Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    17. Svibanj 2022. 09:03

Jutro curke, konacno docekala kisu i hladniji dan 🤭
    Adri cestitke za twinsice 💙💙 uvijek sam posebno sretna kad cujem da ce netko dobiti blizance 🤩
    Granger zao mi je da si ogranicena ali kako Malla kaze nekad je bolje biti ogranicen pa znas da si po ovim vrucinama doma pod klimom 
    Sretno svim curkama na pregledima danas i ovaj tj, ja sutra idem na OGTT 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Sunny_🐣
    17. Svibanj 2022. 09:44

Granger da, bas te ogranici. Ali bit ce to sve u redu. Samo pij puno tekucine i odmaraj kao sto je dr rekla 😘
    Moana uzivaj s bebicom danas 😊
    Ostalim curama cestitam na urednim pregledima 😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Mima_zap
    17. Svibanj 2022. 10:03

Pije li neka od vas magnezij? Ja sam počela prošli tj. i čini mi se da kad popijem magnezij da se bebica puno manje kreće. Na primjer udarala je jako utorak, navečer sam popila magnezij i još iduća dva dana i jako slabo osjetila bebu. Onda nisam dva dana uzimala i beba me često udarala. Sinoć sam opet uzela magnezij i od tada opet nema udaraca. Može li magnezij utjecati na bebu na taj način ili je to slučajnost da se manje kreće?

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Mallla
    17. Svibanj 2022. 10:15

Mima_zap

Pije li neka od vas magnezij? Ja sam počela prošli tj. i čini mi se da kad popijem magnezij da se bebica puno manje kreće. Na primjer udarala je jako utorak, navečer sam popila magnezij i još iduća dva dana i jako slabo osjetila bebu. Onda nisam dva dana uzimala i beba me često udarala. Sinoć sam opet uzela magnezij i od tada opet nema udaraca. Može li magnezij utjecati na bebu na taj način ili je to slučajnost da se manje kreće?

Prvi put čujem za povezanost toga dvoje, al gle sve je moguće, kako na neke sastojke podivljaju moguće da na neke se i umire. Ja magnezij pijem već neko vrijeme tu i tamo preskočim al uglavnom mi olaksava probavu, grčeve u nogama i miran san. Pijem ga pred spavanje.

url=https://lilypie.com]

Granger
    17. Svibanj 2022. 10:32

Isto ovako kao Mallla popijem ga svaku večer pred spavanje. Ja nisam zamijetila neku vezu, ali sam primijetila da kad je jedan dan baš jako aktivna onda zna idući biti malo manje. Al možda to i umišljam.
    Cure super za preglede i sretno svima danas. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Zabicamala
    17. Svibanj 2022. 11:35

Pozdrav cure, evo da se i ja malo pridružim. Čitam vas od početka, ali sad polako kreću pripreme i imam sve više pitanja pa sam se odlučila malo priključiti raspravama. 
    Imamo kolica i krevetić tako da o tome neću ispitivati 
    Stiže nam prvi bebač i dečko je

• Mima_zap
    17. Svibanj 2022. 11:45

Ja sam počela piti magnezij jer sam imala grčeve pa nisam mogla spavati. Uzela sam od biolectre sami magnezij jer pijem novalac pa da mi nebude previše vitamina, jer većina dolazi s dodatkom još nečeg. Moram reći da mi pomaže.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Tarry
    17. Svibanj 2022. 12:41

Ja pijem elebaby i magnezij :)

Mallla
    17. Svibanj 2022. 12:45

Zabicamala dobro došla i čestitke na dečkiću, još jedna potvrda da je 2022 godina dečkića 😉
    Moana pijem ga po vlastitom izboru od početka drugog tromjesečja baš zbog eventualnih grčeva što u trbuhu što u nogama, a dobro mi čini i probavi. Ne smeta mi želudcu kao većina prenatala a ovako idem nekako ciljano na ono što mi organizmu fali, to sam radila i u prethodnoj trudnoći. Tipa često znam preko dana pretjerat što po kući, što s djecom vani i budem skršena, sva bolna, a kad popijem magnezij dosta mi se te tegobe umire. S tim da meni odgovara Dietpharm Magnezij citrat u kapsulama. Može se reći sa sam počela piti kad sam osjetila tegobe koje može magnezij ublažiti.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    17. Svibanj 2022. 14:28

Mi smo upravo došli s pregleda. Imala sam kontrakcije i oštru bol pa su me zvali na kontrolu. U principu ništa specijalno vidjeli nisu, ali sam dobila progesteron koji moram uzimati do 34 TT.
    Jeste li imale kakve nuspojave od progesterona?
    .
    Zabicamala čestitam i dobrodošla 💙 napiši mi termin poroda da te ubacimo na popis!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.