Ja mislim da smo mi u skoku,jel moguce? Danas svako malo na cici i nikako odspavat kako treba. Dere se,vristi na cici. Doduse danas nisam ni jednom dala AD vec sam ga pustila da cica svako malo jel je trazio. Sad prije spavanja sam mu dala nakon dojenja jos AD i popio je skoro citavuu bocu
Da.. Ide ti 3-6-9 dana. Pa 3-6-9 tjedana I 3-6-9 mjeseci skokovi
Mi smo s 2 mjeseca bili 60cm i 6200g. A rođen sa 3530.
Ne znam šta se s pepcom događa al bodije 68 jedva dolje zakopča tak da smo na 74 veličini. Jednodijelne pidžame disney, baby klub, pepco 68 su male.. Majice 62 su knap tak da smo tu na 68..Šteta ove rane robe što smo nagomilali
Da nekako mi se čini jako mala robica. I mi imamo na mickeya kao pidžamu 62, on nju već neko vrijeme nosi sad mu je već pomalo i knap. A dok iz drugih trg u neke stvari 50 jos uvijek stane.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
CarpeDiem 4 cm dobila u tako kratkom roku? Bas super 🥲 znaci nista od moje želje da je sin povuko gene na djeda pa da bude visok on je 4 cm u mjesec dana dobio
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
CarpeDiem 4 cm dobila u tako kratkom roku? Bas super 🥲 znaci nista od moje želje da je sin povuko gene na djeda pa da bude visok on je 4 cm u mjesec dana dobio
Na dan izlaska iz bolnice je bila samo 45 cm kako se i rodila i danas 5 cm plus I 500 g više opet računajući od dana izlaska iz bolnice. Od 26.10. do danas. 🙈 ali sada babica kaže što se dužine tice da će ići po malo.
Ja i vidim nekako mi se produzila u rukama kad je dojim, nije više onako mini, mini 🙊 .
U poredjenju sa starijom koja je bila bucka od rodjenja i sa 3 mj. sam je nosila jedva i drzala za podoj 🤣... uvijek će biti mini.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jutro mame
Vi koje imate starije klince kako se osjećate sad kad im ne dajete full paznju?
Meni je to bas tesko palo i iznenadilo me jer nisam mislila da ce me takvo nesto pogoditi....
Mislim da tome poprilično pridonosi njegova reakcija na promjenu koja je uzasna i van svih ocekivanja jer je cilu trudnocu bio oduševljen i nije mogao dočekati bracu.
A sad 😳 znači drugo dijete. Uzasno je prkosan, inatan, budi ga namjerno, počeo lagati, radi pizdarije ( jučer je babi komad torte raspackao po zidu 😳 mislim takvo nesto nije u ziotu napravio) itd da ne nabrajam
Ja i on smo imali divan odnos a sad mi je tako dalek 😭
Cmizdrim svaki Bozji dan zbog toga x puta
Jel nekome slično?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka , tako je identicno bilo nama! Stariji prvih par dana za ne prepoznat, drugo dijete. Ukljucivali smo ga u sve, govorili kako je super stariji brat i svaki trenutak kad suprug uzme bebu nas dvoje odemo u setnju, na kavu, negdje... drugi dan iz bolnice isla s njim na kavu. Trazio je u pocetku jako puno paznje, bebu sam stavila 'po strani', doslovno nahranit samo. Sad je vec super, obozava bracu, bez problema priceka ili nesto. Vratio se na staro. I dalje imamo puno solo timea
Sanjarka , tako je identicno bilo nama! Stariji prvih par dana za ne prepoznat, drugo dijete. Ukljucivali smo ga u sve, govorili kako je super stariji brat i svaki trenutak kad suprug uzme bebu nas dvoje odemo u setnju, na kavu, negdje… drugi dan iz bolnice isla s njim na kavu. Trazio je u pocetku jako puno paznje, bebu sam stavila 'po strani', doslovno nahranit samo. Sad je vec super, obozava bracu, bez problema priceka ili nesto. Vratio se na staro. I dalje imamo puno solo timea
Ajme meni ..kad je Luki stalno na meni i ne mogu skoro na wc otići...a muz se vratio raditi i to po cijele dane naravno
Luda sam 😖
Sanjarka odkud si naručila pippetu i koliko si je platila?
Bibi shop
719 kn je
Jackie
Drago mi je da je sve dobro proslo!😇za dohranu i ne dojenje najbitnije da ste oboje sretni i na kraju zadovoljni❤️
Ja se jos mucim sa izdajanjem pa dok izguram,imam isto teske dane🤦♀️al kad mi krene teci nakon borbe sa izdajalicom osjecam se kao da sam dobila na lotu😂
Trenutno mi je na jednoj sisi jedna izdajalica, na drugoj druga marka😂gospodicama razlicite pasu😂
Cure koje iskljucivo izdajate koliko puta dnevno i koliko vam traje izdajanje?
7-8 puta dnevno i sve ovisi, nekad sam gotova za 15 minuta, a nekad se mucim i do pola sata, s tim da imam rucnu a ne elektricnu izdajalicu. I jel moguce cure da mi ponestaje mlijeka? Nekad bude 70 ko inace, nekad se napatim da navucem bar 60 da mu bude dosta za obrok.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji