Pozz curke
Ako idemo po tim babskim imam ja ponesto za oba spola 😂😂
Moj muz je na dijeti odkad sam na doma, kaze da mora skinut malo da moze trcati za djetetom uskoro 🤦🏽♀️
-
Danas mi je dosla naruzdba iz Sinsaya, mogu reci da sam dosta zadovoljna obzirom na cijenu. Ono sto me mrvicu smeta je sto je na svim proizvodima 95% pamuk a 5% elastin ili viskoza ovisi o proizvodima al opet bolje i to nego poliester. Makar mi je s druge strane razumljivo da ima nesto elastina jer mora biti rastezljivo.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cao cure, da se ukljucim na ove "babske" price 🤣 kod mojih je "vjerovanje" da ako u trudnoci padnes prema naprijed (npr na koljena) nosis curicu, a ako padnes na guzu decko je 😂😂😂 Ja sam dva puta pala na koljena, pa vidjet cemo za dva i po tjedna na cemu smo 😁
Inace zadnjih nekoliko dana osjetim u donjem desnom dijelu stomaka kao neke mjehurice, a navecer kad legnem lijevo malo iznad pupka osjetim kao pulsiranje, pa sam malo zbunjena....pretpostavljam da su mjehurici beba, barem se nadam da jesu 😊😊😊 al cim spustim ruku da je pomazim, nestanu mjehurici 😕 Jedva cekam da narastemo i da se stvarno osjetimo, pa makar me sve bolilo 😊
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Norules, ja sam u prvoj trudnoci pokrete osjetila kasnije, poslie 20 tj, dok sada u drugoj, vec od 16 tjedna osjetim to meskoljenje, pomijeranje, pogotovo nakon pregleda koji sam imala u 16 tj, kad sam dosla doma, bebica se toliko aktivirala da mi je bilo sasvim interesantno i tad sam sigurna bila da je to to :) POsteljica mi je sprijeda :)
.
Ima, vidis sve je okej :) Drago mi je da je tako, a za ubuduce ocekujes vjerovatno vece akrobacije kako bebica bude rasla, ma sve je to preslatko. Meni krivo sto imam stomaka pa ne mogu jos da vidim pokrete golim okom
.
Fifi, ja sam pala na koljena, i musko je
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Večer cure kao ste? Meni mali imao cijeli tjedan crijevnu virozu i taman se oporavio, ali je ulovilo mene uz temp do 38.3 od danas. 😓
Brz oporavak ti želim 🙏🏼❤️ Kod klinaca to samo protrči, a kad odrasli ulove onda je ajme meni 😂🙈 Nadam se će brzo proći!
.
Mene cijeli dan grozno bole cice i bradavice, ne sjećam se toga iz prošle trudnoće. Pogotovo ne u drugom tromjesečju 😅🤷🏻♀️
Jutro curee
Amelie jako mi je zao zbog krvarenja, ali vjerujem da ce sve biti dobro na kraju, bebica je dobro i srceko je tu i to je najvaznije a na tebi je sad da samo odmaras. Znam da zvuci nemoguce ali pokusaj se cim manje brinuti zbog sebe i bebice ❤️
Vjerujem ti da je jako zeljena bebica i vjerujem da se jako bojis ali sad si na oku doktorima i oni ce napraviti sve da oboje budete dobro
Brontosaurica brz oporavak zelim 🥰
-
Mu budni od 6 danas, probudili su me "bolovi" u trbuhu naravno da vise nisam mogla zaspati od brige. Uopce ne mogu reci dal su to bili bolovi ili se bebica micala pa sam ja jace osjetila. Nije to nista konstantno nego na trenutke peckanje oko pupka pa onda mir i onda kao neki grcevi. Muz je odmah pitao dal zelim na hitnu al ja mislim da nema potrebe zasad, ionako sutra imam kontrolu, jedino ako se to pojaca tokom dana.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure javljam se iz bolnice, ne mogu spavati pa vam pisem… sinoc sam prokrvarila i odmah otisla na hitnu… bebi kuca srce i sve se cini u redu al ne vide razlog krvarenju, kazu mozda je bio hematom a mozda je prijeteci pobacaj, ugl na duphastonu sam i ostajem u bolnici da vidimo dalje :( Molim vas mislite na mene i bebu i da sve bude u redu ❤️
Drago mi je da je bebica dobro, drži se i to će proći ❤️🙏🏼
Jutro curee
Amelie jako mi je zao zbog krvarenja, ali vjerujem da ce sve biti dobro na kraju, bebica je dobro i srceko je tu i to je najvaznije a na tebi je sad da samo odmaras. Znam da zvuci nemoguce ali pokusaj se cim manje brinuti zbog sebe i bebice ❤️
Vjerujem ti da je jako zeljena bebica i vjerujem da se jako bojis ali sad si na oku doktorima i oni ce napraviti sve da oboje budete dobro
Brontosaurica brz oporavak zelim 🥰
-
Mu budni od 6 danas, probudili su me "bolovi" u trbuhu naravno da vise nisam mogla zaspati od brige. Uopce ne mogu reci dal su to bili bolovi ili se bebica micala pa sam ja jace osjetila. Nije to nista konstantno nego na trenutke peckanje oko pupka pa onda mir i onda kao neki grcevi. Muz je odmah pitao dal zelim na hitnu al ja mislim da nema potrebe zasad, ionako sutra imam kontrolu, jedino ako se to pojaca tokom dana.
Moguće da su Braxton Hicks kontrakcije. Imam ih i ja povremeno, neki dan mi je baš doktorica potvrdila. Nisu opasne 😊
Cure javljam se iz bolnice, ne mogu spavati pa vam pisem… sinoc sam prokrvarila i odmah otisla na hitnu… bebi kuca srce i sve se cini u redu al ne vide razlog krvarenju, kazu mozda je bio hematom a mozda je prijeteci pobacaj, ugl na duphastonu sam i ostajem u bolnici da vidimo dalje :( Molim vas mislite na mene i bebu i da sve bude u redu ❤️
Joj ženo, žao mi je da se to dogodilo. Sada si na trenutno najsigurnijem mjestu za tebe i bebicu. Možda je i dobro što trenutno ne vide uzrok jer je s tobom i bebicom ukupno sve u redu. Želim ti puno strpljenja i hrabrosti, a potpuno vjerujem da će biti sve u redu. Ti daješ i dat ćeš sve os sebe da se u ovom trenutku misliš na sebe i štediš sebe najviše što možeš! Javljaj nam kako si, piši nam kad god ti padne na um tu smo da te podržimo i da skupa prođemo ovo!❤
url=https://lilypie.com]
Amelie11 izdrzi, budi jaka psihicki i fizicki. Bit ce sve dobro, bitno da je bebica dobro, nadam se da je bio hematom u pitanju. Sretno ti, javljaj nam kako si i drzi se.
Sortiraj odgovore
Najstariji