Sanjarka88 bas ovo što jesamo maloopisala.
Ako nisi u mogućnosti sada tako što mi je i samoj poznato, imaš li nekoga mamu, svekrvu da ga izvodi što više vani, da se zaokupi vrticem, drugarima. Probaj mu nabaviti neku novu igracku za u kući da se tim zabavi, pa ako stigneš i ti priljuciti mu se nekad u igri. Koji je uzrast?
5 mu je godina
U vrtić trenutno ne ide jer nema tko ić po njega.
Moji su kat ispod ali radno i puno obveza.
Zabranila sam im da se prvo Lukiju ide s vrata a on stoji sa strane i gleda. Trude se svi oko njega stvarno puno.
Al jednostavno za sada ne ide.
Inače me voli do svih planeta u svemiru, a jutros kaze da me voli do skoljke na plazi 🤦🏻♀️ plaza nam je ispred kuće. Znači moji hormoni nikako ne idu trenutno s njegovim izjavama 🙈
Bas sam sad pitala patronožnu kad mozemo vani, rekla je slobodno čim bude lip dan.
Čekam da izade sunce da mogu s njima u dvorište i računam da će Luki bit dobar u kolicima. A da cemo ja i P. Poigrati malo nogomet i sl.
Zdrav razum mi govori da ce ovo proć al trenutno nisam bas neka realna osoba 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sreća sta mi je kćer velika pa nemam i s njom ovih drama
Nebi prezivila 🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ako nisi u mogućnosti sada tako što mi je i samoj poznato, imaš li nekoga mamu, svekrvu da ga izvodi što više vani, da se zaokupi vrticem, drugarima. Probaj mu nabaviti neku novu igracku za u kući da se tim zabavi, pa ako stigneš i ti priljuciti mu se nekad u igri. Koji je uzrast?
5 mu je godina
Zabranila sam im da se prvo Lukiju ide s vrata a on stoji sa strane i gleda. Trude se svi oko njega stvarno puno.
Inače me voli do svih planeta u svemiru, a jutros kaze da me voli do skoljke na plazi 🤦🏻♀️ plaza nam je ispred kuće. Znači moji hormoni nikako ne idu trenutno s njegovim izjavama 🙈
Bas sam sad pitala patronožnu kad mozemo vani, rekla je slobodno čim bude lip dan.
Čekam da izade sunce da mogu s njima u dvorište i računam da će Luki bit dobar u kolicima. A da cemo ja i P. Poigrati malo nogomet i sl.
Zdrav razum mi govori da ce ovo proć al trenutno nisam bas neka realna osoba 😅
Za tjedan, dva bi ti trebalo biti bolje. Znaš da hormoni rade svoje. Ti si tek tjedan od poroda.
Proći će, samo stariji sada nema kapacitet da shvati, a ni da iskaze emocije tj Kako se osjeća sada pa to pokazuje tako kako pokazuje. 🙈 isto mi je. Samo što je moja cura mladja pa recimo place od 00:24 i negoduje šta joj se god ponudi... 2 dana je bolje kako koristi bahove kapi. Malo se stabilizirala, a ja je pokušavam zagrliti i poljubiti kad god prodjem kraj nje ili je ukljuciiti u šta god mogu oko bebe. 2 dana je sve malo bolje, pratim je dalje i nadam se da neće opet bi aktualna konstantna epizoda plača...
Dobra ideja ti je za van, ja kad god ne znam sta bi idem van sa njima. Mladja spava u kolicima, ususkana i sita. Svjez zrak joj paše, a starija trčkara sa psicem okolo.

url=https://lilypie.com]
5 mu je godina
Zdrav razum mi govori da ce ovo proć al trenutno nisam bas neka realna j
Joj školjka moja mala 🙊🙈 čega se sjetio. Pa mama ne brini se znaš da te voli do svemira i nazad, samo je trenutno malo zbunjen i želi da te "povrijedi" jer ima mog ometaca i kradljivca mamine pažnje

Pozdrav cure 🤗🤗
Kao prvo, slike bebica su preeeekrasne, lijepe naše jesenske bebice 😍🥰
Drugo Sanjarka "Inače me voli do svih planeta u svemiru, a jutros kaze da me voli do skoljke na plazi 🤦🏻♀️ plaza nam je ispred kuće" hahahaha oprosti, nemam ništa pametno reći da ti pomogne, ali umrla sam od smiha na malog P, kako je jaaak i pametan 😂😂 baš me nasmijalo 😁 nadam se svakako da će što brže proći, držite se 💙💙
Isto ko i #Rodenaaparatima od Tracy 😁😁
_____
Pitanje za svih (namigujem tebi Carpe diem 😅) jer mi je izdajanje i količina mlijeka totalna nepoznanica. Ja Jakova isključivo dojim od početka i super napreduje. Sad je situacija da večeras moram (želim😅) izaći do prijateljice koja slavi rođendan i za svaki slučaj želim osigurati muža s bočicom i izdojenim mlijekom ako baš krene neutješno plakati. Planiram se zadržati sat i pol, ovisi o njemu naravno, moguće da će sve prespavati, ali moguće i da će se probudit i krenuti urlati. Svakako ga planiram nahraniti prije nego krenem. E sad me zanima koju količinu mlijeka bi trebala izdojiti da mu bude ok. S obzirom da će jesti prije i poslije pretpostavljam ne puno, ali opet da ga zadovolji i da ne urla (iako će to više bit za utjehu nego za hranu naravno). Baš se ne snalazim u tim mjerama i količinama.
Kako vi mame koje isključivo dojite, uspijete li kad ukrasti koji sat za sebe? Izdajate li? 😘
_______

