Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    13. Travanj 2022. 18:11

Cure koje su vec osjetile bebe, koliko ih cesto osjetite? Ja osjetim vec nekih 2 tjedna lagano udaranje i polako postaju jaci, no dns npr opce ne osjetim, ili osjetim nesto ali puno manje. Osjetite li vi svoje bebe svaki dan?

• teichmmb
    13. Travanj 2022. 18:23

Amelie sve je stvar dogovora sa socijalnim ginekologom, mojem uopće nije problem što ja trudnoću vodim privatno i njemu dolazim s nalazima po uputnice i doznake, dapače to mu štedi vrijeme koje bi potrošio na mene. Ja sam na prvi pregled kod njega već došla s nalazom od prvog ultrazvuka kod privatnika i rekla sam da ću i dalje tamo ići voditi trudnoću ako ništa zbog opreme koju imaju.
    Uopće ti ne treba biti bed, ako imaš mogućnosti ideš tamo gdje misliš da je najbolje za tebe i bebicu.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Tarry
    13. Travanj 2022. 18:29

Ima333 19+3 sam

• Tarry
    13. Travanj 2022. 18:45

Joj, nadam se! Ja sam bas zabrinuta kad ne osjetim jer sam sad svaki dan dosta osjetila i bila presretna i mirna.

• Tarry
    13. Travanj 2022. 19:03

Amelie isto mislim kao i cure, nemas se sto ustrucavati. Izaberes privatnika i nakon njega samo svom nosis nalaz da ti da uputnicu ako treba i produlji ti komplikacije.

Aries5
    13. Travanj 2022. 19:32

Ja svog osjetim navecer kad legnem, i to ne svaki dan pretezno one dane kad sam vise u pokretu, osjecaj je kao da mi riba pliva u trbuhu, s tim da mi je posteljica sprijeda, ali bome kad sam vidjela koje akrobacije izvodi na uzv uopce se ne cudim da ga osjetim sve me strah kaj bude kasnije kad nece imat mjesta 🙈

Amelie stvarno drzimo fige da si sutra doma ❤️ 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    14. Travanj 2022. 08:50

Sunny, znaš li termin poroda da te stavim na listu? Čestitam na curici 💜😊
    .
    Kod Hafnera nisam bila, ali bio mi je ok na SD dok sam ležala. Inače imam sve preporuke za prof Miškovića (Medifem). On vam je predstojnik klinike na Svetom duhu i radi privatno. Drag, stručan, ma savršen doktor❤️

Mama_anđela
    14. Travanj 2022. 10:20

.mila

Mama_anđela

Jutro cure svima :)
    Sad sam nekako pocela razmisljati i o porodu, najvise me interesuje kako to sve protice u slucaju kad trudnica prima heparin? Pa me interesuje ako Vi imate licno iskustvo il nekog bliskog, da li se u tom slucaju preferira carski, da li dolazi do ranijeg poroda, odmah ulaskom u 9 mjesec, ili taman do kraja termina? Planiram to svakako pitati i svog doktora kada ga vidim sledeci puta, a do tada da vidim kakva su vasa iskustva pogotovo jer vas tu vec ima koje ste imale ranije trudnoce s heparinom?

Evo kratko javljanje, pa cu ostaviti neki duzi post kad procitam ‘zaostatke’…

Ja sam u prosloj T primala heparin i presla termin za 4 dana. Posto je plan bio da npr taj cetvrtak ujutro idem na komisijski pregled i odobrenje za induciranje poroda u petak, po uputi hematologa sam injekciju heparina primila u cetvrtak ujutro, otprilike dan prije ocekivanog poroda.
    Medjutim, na tom pregledu u cetvrtak se utvrdilo da sam ‘na pola puta’ tj 5 cm otvorena, i porodila sam se kasnije popodne isti dan, tako da je to bilo nekih 10ak sati nakon heparina. Sutradan mi sestrice dale sljedecu injekciju, i kuci sam nastavila, po uputi hematologa, jos neka 4 mjeseca…

Hvala ti na podijeljenom iskustvu :) Znaci kod tebe je proslo sve prirodno, super :) :)

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Princess_Mimi
    14. Travanj 2022. 13:52

Cure jel se itko susretao sa zacepljenim mliječnim kanalićima? Naotekla mi je bradavica i dr kaže da se radi o zacepljenom mliječnom kanaliću. Danas je iz tog dijela izašlo malo gnoja i krvi, no nemam više bolove u dojci. Ne dojim već 5 mjeseci tako da je pretpostavka da se radi o novoj proizvodnji mlijeka (priprema za bebu).
    Naručena sam ponovo kod dr danas, možda mi da antibiotik 🙈 Bojim se da se ne razvije u mastitis, ali nekako vjerujem da bi me boljelo da ide ka tome 🤷🏻‍♀️

Princess_Mimi
    14. Travanj 2022. 13:53

amelie11

Dosla sam doma maloprije :) Opet sam plakala u bolnici jer su mi rekli da ce raditi uzv pa ipak nece, nit znam jel sve oke sa bebom ni nista,nikakve upute nisam dobila, pise samo mirovanje i duphaston i to je ro… ginekolog mi radi popodne pa cu ga zvati, ako me i on naruci za ne znam kad otici cu privatno sutra.

Bas mi je drago da si doma sad se samo čuvaj i neka te muž pazi i mazi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.