🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    04. Studeni 2021. 17:14

I da ono sto govore da po noci ima vise mlijeka i da se preporucuje nocno dojenje i izdajanje ja to nisam primjetila.

plavabosanka
    04. Studeni 2021. 17:19

bumac95

Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
    Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
    Skoro kao da mi je prvo 😅
    Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼‍♀️

Nisam znala šta je to dok nisam izguglala. Još nam je u bolnici doktor rekao da je jaki mali čovjek🤣🤣 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

CarpeDiem.
    04. Studeni 2021. 17:38

sunce7

Sanjarka ja izdajam 5 do max 6 puta dnevno, tih 8 koje preporucuju ja ne mogu dosegnut jer mi izdajanje traje do sat, a kad se zastopaju i vise🤦‍♀️
    CarpeDiem onda nas dijeli samo jezero😍
    Odgovorili su ipak na mail, mi jos ne znamo kad cemo, dok vidimo kad cemo u Hrv.
    Ivkica ja krvarim jos, nije puno, ali pojavi se krv malo kroz dan, prvi put jedva cekam u ginek slj tjedan da provjeri jel ok sve iako mi je rekao da se tolerira do 8 tj.

Inače sam u Vilingen Schweningen, ali tada sam bila prebačena hitno za Konstanz zbog prebukiranosti na neonatologiji kod nas. (Ali rajzujem svagdje inače tako da dosta puta budem i na jezeru 😁) ...Gdje si ti? Mogle smo neku kavu sa kolicima ako ništa bar na proljeće. 🍰☕☀️

url=https://lilypie.com]

plavabosanka
    04. Studeni 2021. 17:48

Nisam ni znala šta je hipertonus dok nisam izguglala. Znam da nam je doktor jos u bolnici rekao da je malac jaki čovjek🤣
    Mi evo uz nespavanje mučimo muku i s vriskom na sisi jaoo. Pa ne znam više ni sama šta da radim. Baš imam osjećaj da je zadnja dva dana i manje mlijeka u sisama, ili se možda uspostavila ponuda potražnja, ali ne shvaćam zašto onda vriska😪😪

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Lyra
    04. Studeni 2021. 18:10

Sanjarka88 🤍

Nakon 4 dana ne kakanja….imali smo junačko odčepljivanje puta 2 😁
    Kad evo jutros 1 brambočić 🤦🏻‍♀️
    Moram to sad popratiti da vidim jel do dohrane.
    Hipp bio combiotic pre pije, a vi sta dajete? I kakva im je stolica?

Mi smo na Hippu Pre i ima urednu stolicu, nekoliko puta dnevno :)

👦 11/2017 👶 9/2020

CarpeDiem.
    04. Studeni 2021. 18:14

plavabosanka

Nisam ni znala šta je hipertonus dok nisam izguglala. Znam da nam je doktor jos u bolnici rekao da je malac jaki čovjek🤣
    Mi evo uz nespavanje mučimo muku i s vriskom na sisi jaoo. Pa ne znam više ni sama šta da radim. Baš imam osjećaj da je zadnja dva dana i manje mlijeka u sisama, ili se možda uspostavila ponuda potražnja, ali ne shvaćam zašto onda vriska😪😪

Standardna uznemirenost beba pocinje oko 2,3 tjedna kulminirara sa 6 tjedana i nestaje sa 3 ili 4 mjeseca starosti.
    (Ciklusi uznemirenosti uglavnom traju 2-4 h dnevno). Razlog tome je nezreli nervni sistem kod beba.
     Sve što treba bebama u tom momentu je mama. Trebamo im koliko i hrana, i mantraj proći će. 🙌 izdrži do 3, 4 mjeseca kada uglavnom prestaje. 🤷‍♀️

Endzrue
    04. Studeni 2021. 18:15

plavabosanka

Mame kako kombinirate bigaiu i sabsimplex?

I jel ima neka da ne doji na zahtjev i kako to izvedete? Šta kad beba krene plakat? Ja njega od prvog dana dojim kad god on zatraži. Pa me baš zanima.

Što se tiče ne spavanja po danu mi već neko vrijeme mučimo se s tim, babica je rekla ukoliko se ponavlja uzastopno da je onda problem, a on ima dana kad uopće ne spava i ima dana kad super odspava preko dana. Baš nema ritual i ne znam kako neko kaže beba ima rituale sve u određeno vrijeme🤔

Joj draga ostavi se teorija i babica i rodbina i susjeda itd. Slušaj bebu. Slušaj bebine potrebe. Ako traži sisu daj. Nije sisa samo hrana. Sisa je i utjeha i maženje i mama čuva.  Ne postoji ritual na koji se beba navikava. Beba se uči rasporedu. Svaki dan se trudiš u isto vrijeme probudit. Svaki dan u isto vrijeme pripremit za spavanja. Ovo između je preživljavanje i kako stižeš. Pošto vidim da dosta čitaš progooglaj kako nam je prirodno urođeno "preživljavanje" buđenje češće, u kojem stoljeću se počelo sa spavanjem po noći (I djeca i odrasli itd) bit će ti lakše kad shvatiš da djeca nisu programirana. Da jednostavno mi ispunjavamo njihove potrebe.
    Nekad će to bit cijeli dan na nama. Nekad će spavat bez nas. Čim prilagodite sebe bebi sve će se posložiti. Eventualno možete olakšati te neke stvari kolicima, nosiljkama, šumovima, pjesmicama itd.. 
    Moji su oboje bili sa pokucam jako dobre bebe (zasad) jer dam kad traže. 
    Teško je jer ti se život okrene za 360 al ideš dan po dan i sretan si kad uspiješ makar nešt odradit. 

• Lyra
    04. Studeni 2021. 18:17

Angelly

Cure koje imate klince male razlike, kak prezivljavate? 😅 ima neki trik? Pogotovo sto je dojenje jos lose dosta…i vjecno traje i nezz jel zaspi onda gladan il popije dost 🙄
    Em stariji je doma sad slj 3 tjedna…a poslije vrtic, vec se sad uzasavam bolesti koje ce dofurat doma…jaaaaaoooo. kak to prezivjet

Imam doma malog od 1 god i malog od 4 god. Najvise se zapravo ovaj stariji buni na mladjeg, a bebu nitko ne dozivljava 😅 ova dvojica idu u vrtic, vrtickih bolesti se ne bojim, znam da cu malo krepat ako se kolektivno razbole, ali i to ce proci. 

👦 11/2017 👶 9/2020

Leonoah
    04. Studeni 2021. 18:45

Cure koje ste pitale za izdajanje, ja se isključivo izdajam od početka i izdajanje mi traje 40 min- 20 svaka dojka ( s tim da ne znam je li se skroz isprazne). Izdajam se otprilike svako 3 sata, noću samo jednom oko 3 ujutro. Nekad noću zamutim formulu, dajem Hipp Combiotic 1 (prije toga sam bila na Hipp Pre). Sutra mi stiže Medelina dvostruka izdajalica i nadam se da ću navući više mlijeka da mogu zamrzavati. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• sunce7
    04. Studeni 2021. 18:56

Carpediem Ravensburg kreis tako da nismo daleko😍 
    Obavezno cemo nesto skontat i mi obozavamo hodati.😅
    Leonoah cika je ispraznjena kad je skroz mlohava😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.