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro mame
Vi koje imate starije klince kako se osjećate sad kad im ne dajete full paznju?
Meni je to bas tesko palo i iznenadilo me jer nisam mislila da ce me takvo nesto pogoditi….
Mislim da tome poprilično pridonosi njegova reakcija na promjenu koja je uzasna i van svih ocekivanja jer je cilu trudnocu bio oduševljen i nije mogao dočekati bracu.
A sad 😳 znači drugo dijete. Uzasno je prkosan, inatan, budi ga namjerno, počeo lagati, radi pizdarije ( jučer je babi komad torte raspackao po zidu 😳 mislim takvo nesto nije u ziotu napravio) itd da ne nabrajam
Ja i on smo imali divan odnos a sad mi je tako dalek 😭
Cmizdrim svaki Bozji dan zbog toga x puta
Jel nekome slično?
Potraži na instagramu https://instagram.com/tanjahrvatin.simicic?utm_medium=copy_link
Jako puno piše na koji način pristupit starijem djetetu kad beba dođe
Bok cure. Sinoć sam zakurila 37.5 i napravila sam kućni test i nažalost sam pozitivna. Ne mogu vam opisati koliko me strah da nešto ne bude Livii. Muž je cijepljen u negativan je, tak da se on sada brine za nju. I moja mama.
Srce mi hoće poknuti kada je čujem kako plače. Izorirala sam se u sobi i ne izlazim van.

Natalija , drzte se! Razumijem strah, ja bi premrla. Ali ako te tjesi znam par slucajeva malih beba i vecinom su bez ikakvih simptoma, pogotovo dojene bebe.
Sanjarka , bit ce lakse s vremenom, polako. Tek je tjedan dana. Bude odlicnih dana i bude uzasnih dana. Meni je najgore kaj manji spava na meni ili lezeci ali na cici ili da drzim dudu cijelo vrijeme. Slusam o djeci koju stavis u krevet i oni odspavaju po sat,dva i ne vjerujem

Jutro mame
Vi koje imate starije klince kako se osjećate sad kad im ne dajete full paznju?
Meni je to bas tesko palo i iznenadilo me jer nisam mislila da ce me takvo nesto pogoditi….
Mislim da tome poprilično pridonosi njegova reakcija na promjenu koja je uzasna i van svih ocekivanja jer je cilu trudnocu bio oduševljen i nije mogao dočekati bracu.
A sad 😳 znači drugo dijete. Uzasno je prkosan, inatan, budi ga namjerno, počeo lagati, radi pizdarije ( jučer je babi komad torte raspackao po zidu 😳 mislim takvo nesto nije u ziotu napravio) itd da ne nabrajam
Ja i on smo imali divan odnos a sad mi je tako dalek 😭
Cmizdrim svaki Bozji dan zbog toga x puta
Jel nekome slično?
Potraži na instagramu https://instagram.com/tanjahrvatin.simicic?utm_medium=copy_link
Jako puno piše na koji način pristupit starijem djetetu kad beba dođe
Nista konkretnije i više od onoga što zapravo treba i što smo već napisale, više mamine paznje, razgovora u skladu sa kognitivnim i emocionalnim stanjem djeteta. 🤷♀️ sve ostalo je izmisljanje tople vode

Pozdrav cure 🤗🤗
Kao prvo, slike bebica su preeeekrasne, lijepe naše jesenske bebice 😍🥰
Drugo Sanjarka"Inače me voli do svih planeta u svemiru, a jutros kaze da me voli do skoljke na plazi 🤦🏻♀️ plaza nam je ispred kuće" hahahaha oprosti, nemam ništa pametno reći da ti pomogne, ali umrla sam od smiha na malog P, kako je jaaak i pametan 😂😂 baš me nasmijalo 😁 nadam se svakako da će što brže proći, držite se 💙💙
Isto ko i #Rodenaaparatima od Tracy 😁😁_____
Pitanje za svih (namigujem tebi Carpe diem 😅)jer mi je izdajanje i količina mlijeka totalna nepoznanica. Ja Jakova isključivo dojim od početka i super napreduje. Sad je situacija da večeras moram (želim😅) izaći do prijateljice koja slavi rođendan i za svaki slučaj želim osigurati muža s bočicom i izdojenim mlijekom ako baš krene neutješno plakati. Planiram se zadržati sat i pol, ovisi o njemu naravno, moguće da će sve prespavati, ali moguće i da će se probudit i krenuti urlati. Svakako ga planiram nahraniti prije nego krenem. E sad me zanima koju količinu mlijeka bi trebala izdojiti da mu bude ok. S obzirom da će jesti prije i poslije pretpostavljam ne puno, ali opet da ga zadovolji i da ne urla (iako će to više bit za utjehu nego za hranu naravno). Baš se ne snalazim u tim mjerama i količinama.
Kako vi mame koje isključivo dojite, uspijete li kad ukrasti koji sat za sebe? Izdajate li? 😘
_______
Izdajam se po potrebi, a malena je stalno na cici. S tim da je ona baš mirna jede, i spava kad je budna samo nesto razgleda ili se mazi 🥰.
Evo danas nakon 5 dana sam uspjela oprati kosu 🤣, još je nisam osusila, a predpostavljam da i neću. Jer dok beba spava, ja se zabavim oko vesa , stana 🤣. Spašava me jedino rano skuvani ručak jer se svakako razbudim za dojenje pa to koristim.
Možeš to ozdojiti iz cice za taj jedan put koliko god ina u obje. Ako budes imala baš puno zaledis za drugu priliku. Rok je 6 mjeseci od zaledjivanja. A ostavis nekih 100 ml za svaki slučaj u obični friz a tata samo zagrije kad i ako beba ogladni.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji