Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Travanj 2022. 18:45

Nora i Princes drago mi je da su pregledi prošli dobro!
    Zvonkobonko ništa samo ai malo presing dala tijelu i sad treba vremena za odmor i magnezij. U trudnoći kad se skršiš treba par dana da dođeš sebi a nema upozorenja ni ništa.
    Nora ti.možeš od kuće raditi ako je tebi to ok i ako ti nije previše stresno, bitno je da možeš leći kad treba i da nisi cijeli dan u nezavidnim položajima.

url=https://lilypie.com]

AmelieClariss
    06. Travanj 2022. 18:54

Zenice drage, imam pitanje. Citam svagdje da u trudnoci je problem zatvor. Ja imamo suprotno stanje pa me zanima ima li nas još. Ne znam jel stres ili rast bebe ali dogodi mi se d tri puta dnevno moram na zahod uz blage grceve koji produ cim ispraznim crijeva. Ne bude pravi proljev ali meksa stolica bude. Cudi me to s obzirom na to da pijem i Novalac pa sam ocekivala zatvor zbog tudih iskustava. Da ne spominjem prdeckanje i piskenje 24/7 😂
    Kako vama crijeva rade?

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

• Nora67
    06. Travanj 2022. 19:00

AmelieClariss

Zenice drage, imam pitanje. Citam svagdje da u trudnoci je problem zatvor. Ja imamo suprotno stanje pa me zanima ima li nas još. Ne znam jel stres ili rast bebe ali dogodi mi se d tri puta dnevno moram na zahod uz blage grceve koji produ cim ispraznim crijeva. Ne bude pravi proljev ali meksa stolica bude. Cudi me to s obzirom na to da pijem i Novalac pa sam ocekivala zatvor zbog tudih iskustava. Da ne spominjem prdeckanje i piskenje 24/7 😂
    Kako vama crijeva rade?

Sto se tice piskenja i prdeckanja same here🤣 zatvor me mucio izmedju 6-9 tjedna,sad je vise manje ok. Uzimam isto Novalac prenatal. Moguce da je stres..

Ruli
    06. Travanj 2022. 19:14

Hello! Evo i ja bila na pregledu. Kaže sve ok, idući pregled za mjesec dana. Uzv je iz doba Franza Ferdinanda, tako da na spol mogu zaboraviti dok ne odem opet kod privatnice.
    Imam neki žućkasti iscjedak, ali bez mirisa i bez svraba, i svi su brisevi došli ok, kao i urinokultura. 🤷‍♀️ Čekam još da papa dođe, možda je samo poremećena vag flora. 
    --
    Čestitke curama na urednim pregledima ❤️

Ruli
    06. Travanj 2022. 20:28

ima333

Ruli, jos sam ti htjela napisati da ja znam uzeti Acidosalus vaginalete (prirodne su i smiju trudnice) kad bude nesto drugacije sa iscjetkom, a nalazi svi budu uredni. Te vaginalete mi je davno preporucila jedna urologinja iz zarazne, da su jako dobre za vise stvari, skupa sa nekim probiotikom. 

Hvala ti na savjetu, probat ću onda s njima, ne mogu mi naškoditi 👍. Jer stvarno ne znam što može biti, kad su nalazi ok i ništa me ne boli niti pecka 🤷‍♀️

Princess_Mimi
    06. Travanj 2022. 20:57

Amelie, uzmi u ljekarni probiotik i pij ga svaki dan😊
    Ruli, definitivno i ja preporučujem Acidosalus vaginalete, mene su spasile i prije trudnoće a i u prvoj trudnoći sam ih povremeno koristila 👌🏼

Granger
    07. Travanj 2022. 08:31

Super za sve dobre preglede. Mislim da nam je svima najteži taj dio od pregleda do pregleda kad čekaš da vidiš jel sve okej. Mi smo obavili pregled prošli tjedan i idući je tek 26.4., a ja se već sad pitam jel sve okej. 
    Što se tiče tih nekih bolova, ja sam i inače osoba koja ne reagira baš na bolove, uvijek nađem opravdanje za njih pa tako i sad. Zatezanja i onako blage bolove osjetim povremeno, ali nekako sam si posložila da to tako mora jer ne bi ni bilo normalno da se nešto gnijezdi u trbušnoj šupljini i pomiče organe, a mi to ne osjećamo. 
    Vidim da spominjete briseve...meni ih nitko nije spomenuo. Ja sam napravila pretrage taman prije trudnoće pa se sad baš pitam jel ih treba ponavljat ili se to radi samo u slučaju nekih problema/simptoma?
    Mallla, ne znam jel piješ neke prenatalne tablete, ali za podizanje imuniteta jedno što znanstveno dokazano pomaže je cink. Pa ako ne piješ nešto u čemu ga ima popij par dana cink. Ja sam ga pila neprekidno 2 i pol godine i ni jednom u tom periodu nisam bila čak ni prehlađena iako sam prethodno baš bila sklona tome. Sad od kad pijem Novalac ne uzimam ga dodatno jer ga već u prenatalima ima dovoljno. Držim fige za što brži oporavak. 

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    07. Travanj 2022. 09:00

Hvala Granger, pijem Novalac! Nego mislim da je glavni izazov  mom trrnutno slabom inunitetu vrtičko dijete. Al dobro sad je i ona u fazi da malo ide malo ne ide pa se stvarno nadam da ćemo se skupa smiriti.
    Al definitivno da ću posegnuti za svim što mi pomoć može samo moram po redu.

Mallla
    07. Travanj 2022. 09:02

ima333

Djevojke, od sljedeceg cetvrtka imamo top za dojenje (potkosulja) u lidlu na akciji. 😉 Korak po korak.. doci cemo valjda i do grudnjaka jedan tjedan. 😊

Ja sam čula da su te top potkošulje isto odlične, naravno za manje grudi, al valja probati, ja do sad nisam.
    I cure odlično za dobre preglede i uredne nalaze...samo neka nam svima nastavi sve biti u redu, a hoće 🥰

Ruli
    07. Travanj 2022. 11:18

Mallla

ima333

Djevojke, od sljedeceg cetvrtka imamo top za dojenje (potkosulja) u lidlu na akciji. 😉 Korak po korak.. doci cemo valjda i do grudnjaka jedan tjedan. 😊

Ja sam čula da su te top potkošulje isto odlične, naravno za manje grudi, al valja probati, ja do sad nisam.

Daaa te potkošulje su meni bile super, ali već sam naglasila da imam male cice 
    Moguće da će onda uskoro biti i tajice u prodaji 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.