Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmama91
    14. Ožujak 2022. 07:26

Meni su do daljnjega zabranjeni odnosi,ali nam to ne smeta..nismo se "druzili" od pocetka trudnoce zbog straha i necemo ni dalje..jednostavno nam je sada prioritet da uspijem trudnocu iznijeti do termina..
    Mama_anđela ja se od pocetka pikam u bedro,tako su mi u bolnici pokazali i nekako sam se navikla..ponekad ide lakse ponekad teže,ali sam uspjela uhvatiti ruku..na pocetku sam imala modrice,cak na nekim mjestima i kvrge,ali sada tocno znam mjesta gdje me ne boli,u kombiniram malo jedno bedro pa drugo ;)

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Princess_Mimi
    14. Ožujak 2022. 08:49

Mama_anđela

Zdravo cure ::) Opet se danima nisam javila, rijetko sam na forumu bas, uglavnom imala sam za procitati 20 stranica. Koliko vidi sve ste okej, novih cura imamo i zelim vam dobrodoslicu od srca 😇🥰 I urednu trudnocu, naravno😊
    .
    Imamo i djevojcica sto je super, iako jos djecaci vode 😊😇😀
    .
    Mi smo usli u 18 tjedan, bebica je veca na uzv otprilike za 7 dana ali sve je okej. Bas prosle sedmice sam bila na pregledu, imao je 146 grama 😊😊
    .
    Granger dajes li si Clexane u stomak jos uvijek ili? Ja sam probala neki dan u nogu, jaoo bas me mnogo boli😏 a stomak se zateze lagano i tesko mi probiti kozu☹☹

Bas mi je drago da si se javila, htjela sam pitati gdje si i je li sve u redu 🙏☺️

Ruli
    14. Ožujak 2022. 10:38

Kako stojimo s pregledima ovaj tjedan?
    Ja sam trebala imati sutra i zvala me gin da mi prebacuje za srijedu. Uf!

• Kokoloo
    14. Ožujak 2022. 12:51

Ja sam jutros bila na pregledu.
    Hematom je skoro nestaooooo 🎉🎉
    Dobila sam dopustenje za lagane setnje i najsretnija sam na svijetu!
    Bebica je super, 4cm, odgovara tocno danu trudnoce. Migoljila se stalno 💕 kroz dva tjedna cu ici u rodiliste na double test, pitala sam ginekologa zasto i jel obavezno moram i rekao je da ne moram s obzirom da sam mlada i zdrava ali da on voli to obaviti 🤷
    Dosli su mi i nalazi krvi i urina, sve ok osim zeljeza. To sam znala i bez nalaza jer se oduvijek borim s niskim zeljezom

Eto, presretna sam! 🌺
    Amelie11 je danas isto pregled, javi se kad budes gotova!

Ruli
    14. Ožujak 2022. 13:03

Bravo Kokoloo i amelie 

Granger
    14. Ožujak 2022. 13:37

Draga Mama_anđela mislim da smo se svi pitali gdje si i jel sve u redu. Ja sam i dalje na pikanju u trbuh. Pikam skroz sa strane i za sad je okej. Do sad sam samo jednom pogodila žilicu pa imala modricu i to je to. Više ni ne osjetim.
    Missmama91 meni je bedro nekako zastrašujuće. Tamo imam hrpu žilica i ni gram sala. Doduše, znam da će doći vrijeme kad ću se morati prebaciti negdje, al računam da ću do tak možda nakupit neko salo. 
    Kokoloo i amelie super za preglede. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Kokoloo
    14. Ožujak 2022. 14:01

Super amelie11 za pregled, bas mi je drago! 

Ja isto imam duphastona za jos otprilike tjedan dana i onda prestajem. Moram priznati da me malo strah prestat pit pogotov jer hematom nije skroz skroz nestao. Ali vjerujem da ce sve bit ok 💕

• Kokoloo
    14. Ožujak 2022. 14:31

amelie11

I mene je isto strah prestat pit, to nam je psiha, bit ce sve oke 🤗

Ma da, bit ce naravno 😊
    Evo mene taman zvali iz rodilista, 24.3. u 8 i 40 ujutro mi je pregled. Jedva cekam opet vidit bebicu! I super mi je sta ce mi oni opet vidit koja je situacija sa hematomom, ne moram cekati 4 tjedna da znam jel skroz nestao. 

• .mila
    14. Ožujak 2022. 14:36

Granger

DragaMama_anđelamislim da smo se svi pitali gdje si i jel sve u redu. Ja sam i dalje na pikanju u trbuh. Pikam skroz sa strane i za sad je okej. Do sad sam samo jednom pogodila žilicu pa imala modricu i to je to. Više ni ne osjetim.
    Missmama91 meni je bedro nekako zastrašujuće. Tamo imam hrpu žilica i ni gram sala. Doduše, znam da će doći vrijeme kad ću se morati prebaciti negdje, al računam da ću do tak možda nakupit neko salo

Evo da se i ja javim po ovom pitanju, iza mene jedna trudnoca sa Clexanima od pocetka, do 4 mjeseca poslije poroda. Kad je stomak vec postao veci i zategnutiji (tad, ne sjecam se tacno koja sedmica), pokusala sam sa bockanjem iznad kukova, ne znam kako se taj dio tijela zove, ali obicno tu ima nekog sala  i hematologica mi je poslije rekla da mi je tih par dana bockanja na taj nacin bilo kao da nisam nikako ni koristila Clexane, i da nastavim davati u stomak, naizmjenicno lijeva i desna strana pupka, otprilike 5-6 cm od samog pupka. Do kraja sam nastavila sa primanjem u stomak, nekako smo uspijevali naci dovoljno da "uhvatimo".

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    14. Ožujak 2022. 14:49

Ruli

Kako stojimo s pregledima ovaj tjedan?
    Ja sam trebala imati sutra i zvala me gin da mi prebacuje za srijedu. Uf!

Malo kasnim jer mi je pregled bio u petak, 11. mart, ali posto se pratimo s terminima, da dam update 
    Po ZM je T je bila 11+6, po UZV opet par dana ispred - 12+2. 
    Radili smo mini anomaly scan i po UZV sve je bilo uredu, s kilazom sam i dalje isto, 64.5 kg (65 kg na prvom pregledu). Nakon pregleda sam dala uzorak krvi za Nifty, hvala jos jednom Granger na napomeni za razmak izmedju Clexana i davanja krvi djevojka koja je popunjavala upitnik je mahinalno krenula da oznaci NE kod pitanja da li primam heparinsku terapiju, i kad sam rekla da primam zabrinuto upitala kad sam posljednji put primila injekciju, a u tom trenutku je to bilo na nekih cca. 27 sati prije toga.

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.