Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    14. Travanj 2022. 22:58

Evo mene s pregleda, ipak je mliječni kanalić. Dobila sam antibiotik koji moram piti tjedan dana i onda će nadam se proći. Cure, znam da je rano, ali pogotovo za prvorotke je važno da kad rodite pazite na dojke. Masirajte, stavljajte obloge tople po potrebi i svaku promjenu prijavite patronaznoj sestri. Također, upišite dok ste još trudne tečaj dojenja, ima ih milion i online vjerujte mi da će vam puno pomoći (ako se odlučite za dojenje) ❤️

Ruli
    15. Travanj 2022. 08:08

amelie11 drago mi je da si doma :) Miruj, odmaraj, drzimo fige da ti hematomi skroz odu! 
    Princess_mimi joj suosjećam , ja sam jednom skoro došla do mastitisa, i to je bilo baš jako bolno. Meni je pomogla masaža dojki, topli oblozi, pod tušem mlaz tople vode i ručno istiskivanje (isto pod tušem). 
    ima333 bravo, što se više educiraš je puno lakše. I ja sam sve te tečajeve prošla, pročitala knjige, i stvarno pomažu. Dojenje nije, kao što većina misli, stavi cicu bebi u usta i to je to. Da je bar samo to..
    --
    Mi idemo na put danas, do ponedjeljka, pa ako se ne tipkamo do tada, svima želim sretan Uskrs, da se lijepo odmorite i fino najedete 

Princess_Mimi
    15. Travanj 2022. 09:25

Ima, svaka čast na volji, ne slušaj okolinu, misle da ti daju dobronamjerne savjete ali daleko je to od podrške. Bit će sve super i uspjet ćeš, samo što je potrebno puno truda i odricanja, kao što je Ruli napisala. 
    Meni je dojenje bila najteža i najbolja odluka u životu jer je čuvalo moje dijete u periodu svakojakih bolesti i pandemije. I svaki put bih opet odlučila isto.
    .
    Ruli uživaj na odmoru 😊 Vidim da se i ostale cure slabo javljaju nadam se da ste već u prazničnom modu i da gustate ❤️

• Tarry
    15. Travanj 2022. 10:59

Princes mimi sva sreca pa si reagirala na vrijeme i hva ri na savjetima za dojenje. Ja isto zelim dojiti i uskoro bi pocela vise se educirati. Ako znate neke dobre online tecajeve saljite, ima koje si ti poslusala? :)

Princess_Mimi
    15. Travanj 2022. 11:44

Tarry

Princes mimi sva sreca pa si reagirala na vrijeme i hva ri na savjetima za dojenje. Ja isto zelim dojiti i uskoro bi pocela vise se educirati. Ako znate neke dobre online tecajeve saljite, ima koje si ti poslusala? :)

Možeš lajkati na Facebooku "mama izdajalica" oni često objavljuju savjete i tečajeve vezano uz dojenje 😊  "Rode" također.  Ja sam ih uglavnom preslušala prije prve trudnoće pa sad nisam u toku sa datumima

• Nora67
    15. Travanj 2022. 19:17

Drage moje danas sam
    bila na kontroli,beba je super,sve se dobro razvija,hematom je i dalje tu ali se smanjuje (bio je 44x33, sad je 36x27), krvarenja nema,kontrola za 4 tjedna,dotad dalje mirovanje. Sad smo 14+1 🤗

Princess_Mimi
    15. Travanj 2022. 19:42

Nora67

Drage moje danas sam
    bila na kontroli,beba je super,sve se dobro razvija,hematom je i dalje tu ali se smanjuje (bio je 44x33, sad je 36x27), krvarenja nema,kontrola za 4 tjedna,dotad dalje mirovanje. Sad smo 14+1 🤗

Super 👏🏼 samo polako i uživaj u Uskrsu ❤️

• Tarry
    15. Travanj 2022. 21:49

Hvala na savjetima za grupe!
    Je li neka od vas istrazivala Maxi Cosi kolica model Plaza? To je 2 u 1 i jaje bi uzeliPebble isto njihovo. Ne znam cine se bas dobra sad su -20% na popustu.

• Nora67
    16. Travanj 2022. 10:22

amelie11

Nora jako mi je drago, nadam se da ce se potpuno maknuti i da ce biti samo bebica 🥰 Da li to ponekad osjecas dolje kao neko zatezanje, ne znam objasniti, meni isto nema krvarenja hvala Bogu, ali me to brine taj neki osjecaj napetosti dolje…
    Curke koje ste otisle negdje uzivajte, a i vi koje ste doma kao i ja u Uskrsu sa svojim najblizima 🤗

Hej Amelie11 hvala ti puno🤗 Osjecala sam zatezanje i kao grceve od menge prvih dana nakon krvarenja. aSada zadnjih dana se smanjilo skroz. Mislim da nije nista alarmantno a ni doktor mi nije rekao suprotno kad sam mu
    spomenula..

• Nora67
    16. Travanj 2022. 10:26

Tarry

Hvala na savjetima za grupe!
    Je li neka od vas istrazivala Maxi Cosi kolica model Plaza? To je 2 u 1 i jaje bi uzeliPebble isto njihovo. Ne znam cine se bas dobra sad su -20% na popustu.

Ja sam ih gledala,svidjaju mi se. Pored njih sam
    gledala Joolz Hub, Babyzen i ICandy, sve se nekako
    nadam da bi bio neki popust pa cekam a i termin mi je tek pocetak 10.mj... Kad ti je termin Tarry? Ako ti se svidjaju i sad je popust iskoristi😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.