Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Travanj 2022. 23:15

Ma da Granger, očekuje se počet osjećat u prvoj trudnoći iza 20og tjedna tako da sve ovo što je ranije nije pravilo već iznimka. Ovisi i kako je beba okrenuta, ima toga. Evo meni treća trudnoća pa najslabije osjetim. Tek zadnja dva dana malo češće. A što kaže Ima svaka beba a i svaka trudnoća su drugačije.

url=https://lilypie.com]

Mama_anđela
    08. Travanj 2022. 07:27

Imaa, da bas kao sto kazu ostale cure, s vremenom ce to postati jos jace, i mozda ce ponekad biti bolnih momenata dok se bebana bude okretala, ali sve je to prirodno, ocito tamo unutra ima ogranicen prostor, ti si fit i to je razlog svega :D Poslije to vise nece biti ni na slatko samo, evo ja recimo kad jedem i legnem, pocnem osjecati pokrete, tako da oni reaguju uopsteno na hranu. Znam i kad je moja sestra bila pred kraj trudnoce, pa je odlazila na ctg i ako ode previse rano a bebica spava, poslali bi ju da pojede nesto sasvim malo, ne mora biti ni slatkis, i on se odmah aktivira nakon toga :D 
    .
    Granger,nemas brige, jer u prvoj trudnoci je normalno ako se pokreti osjete tek s 22 puna tjedna, mozda kod tebe i ima toga samo ti jos nisi jos skontala. I bebica po prirodi ima mirnijih, kao sto je bila moja u prosloj trudnoci, ja sam to sasvim slabo osjecala, a recimo sve je bilo okej. :)

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Princess_Mimi
    08. Travanj 2022. 09:09

Ima wow 😍 meni je ovo fascinantno i predivno, definitivno se ne moraš brinuti cim su doktori potvrdili da je sve ok 😊

Mallla
    08. Travanj 2022. 11:10

Brontosaurica

Aries5

Ima bas imas veseljaka u trbuscicu 🙈
    Ja bi se vjerojatno kao i ti na prvu zabrinula jer je prva trudnoca i nepoznat osjecaj, ali ako je dr rekao da je to u redu uzivaj u akrobacijama 🥰
    -
    Da se vratim malo na "babske price" zadnja 3 dana mi sve susjede govore da je decko jer "nisko nosim" znaci trbuh mi se tek sad poceo vidjet i licit na trudnicki a ne kao da sam se prejela i odmah svi da nisko nosim, a ja ne znam ni sto to znaci 😂😂

U obje trudnoće sam nosila/nosim visoko ono do zuba i to je kao curica, a dečkići su.

Ja isto uvijek nosim visoko, je da su curice ali mi je zapravo konstrukcija tijela takva.
    Naišla sam na neku novu foru predviđanja spola, kao sjedneš na pod i spojiš tabane. Na jednoj nozi se između pete i članka pojavi kao mekani jastučić. Ako je lijevo curica, desno dječak...navodno 90% pogađa, kao neka. Hihi...meni sve reklo dečko osim toga, a noci. Curu 🤣

url=https://lilypie.com]

Mama_anđela
    08. Travanj 2022. 11:23

Aries, ja sam se neki dan bas smijala tim bapskim pricama na netu. Medju prvima je i ta kao ako nosis visoko curica je i obrnuto, onda ako ti se jede previse slatko opet je zensko, ako imas akne opet zensko, a najjace mi je kad kaze ako se i vas partner deblja skupa s vama, 100% je zensko
    Znaci eto moj muz je ostao na istoj kilazi, i zato je kod nas musko

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

AmelieClariss
    08. Travanj 2022. 11:50

Bas je zanimljivo to kako su sve bebice i sve trudnoce drugacije. Ima nekih normi, ali to stvarno ne znaci puno kad pogledas koliko iskustava samo mi imamo u grupi. 
    Ludnica ☺️ što se tiče predviđanja spola, ja sam uvjerena bila.da je curica, po svemu od brzine otkucaja, pristica na licu, lude zelje za slatkim i ne znam sto. Inace imam dobru intuiciju ali mali pišonja nas je iznenadio tako da čekamo djecaka uz sve babske priče 😂

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

Norules
    08. Travanj 2022. 12:16

Pratim vas povremeno,pisalo se o bebinim pokretima pa me zanima cure koje su u drugoj trudnoci kad su i dali vec osjećaju pokrete? U prvoj trudnoci sam u 17 tt sada idem prema 15 tt pa sam malo nestrpljiva, nadamse da ce ranije, i ovaj put mi je posteljica straga, nekako cu biti mirnija kada krene

• Hani
    08. Travanj 2022. 12:46

Norules, jesi li ti ista Norules sa mpo foruma prije par godina?🤔

Norules
    08. Travanj 2022. 13:28

Hani

Norules, jesi li ti ista Norules sa mpo foruma prije par godina?🤔

Jesam da, sjećam se i ja tebe, vidim da su nam i dječica tu negdje, moj ima 2 god i 8 mj, evo druga trudnoća nam prirodno uspjela😁

Ruli
    08. Travanj 2022. 13:58

Imaa ako ti je gin rekao da je OK onda nema straha. 
    Brontosaurica i moj se udebljao samnom haha. Ja dobila 14kg a on 16 Onda smo ih skupa skidali. I evo sad se opet lagano krenuo samnom debljati, show 
    Norules ja sam u prvoj T (posteljica naprijed) osjetila negdje u 18,19tj. Sad mi je posteljica straga i osjećam povremeno one leptiriće samo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.