Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    17. Travanj 2022. 11:16

Sretan Uskrs cure, drago mi je da ste sve dobro i nadam se da više neće biti nekih problema!

Što se tiče imena nismo se nikako mogli složiti oko imena za curicu, dok smo se za dečka odmah dogovorili. Prvi sin se zove Adrian a ovaj drugi će biti Noel. ❤️

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Princess_Mimi
    17. Travanj 2022. 14:21

Sviđaju mi se imena, Koa je baš interesantno! 
    Teich naši su imenjaci 😁💙

• Nora67
    17. Travanj 2022. 16:32

Mi se jos nismo odlucili,za curicu smo imali spremno no posto ne decko sad smo u mukama haha :)
    Nego imam pitanje; naime muz i ja smo solo bez ikakvih baka servisa a i od rodbine i prijatelja nitko nema npr frisko robice ili stvari za djecu. Nabaviti cemo sve naravno no za robicu ako imate savjet doslovno da ne moram sve novo
    kupovati,da li mozda po grupama na fb netko prodaje robicu na vece kolicine po dobi,ima li koja iskustva?

• Nora67
    17. Travanj 2022. 18:06

ima333

Nora67

Mi se jos nismo odlucili,za curicu smo imali spremno no posto ne decko sad smo u mukama haha :)
    Nego imam pitanje; naime muz i ja smo solo bez ikakvih baka servisa a i od rodbine i prijatelja nitko nema npr frisko robice ili stvari za djecu. Nabaviti cemo sve naravno no za robicu ako imate savjet doslovno da ne moram sve novo
    kupovati,da li mozda po grupama na fb netko prodaje robicu na vece kolicine po dobi,ima li koja iskustva?

Ima ti sad novo otvorena grupa na fejsu Kids Store Hrvatska i meni je odlicna grupa. Ja cu za prvu ruku imat robicu od frendice, ali kasnije mislim i iz te grupe uzimat. Zene doslovno znaju prodavat robu sa etiketom.

Supeeer puno ti hvala! :) Ukljucit cu se tamo

Mallla
    18. Travanj 2022. 07:10

Jutro cure! Onima koje slave želim Sretan Uskrs! Nadam se da ste ga provele u miru i radosti, a i lijepim delicijama 😊
    Vidim spominju se imena. Osobno mi je to najteži dio posla izabrati ime. Uvijek mi se dogodi da nešto što mi se sviđalo odjednom mi se ne sviđa. Još kad mi je dr rekla da je opet cura samo sam pomislila ajmee opet žensko ime 🤦🏻‍♀️ Imam nekoliko ideja al vjerojatno ću kao i do sad taj popis imena koja su mi fina mužu na konačni izbor. Uglavnom opcije su mi kratka imena (imamo duuugo prezime). Nisam sklona pre modernim imenima, duplim slovima u imenu i tako to, više sam za klasičnija imena al opet izbor je ogroman kako god okrenem. Želim da nije pre slično prethodna dva imena ali opet da zvučno paše uz njih, eto do koje mjere kompliciram 🤣

url=https://lilypie.com]

• Teich25
    18. Travanj 2022. 09:44

Jutro cure! Sretan Uskrs svima koji slave! Vidim da se priča o imenima i moram priznati da je meni to baš teška tema 🙈 muž i ja smo malo nakon plusića šalili da ćemo valjda smisliti ime dok se bebica rodi, al vrijeme tako brzo leti 😅 imamo neke ideje, al čekamo da saznamo spol pa ćemo onda definitivno odlučiti.
    I da ja sam prošli vikend prvi put osjetila bebicu, osjećaj je ko da me lagano tapša iznutra 🥰

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• mare85
    18. Travanj 2022. 11:14

Nora67

kupovati,da li mozda po grupama na fb netko prodaje robicu na vece kolicine po dobi,ima li koja iskustva

Pozdrav,
    Imam nešto robice koji bi rado poklonila pa ako hoćete možete mi se javiti mailom na spalding85@gmail.com.

Aries5
    18. Travanj 2022. 16:37

Curke sretno svima sutra na pregledima, cekamo lijepe vijesti 🥰🥰 moj pregled je u petak i jedva cekam da opet vidim malog akrobata malo mi je zao da ga muz nece ponovno vidjeti tako skoro ali dobit ce slicicu 

Netko je pitao kad smo saznali spol, mi smo saznali sa 19.tjedana, i to se doktorica dobro pomucila dok ga je uhvatila 🙈 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Nora67
    18. Travanj 2022. 17:37

mare85

Nora67

kupovati,da li mozda po grupama na fb netko prodaje robicu na vece kolicine po dobi,ima li koja iskustva

Pozdrav,
    Imam nešto robice koji bi rado poklonila pa ako hoćete možete mi se javiti mailom na spalding85@gmail.com.

Pozdrav, to bi bilo divno,hvala puno,saljem mail :)

• Nora67
    18. Travanj 2022. 17:44

zvonkobonko

Jutroo ljudii.
    Jucer je muz prvi put osjetio udarce bebe prekko stomaka, bas smo uzbudjeni. Opcenito je jucer dosta lupkao i gurao, mozda jer sam prvi put otkad sam trudna popila salicu kave pa je reagirao na kofein 😂
    .
    Kako ste zadovoljne s aplikacijama za pracenje bebe? Meni danas javlja da je velicine rajcice, a prosli tjedan paprika. Jesan ja luda il je paprika veca od rajcice? Izljutilo me :D
    .
    Ja sam isto vise za klasicna imena, al stvarno svakom djetetu na kraju to njegovo ime i pase, ne mogu opisati. Kakvo god da je ime, na kraju mi ispadne da odgovara karakteru :D

Pozz, ja imam My pregnancy app i super mi je,ne pokazuje u usporedbi s vocem haha vec bas bebu kako raste :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.