Draga Amelie baš mi je žao to čuti. No najvažnije je da malo srce radi i dalje. U sigurnim si rukama, radit će ti sigurno više pregleda i pretraga i svaka će promjena biti odmah uočena. Pokušaj što pozitivnije možeš i sama to znaš. Mislim na vas... ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Hvala Ima na lijepim rijecima 🥰 Tesko je ne brinuti se ali eto kad je to dijete toliko zeljeno i svim srcem ga zelim, nadam se i molim se da bude sve dobro.
Draga Amelie11 ja sam takodjer prokrvarila u srijedu,beba je bila ok,nasli su hematom i dali mi Utrogestan 3x2. Doma sam na mirovanju. Odlucila sam sama sa sobom da se necu uzrujavati,ne koristi ni meni ni bebi i mantram da ce biti sve dobro. Ovo mi je druga trudnoca,sad sam 13+3. Prva je zavrsila missed ab na 7+1. Doktor mi je lijepo ljudski objasnio da su velike sanse da ce biti sve ok a za ostalo se ne moze utjecati.. Mirujem jedino sto naravno odem na wc ili po vodu i nesto za jesti kad muz nije doma i kratko tusiranje jednom dnevno. Biti ce sve u redu,pokusaj mirno prihvatiti situaciju i misliti pozitivno..
Amelie drži se, vjeruj da će sve biti ok i da si u najboljim rukama. Puno žena doživi tak neko krvarenje pa na kraju bude sve ok, glavno je da sad miruješ i dobivaš terapiju.
Brontosaurica i tebi želim brzi oporavak, grozne su te boleštine u trudnoći kada ništa ne smijemo od lijekova osim paracetamola. I mene uhvatila neka prehlada, grlo boli, nos curi, užas, samo sam sretna da nema temperature.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Amelie drži se, vjeruj da će sve biti ok i da si u najboljim rukama. Puno žena doživi tak neko krvarenje pa na kraju bude sve ok, glavno je da sad miruješ i dobivaš terapiju.
Brontosaurica i tebi želim brzi oporavak, grozne su te boleštine u trudnoći kada ništa ne smijemo od lijekova osim paracetamola. I mene uhvatila neka prehlada, grlo boli, nos curi, užas, samo sam sretna da nema temperature.
Curke sretno s virozama, ovaj period je grozan i uopce me ne cudi da su ljudi bolezljivi, prekjucer 20 stupnjeva, jucer 4 i kisurina, jos kako smo mi ispod Sljemena mogu reci da se gore opet fino zabijelilo sve, cak smo i mi ocekivali nesto snijega kad ono danas opet 13 stupnjeva pa se ti obuci 😤 doslovno iz zimske jakne u kratke rukave
Amelie sretno, vjerujem da ce sve biti dobro, sve smo uz vas dvoje ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Da Nora sjecam se, bas sam bila trazila tvoj post jucer… meni nisu nista vidjeli, mislim hvala Bogu ali opet si mislim odkud onda to, i ja mirujem, sve odgadam tusiranje jer sam jucer nakon tusiranja prokrvarila, a i kosu bi trrbala oprati, ali zasad samo lezim, kasnije ksd skupim malo snage. I meni je dr lijepo objasnio da sad cinimo sve sto mozemo i to je to. Drzim ti fige da sve bude u redu 🥰
Ja sam danas prvi put nakon 5 dana oprala kosu - spasila sam se ☺️ Brzo sam to odradila,sjela sam 10min dok sam susila i nazad lezati. Ako ti je frka tusiranja mozda svaki drugi dan kratko dok ti se ne smiri krvarenje. Ja se otusiram svaki dan doslovno 5min i zasad ok.Drzim ti fige,javljaj kako si🤞🏻🤗🥰 Izdurat cemo mi sve to,biti ce dobro🙌🏻 Meni je stavio kontrolu za cca 2tjedna - jos 10 dana..
Amelie, u kojoj si bolnici? Pokušaj se odmarati što više i ne stvarati si dodatan stres (svjesna sam da je gotovo nemoguće, ali probaj npr igrati igrice na mobitelu ili gledati neke videe koji nisu vezani za trudnoću). Kao što su cure napisale u dobrim si rukama, na sigurnom i to je najvažnije. Samo nemoj googlati jer to izludi 🙈❤️
Amelie, tek sada sam vidjela tvoje poruke i nadam se da si bolje :) U dobrim si rukama sada, i bolje biti u bolnici dva tri dana, ispitati sve okolnosti nego da zuris doma bez nekih konkretnih rjesenja. I tu kad si uvijek imas nekog pri ruci, i za pregled a i za dobiti savjet, i tu ces najbolje mirovati.. znam kakve smo mi lude kad smo doma :) Cuvaj se i nadam se da ce biti sve okej, bitno da na bebici nema promjena nikakvih.. Koji si tjedan sada?
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Amelie kako si?
Joj Ima333 😒 baš i tebe moralo! Želim ti brz oporavak i prezirem te probavne grčeve.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji