Moja ni ne hoda al nas to čeka, sreca dosta je lagana al isto stalni strepim, moram je podizat, nosit itd...a onda stalno strepim i kad idem u wc samo se nadam da je sve čisto. Nadam se brzo na pregled pa da se malo umirim!
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/NN3Q2Y6
Ako bog da i bude sve ok evo i mene. Danas 11 dpo sad sam napravila mullerov test
To je to. Tak je i meni bilo pa je na 14dpo bilo tamnije od kontrolne😂 cestitam 🎉🎉🎉🎉🎉😍
Moja ni ne hoda al nas to čeka, sreca dosta je lagana al isto stalni strepim, moram je podizat, nosit itd…a onda stalno strepim i kad idem u wc samo se nadam da je sve čisto. Nadam se brzo na pregled pa da se malo umirim!
Da moj baš nije ima preko 11 kg 😓 joj ja još nisam ni svjesna momentalno su mi sad krenuli grčevi haha
Aha moj ima 12.5kg i nosam i njega i kolica jer jos ne hoda (12mjeseci). Al ne brinem se za tezinu jer cu vlastito dijete uvijek nosat i nadam se da je priroda napravila plan za takve slucajeve😂😂😂
Nisha tako i ja računam, valjda se priroda pobrinula. Naravno ako me nešto zaboli ili smeta taj dan ću pripazit al svoje djete ću nosit, mazit, nunat i vjerovat da će sve bit ok, a hoće!
Evo ja sam kod svoje gin naručena tek 27.1. ali otići ću u srijedu kod privatnika čisto da provjerimo jel sve na svom mjestu. Vjerujem da ću tada biti mirnija. Jučer sam pri jednom brisanju imala smeđe rozi iscjedak (jako malo), dalje kroz dan se nije ponovilo....sve računam da je možda kakva žilica ili što ja znam imati bubuljice pa eventualno to 🤷♀️
Ovaj put ne pijem prenatale klasicne nego sam kupila one čokoladice od biorele i za sad nemam mučnine.
Zanimljivo mi je kako smo sve tri s malim razlikama između dvije trudnoće 💪☺ možemo mi to!
Ja sam u prvoj trudnoci uzimala skupe folne iz apoteke i sad uzimam DM marku za sitnu lovu jer si nekako mislim da sve ima dovoljno vitamina, a razlika u cijeni je ogromna. (nije da stedim ali vjerujem sa je to ista stvar)
Sto se tice mojih trenutnih simptoma- osjecaj mucnine ako sam gladna. Cak su me i oni menstrualni bolovi prosli. Znaci trenutni nikakav feeling trudnoce osim kad sam jako gladna.
Sto se tice gin, nisam zvala jos jer tek popodne radi ali budem onda zvala da "prijavim" trudnocu😊
Slično i kod mene, ništa osim kad sam gladna onda mi je želudac u grlu.
Ili kad pretjeram sa saginjanjem pa me malo bockaju jajnici. Sad nemam višr onih bolova leđa i kukova, za sad.
Svi ti vitamini su za nas jer beba sebi uzme sve što joj treba a nama što ostane. Odvojeno uzimam magnezij jer on mi pomaže i za probavu, mir, san, grčeve. Njega sam uzimala u trudnoćama i van trudnoća pa mi je uvijek pri ruci
Joj da mi samo probava ostane kakva je, ja sretna😅
Bas uzivam jer mali spava na meni i mislim si kako ce za 3-4mjeseca to biti nemoguce jer nece moc vise na mom trbuhu lezat.
E i zaboravila sam- jedna cica me boli. Prvo sma mislila da je mlijeko mozda (taman odvikla od nocnih podoja), ali mekana je i boli na dodir. Nekad i pecka iznutra al tak sam imala i u prosloj, samo sto u ovoj naravno sve nekako u blazoj varijanti🤞
Bok svima 🥰
Do sad sam bila na ljetnim bebama, ali budući da je većina tamo 15+ TT, mislim da ipak pripadam ovdje.
Termin mi je 22.8.
Prvi pregled sad u subotu 8.1. i bas se veselim ❤️
Joj da mi samo probava ostane kakva je, ja sretna😅
Bas uzivam jer mali spava na meni i mislim si kako ce za 3-4mjeseca to biti nemoguce jer nece moc vise na mom trbuhu lezat.
E i zaboravila sam- jedna cica me boli. Prvo sma mislila da je mlijeko mozda (taman odvikla od nocnih podoja), ali mekana je i boli na dodir. Nekad i pecka iznutra al tak sam imala i u prosloj, samo sto u ovoj naravno sve nekako u blazoj varijanti🤞
Nisha, koliko ti je stara beba?
Evo mi smo bas u procesu odvikavanja od dojenja (ostalo je samo za uspavljivanje popodne i navecer), pa ako imas kakav savjet dobro bi došao 😅
Ej mimi dobrodosla❤️ moj mali je sada 13mjeseci - taman su nam sve bebe iz 1.T tu negdje u ovoj grupi😍 micanje cice za uspavljivanje je trajalo nekih 3 dana... Ja sam pocela navecer (popodne je onda bolje prihvatio). Krenula sam sa davanjem AD da se zasiti i onda sam imala upaljenu lampicu ppred kreveta i davala mu da cica dok je svijetlo upaljeno.kad sam zagasila onda sam ga maknula s cice. Prvu noc se valjao valja 45min al onda je pocelo funkcionirat... Sad mu treba 5min, legne pored i zaspi (nema dudu!). Prvih par puta je probao zavuc glavu u majicu ali nisam dala. I sad spava boljr neg ikad😍 sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji