Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    15. Ožujak 2022. 08:40

Kokoloo ajme, meni je ovo prestrašno. 
    Ja kad sam rađala prvi put, 10 nas je rađalo u isto vrijeme, doktori su obilazili svih redovito (ja sam prošla 3 smjene) i unatoč gužvi sve smo imale zlatni sat s bebom i partnerom. Radi se o OB Pula. 
    Baš mi je žao da si bila sama, i da ti je za porod potrebna veza 

• Kokoloo
    15. Ožujak 2022. 08:53

Ruli

Kokoloo ajme, meni je ovo prestrašno.
    Ja kad sam rađala prvi put, 10 nas je rađalo u isto vrijeme, doktori su obilazili svih redovito (ja sam prošla 3 smjene) i unatoč gužvi sve smo imale zlatni sat s bebom i partnerom. Radi se o OB Pula.
    Baš mi je žao da si bila sama, i da ti je za porod potrebna veza

E nemas pojma koliko imas srece sta je kod vas tako! I bas mi je drago da je, nadam se da ovoga nema nigdi drugo nego samo u Splitu. A i nadam se da ce se to nekako i promijeniti.
    Da, meni je apsolutno najgore sta sam ja svoju bebu drzala tocno 5 minuta. Odma nakon sivanja (koje je radio student na praksi, uzasno je ispao sav i dan danas zna zatezati) su me poslali u tu neku prostoriju jer je bila guzva. Rodila sam u 8:35, vidila ga 5 min i iduci put tek u 14:30. Uzasno nesto. Sa bebom je sve bilo ok, nije radi toga bila odvojena od mene nego eto radi nemam pojma cega. Ne ponovilo se.
    Ovaj put kazem imam jacu vezu i nije me sram to priznat, zelim da i meni i bebi bude bolje.
    Btw, to je tako u radaoni, ali sestre u sobama su perfektne! Sve do jedne, uvijek nasmijane i spremne odgovorit na tristo pitanja, pomazu oko svega, ma cudo! I cistacice isto tako, i pedijatrica i laktacijska savjetnica, svi su mi bili tako dobro da nemam rijeci zamjerke.

Mallla
    15. Ožujak 2022. 09:20

Eh Split i rodilište, rekla sam tamo idem samo ako baš moram jer imaju najbolju neonatoligiju. Prvo sam išla  u Dubrovnik, drugo nisam stigla do Dubrovnika pa sam Metković. Treće nemam pojma, volila bi da mi scenarij bude kao drugi put tj. da ne stignem. Iz mog okruženja ekipa često ide u ST jer odu privatno vodit t kod doktors u Vrgorcu pa kad dođeš rodit u ST kažeš da si njegova i onda imaš pažnju. A puno ih znam koje su s vezama isto bile bez veze. S tim da u zadnje vrime čujem bolja iskustva. Jedino 9mj uvik bude pun rodilja pa je sranje kako god okreneš.
    A kombinirani u ST sve ove moje su zadovoljne i ako pitaš da pogledaju nešto dodatno hoće, al naravno ovisi tko je u smjeni. Zezam se da sad moram u ST pa da napravim recenzije o sva 3 rodilišta 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Ožujak 2022. 09:21

chivas12y

Ja se mislim cak i pratnju povest, posto je to sad opet dopusteno koliko sam ja upucena…
    Al ovo sta je Kokoloo napisala cula sam masu takvih prica da su zene vecinom same u boksu i da je minimalan obilazak i da neki cak budu i bezobrazni i da znaju rodiljama svasta govorit na porodu, prija mi je pricala da joj je jedna sestra rekla da kako ga je znala primat da tako sad rodi, ono uzass, umisto da te ohrabruju i budi ti podrska oni su grozni… isto tako sam cula i lipih prica al opet sve ovisi mozda i na koga naletis… zato sam i birala ovog dr jer mi je poznanica rekla da je bez ikakve veze imala odlican tretman samo kad su vidili ko joj vodi trudnocu…

Preporučam prastnju posebno za ST, paze oni onda na ponašanje.

url=https://lilypie.com]

missmama91
    15. Ožujak 2022. 09:23

Ja sam rodila u vinogradskoj i bilo je ok...nisam ni imala previse velika ocekivanja,bila sam jako opustena i svjesna toga sto me cega te samo sam molila da ne radjam u mukama 13 h na dripu(kao sto je moja sestra)pa valjda zato..svi su bili ljubazni i korektni,iako sam primjetila da nisu do svih bili tako,mislim da je to opet do stava rodilje i sto ocekujes,jer moram priznat da su neke rodilje komplicirale dosta,pa nisu slusale upute doktorica itd.  pa su onda i sestre bile nervozne i odresite do njih..iako nije ni to uredu,ali realno dosle smo roditi sto je krvavo i svakakvo i naravno da je najbitnije da smo mi i bebe zdrave,a ne da imamo spa tretman..ja i muz smo bili sami u boksu,ali dolazili su svako toliko provjeriti kako napreduje..imala sam druzenje s bebom skoro 2 h,iako je meni to osobno bilo previse jer mi se pisalo,i lezala sam tako polu gola,pa je mene to zivciralo 😆..

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Ruli
    15. Ožujak 2022. 09:24

Mallla Baš sam to htjela napisati. Kad je pratnja, onda paze na ponašanje. 

Aries5
    15. Ožujak 2022. 09:43

Price kao "kad si ga primala nije te boljelo a sad te boli" i "e draga moja kako unutra tako van" sam ja cula u jednoj Zg bolnici i bas sam bila razocarana da prvenstveno zena prema zeni bude takva, a onda profesionalnost i sve ostalo. 
    Nebi muza vukla tamo iz vise razloga makar on kaze da ce ici ako ja zelim 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    15. Ožujak 2022. 09:50

Slazem se, sa pratnjom je sigurno stopostotno drugacija stvar. Sta je po meni isto zalosno, mora biti muskarac tu da te pogledaju i paze a kad si sama zena onda ko te jebe. Ma.

Moj muz je trebao ici sa mnom na prvi porod ali nesto smo bili sjebali oko uplate, tipa moglo se uplatiti samo do petka a mi smo dosli u subotu i nisu nam htjeli to uvazit. Bas sam bila tuzna. 
    A sad drugi put sigurno nece ic jer mora ostat doma sa malim. Mi smo sa otoka tako da moramo doc u Split par dana prije poroda a ne mogu vucarat pola familije u Split da bi cuvali malog da ja idem rodit. Jednostavno mi je to sve skupa neizvedivo i muz ce ostat doma sa malim. 

• Kokoloo
    15. Ožujak 2022. 09:56

E super Mallla za kombinirani kad kazes da su zadovoljne! 
    Ma pitat cu ih ja sve, pitat cu ih neka cirnu i spol iako cu bit tek 12 tjedana i nece se vidit ali bar cemo se nasmijat 🤣

Btw, kad su vam u trudnocama na ultrazuku vidili spol?
    Meni je ginekolog u prvoj trudnoci vec u 12. Tjednu rekao da misli da je musko i u 16. Potvrdio

• Hani
    15. Ožujak 2022. 10:20

Ne volim priče o vezicama i ne mislim da su potrebne. Uslugu ces dobit svakako, al ne mora to bit spa centar. 
    Ja sam rađala u st na novu godinu. Ostavili su me u 22 u boksu, doktor je otiša lec i doša u 6 i posla me na carski rez. Dvaput su me obišle stažistice na minutu. Ne mislim da je to nesto strasno. 
    Meni je pregled popodne, javim vam😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.