Jutro cure svima :)
Sad sam nekako pocela razmisljati i o porodu, najvise me interesuje kako to sve protice u slucaju kad trudnica prima heparin? Pa me interesuje ako Vi imate licno iskustvo il nekog bliskog, da li se u tom slucaju preferira carski, da li dolazi do ranijeg poroda, odmah ulaskom u 9 mjesec, ili taman do kraja termina? Planiram to svakako pitati i svog doktora kada ga vidim sledeci puta, a do tada da vidim kakva su vasa iskustva pogotovo jer vas tu vec ima koje ste imale ranije trudnoce s heparinom?
Evo kratko javljanje, pa cu ostaviti neki duzi post kad procitam ‘zaostatke’…
Ja sam u prosloj T primala heparin i presla termin za 4 dana. Posto je plan bio da npr taj cetvrtak ujutro idem na komisijski pregled i odobrenje za induciranje poroda u petak, po uputi hematologa sam injekciju heparina primila u cetvrtak ujutro, otprilike dan prije ocekivanog poroda.
Medjutim, na tom pregledu u cetvrtak se utvrdilo da sam ‘na pola puta’ tj 5 cm otvorena, i porodila sam se kasnije popodne isti dan, tako da je to bilo nekih 10ak sati nakon heparina. Sutradan mi sestrice dale sljedecu injekciju, i kuci sam nastavila, po uputi hematologa, jos neka 4 mjeseca…
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Jutro svima. Jucer sam bila na pregledu i doktor kaze da trudnoca napreduje super a dijete odlicno. 🤰🏻😘
Ja isto nikako da se javim. Amelie kako si? Nadam se da se stanje stabiliziralo i da ides doma uskoro ako vec nisi.
Bit ce sve dobro, zelim ti puno strpljenja i sve ce doci na svoje 🤗
Ivana super za pregled!!😀
Ivana super za pregled ❤️
Amelie bitno da ide na bolje da ne krvaris vise a boravak u bolnici gledaj kao na pripremu kako moras doma, krevet-wc-krevet-kratki tus-krevet 😉
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
pozdrav cure 🤗
Amelie vjerujem da nije lako biti u bolnici, ali ipak si tamo sigurnija u slučaju da se mora nešto hitno odreagirat. Opskrbi se knjigama i serijama i proći će i to. A kad bebica malo naraste, hematomi više neće biti opasni. Koliko si sada trudna?
_
Cure da li je neka od vas vodila ili vodi trudnoću kod dr Hafnera u Zagrebu? Ja se planiram sada prebaciti kod njega pa bi mi vaša iskustva dobrodošla 😀
_
I evo mi ćemo pojačati malo klub jesenskih curicu 🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
pozdrav cure🤗
Amelie vjerujem da nije lako biti u bolnici, ali ipak si tamo sigurnija u slučaju da se mora nešto hitno odreagirat. Opskrbi se knjigama i serijama i proći će i to. A kad bebica malo naraste, hematomi više neće biti opasni. Koliko si sada trudna?
_
Cure da li je neka od vas vodila ili vodi trudnoću kod dr Hafnera u Zagrebu? Ja se planiram sada prebaciti kod njega pa bi mi vaša iskustva dobrodošla😀
_
I evo mi ćemo pojačati malo klub jesenskih curicu🤗
Nisam osobno kod dr.Hafnera ali sam cula jako jako puno pozitivnih iskustava od cura koje su bile kod njega. Prijateljici je vodio trudnocu i bila je prezadovoljna. Znam da osim na SD radi i u jednoj privatnoj poliklinici, nadam se da sam pomogla 🤷♀️
I čestitke na curici 💗
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
pozdrav cure🤗
_
Cure da li je neka od vas vodila ili vodi trudnoću kod dr Hafnera u Zagrebu? Ja se planiram sada prebaciti kod njega pa bi mi vaša iskustva dobrodošla😀
_
I evo mi ćemo pojačati malo klub jesenskih curicu🤗
Pozdrav, ja vodim trudnoću kod dr Hafnera u Gineku i stvarno sam zadovoljna, doktor je smiren, detaljan, sve lijepo objasni, uglavnom sve preporuke za njega.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
amelie izgurat ćete vi to 🤗 nadam se ipak da ćeš brzo doma pa će odmah sve biti lakše
Aries, teichmmb cure baš vam hvala 🤗 olakšale ste mi odluku. Ja planiram voditi kod njega privatno u Gineko pa onda SD. Teichmmb možda se i sretnemo 🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
amelieizgurat ćete vi to🤗 nadam se ipak da ćeš brzo doma pa će odmah sve biti lakše
Aries, teichmmb cure baš vam hvala🤗 olakšale ste mi odluku. Ja planiram voditi kod njega privatno u Gineko pa onda SD. Teichmmb možda se i sretnemo🤗
Da, to je i moj plan, kod njega sam privatno pa ću na Sv. Duh.
Sretno i da možda se sretnemo, bilo bi mi drago 🤗
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Sortiraj odgovore
Najstariji