenu kao ni kod mene 😄
Brontosaorica jjjeeejj nek vas je prošlo, baš mi je bilo strašno pročitati vašu situaciju, baš ajmeee. Da da danas novi toplotni val, za vikend vrhunac, bit će veselo!
Kod nas je bila šesta bolest, 3 dana vrućice i sad četvrti i peti dan osip. A poklopilo se sa rastom četvorki. Srećom sam kod mojih pa sam još 2u1. Satrala nas je sve redom.
Ima333 probudila sam se s mišlju o tebi. Drago mi je da je pregled danas i da je noć prošla bolje nego jučer. A iscjedak da vjerojqtbo sluzni po malo ide. Sve kad zbrojiš možeš lako biti kao i situacija jučer opisana "gospođo u rađaonu" 😄 al moždq te odluče sačuvati još 2 tjedna. Nego bilo kako bilo ovo su samo nagađanja, dr će reći što je i kako kada vidi. A nakbitnije da sve prođe u redu pa taman i da bude porod sad prije! Odmori, spremi što ti treba za prvu ruku i ponesi sa sobom, jer bolje puhati na hladno! Ako u međuvremenu krene nešto jače otiđi do hitne ili bolnice za svoj mir i sigurnost iako to stanje može sad trajati danima pa čak i tjednima. Važno da sačuvaš mir u glavi.
url=https://lilypie.com]
Imaa sretno, javi nam kao je proslo, drzimo fige da je sve okej u kojem god smjeru krene 🤞🤞 ja sam palcic 36+1 rođena s 2700g, nisam moral u inkubator.
.
Jel mozda neka od vas probala babylove sprej za noge za hlađenje tako nesto, navodno to pomaze pri smanjenu otoka, ima ga u dmu i dosta je jeftino?
Ima slazem se da nema mjesta panici, beba sve osjeti, odmaraj i poslije ce na pregledu sve biti jasnije, dobro je dokle god osjetis pokrete
Drzimo fige da sve prode dobro, ipak nek se maleni jos zadrzi u trbuhu ljepse mu je unutra ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji