Ima li koja baby watcher? Kakva su iskustva? Razmisljam o kupnji jer me cesto uhvati panika je li jos uvijek sve ok unutra.
Čestitke svima na uspješnim pregledima i dečkićima 💙💙..godina dečkića 🤣
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Ima li koja baby watcher? Kakva su iskustva? Razmisljam o kupnji jer me cesto uhvati panika je li jos uvijek sve ok unutra.
Joj ja mislim da bi me tek uhvatila panika kad bi imala to 😑
url=https://lilypie.com]
Ima333 zao mi je zbog toliko problema! Ali super da je sve dobro!
Hvala na informacijama, mislim da cu ga i ja kupit.
Pozdrav!
Čitamo Vas zadnjih par dana pa bi smo se rado priključili.
Sada smo 10+4, drugo dijete... :)
https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png
ima333 joj, čuvaj se i miruj. Super da je beba dobro i da si zatvorena. <3
smaja dobrodošla! I meni je danas točno 10+4 :)
--
Što se tiče baby watcher-a, meni je to veliko ne, jer nemam samokontrolu i sigurno bi ga palila stalno, a nije baš ok se radi non stop.
Zdravo svima, nova sam ovdje pa imam par pitanja. 15.1.2022 bila M inace nisu redovni ciklusi 🙄 poslije nekoliko odnosa i mogucih sansi za bebaca ali 18.2 dolazi prvobitno do oskudnog krvarenja pa onda dan, max dva malo obilnije. Vec 2-3 dana osjecam cjelodnevne mucnine, jede mi se a i ne jede, ne povracam, grudi blago osjetljive, grcevi u stomaku. Da nije bilo tog krvarenja bila bi neka šesta nedjelja. Da li uopce pomisljati da radim test ili ipak nema smisla 🙄
Draga uradi,kupi neki najjeftinij pokazat će ti ako jesi jer bi ti bio kako kazes 6tj,ja sam tako isto radila testove ako imam mens samo 2 3 dana covjek se ponada ali uvijek je bio minus,ali nadam se da kod tebe nece biti taj slucaj i da ce biti jedan slatki plus❤️
Cure čestitam na odličnim pregledima,i ja da se javim ,super se osjećam blage mučnine su tu ali moze se izdrzati s nestrpljenjem čekam utorak i nadam se da će se vidjeti beba i cuti srce kako kuca❤️❤️❤️
Pozdrav mame i buduće mame
Mi smo u petoj sedmici, prva trudnoća pa imam mnooogoo pitanja i nedoumica. Nadam se da nisam fulala temu, bebica stiže početkom novembra ako Bog da.
Kakve ste imale simptome u ovom periodu, ako ste imale ikakve? Kod mene se javlja samo pojačana žeđ, umor i lagani bolovi u jajnicima i ponekad leđima. Bolovi nisu jaki ali se jave par puta dnevno. Također nadutost i zatvor. Da li je neka imala slične simptome?
Ja opet s hitne, ujutro prokrvarila, ovaj put malo jace. Ponovo hvala bogu, s bebom sve u redu. I nema niceg, hematoma, ma nista. Da li je bio pa se iscijedio.. mozda. Zatvorena skroz, cerviks u T, posteljica nije na uscu.. nema razloga, ali eto. Nisam se ni krenula kretat, vec moram ponovo mirovat uz duphastone.
Tarry, moje misljenje je da baby watcher moze nekome biti samo opterecenje (i ja sam prije bila tog misljenja), ali evo nedavno sam ga bila nabavila zbog visokorizicne trudnoce koju imam. I da, da ga nisam imala danas, mislim da bi mi srce riknulo do hitne, jer jos nisam krvarila ovak ko danas.. umirilo me kad sam cula da su otkucaji tu. Sto se tice pronalazenja otkucaja s njim, ne mozete fulat, vjerujte mi. Znate otprilike gdje vam je vrh maternice obzirom na to koji ste tjedan trudnoce. Uvijek idete od pupka prema dolje i kad dodete do maternice, uvijek su otkucaji malo lijevo ili malo desno od sredine. Ima na youtubeu par videa sa objasnjenjima. Mozete cuti svoje otkucaje koji su naravno uvijek manji od 120, a bebini su oni koji su iznad 120. Ugl, sretna sam sto sam ga nabavila. Nisam paranoicna s njim, niti stalno slusam, ali eto, dobro mi dode nekad da se umirim obzirom na okolnosti.
Brz oporavak ti zelim samo miruj i to ce sve biti super
Sortiraj odgovore
Najstariji