Gdje ste izdajace😂😂ima li budnih da kavu bacimo😂😂
Moja mirna beba danas je bila bas nemirna😂ovi skokovi u razvoju su bome pravi izazov…
Sanjarka
Jos krvarim, odnosno trenutno smedarim.. doktor mi je rekao da se tolererira do 8 tj, slj.tjedan idem na pregled.
Natalija
Brz oporavak, vjerujem da ce sve biti ok.
Dobro si ti razbuđena bila da poruku napises😄ja izdajala od pol 2 do 2ni taman je onda 'zasvirao', nahranila ga i onda najcesce vec psujem ako treba vise od 15 sek da se podrigne jer mi glava pada😜.
U kolko ides navecer spavat Sunce 7 jel odradis bar koji 'nap' prije ponoci? Ja ne ://, zato i jrsam tak mamurna, ne znam jel ki teze to prvo buđenje oko 2 ili drugo oko 5,6. Danas sam odlucila preskociti to drugo izdajanje, a muzu sam rekla nek mu slozi ad da nekako probamo svesti na 2 izdajanja nocu, nemrem ovak 3x, krepana sam.
Bok cure. Sinoć sam zakurila 37.5 i napravila sam kućni test i nažalost sam pozitivna. Ne mogu vam opisati koliko me strah da nešto ne bude Livii. Muž je cijepljen u negativan je, tak da se on sada brine za nju. I moja mama.
Srce mi hoće poknuti kada je čujem kako plače. Izorirala sam se u sobi i ne izlazim van.
Drži seee!
Mi smo u utorak izašli iz samoizolacije. Kod nas je suprug bio pozitivan (cijepljen s obje doze), a ja negativna (primila drugu dozu u subotu nakon čega je suprug razvio simptome) i svi smo bili u samoizolaciji. Cijelu tu subotu i pola nedjelje smo bili svi troje zajedno, nakon toga smo napravili brzi test i onda se suprug odvojio u spavaću, a nas dvoje smo bili u dnevnom ostale dane. Bili smo odvojeni koliko toliko jer opet dijelimo kupaonicu i sl.
F nije razvio nikakve simptome bez obzira na taj početak kada još nismo znali da je korona pa smo bili zajedno.
Missy i njen dečko su isto bili pozitivni i sve je dobro prošlo s niima i bebom.
-
Bit će to dugih 10 dana, ali proći će i na kraju će sve biti dobro.
Hvala Haru!♥️
U srijedu idem na testiranje (jer nema prije slobodnog termina) kako bih dobila potvrdu pa ću se ići cijepiti nakon 6 tjedana. Moram samo malo proučiti ide li onda jedna doza ili su ipak nešto mijenjali, pa idu dvije.
Bome, poludjet ću tih 10 dana, ali kao što sam napisala…samo neka Lili bude ok.
Drzi se, samo polako i bez panike. Mi smo oboje bili pozitivni kad je beba imala 3 tjedna i ona je bila ok. Dobiva antitijela u mlijeku od tebe ako dojis, a imala sam masku s njom i prozracivali smo redovito. Nista drugo ni ne mozes. Jedino sto je ona dobila 24 dana samoizolacije pa nismo mogli na prvi pregled pedijatrici do njenog 7. tjedna. A za cjepljenje su mi rekli 3 mjeseca nakon preboljenja.
Ok, hvala Missy. Sada mi je malo lakše.
Super, onda ću drugu dozu obaviti nakon 3 mjeseca.
Samo neka što prije prođe tih 10 dana. 😩
Proci ce i to 🥰 Najbolje ti je pitati za cijepljenje svog doktora, ja sam pitala kad su epidemiolozi zvali pa su rekli najranije 3 mjeseca od zaraze, imas sad ionako antitijela. Ja sam planirala negdje nakon 5 mjeseci, taman da odradim obje doze prije isteka covid potvrde kad vrijedi 6 mjeseci od preboljenja.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Marela
Jedem da se malo razbudim😂 ma nemam ja tri nocna izdajanja🙊
Izdojim se do 10 i onda odspavam od 10 do ponoc uvijek ta dva sata uhvatim ili tri, tad je muz na smjeni ako se ona probudi. Ona spava od 8,9 do ponoc. Izdojim se oko 12,1 i onda opet oko 5,6. Podrigivanje mi ne spominji u noci nikad nece da odmah podrigne🤦♀️ a strah me stavit je da spava iako izgleda zadovoljno😂
Bumac kad si Niku pokusala stavit u nunu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke, evo i nas ovdje. Elena je stigla 27.10, 48 cm, 3350 g. Problemi sa dojenjem prisutni i kod nas. Rana na rani, krv, bolovi, morala sam prestat. Skoro dobila mastitis…a sad gubim mlijeko izgleda-kod masaza i izdajanja rucnog sve manje i manje izlazi 😪 savjeti kako odrzati laktaciju dok rane ne zarastu?
I jos jedno pitanjce ako se koja sijeca, pogotovo koja je rodila u Vinogradskoj-fizioterapeutkinja je pricala o izvođenju vjezbi, za dijastazu i za vracanje svega na mjesto dolje….dal je neka bila pametnija od mene pa sve to zapisala? Ne sjecam se vise niceg 🤦🏼♀️
Vjezba se 3x dnevno i za dijastazu i Kegelove. Za dijastazu legnes na leđa, savijes noge, uspruzis ruke orema koljenima i lagano se dizes dok ih ne dotaknes. Radis malo po malo ponavlajnja koliko dugo mozes dok ne dodjes do 5 min u jednom vjezbanju.
Kegelove - vjezbas svaku 'rupicu' posebno, prvo zamislis da stisces mokracni otvor ponovis 10x, pa vaginalni otvor -10x i onda anus 10x, i tako 3x dnevno.
Ja moram priznat da jedva 1x dnevno stignem, a kamoli 3x :/
Sto se tice rana, ja sam kupila Medeline skoljke za skupljanje mlijeka, ima i Aventovih, njih stavis u grudnjak i cuvaju ti usput bradavice od trenja, a mazala sam ih Purelanom između izdajanja i stavila te skoljke, a nocu sam stavljala Mam komprese bez skoljki (s njima paziti, ja sam na preporuku patronazne ostavljala komprese cijelu noc, ali mislim da je zbog vlaznosti jos dulje zarastalo, bolje ostaviti do 3h max), probaj izdajati svaka 3h i kombinirati rucno izdajanje i izdajalicu, naspavaj se barem jednom u danu 2,3h u komadu, mozes kupiti u ljekarni 'Mamine kapi', biljni preparat za povecanje laktacije (cc 180kn, ali pomaze, ne urnebesno, ali odrzi proizvodnju kada je kriticno). Meni su se rane brze oporavile kad sam presla sa ozdajalice na samo rucno izdajanje jer su mi one previse trgale kraste i onda sve ispocetka.
Hvala ti puno na pomoci i savjetima 😘
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Ja sam jučer počela sa izdajanjem , čak 40ml sam izvukla 😅
Bravo Sanjarka 🥰 tako je i meni bilo na pocetku pa se samo povecavalo.
Ja nocas 125ml ko od sale😱 prvi put da sam uspjela toliko i to samo iz jedne. Inace bi 100max iz obe
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja nocas 125ml ko od sale😱 prvi put da sam uspjela toliko i to samo iz jedne. Inace bi 100max iz obe
Skok sa 3 tjedna 😁💪
Ja otkad sam rodila piškim puno češće nego prije.
Ima tko takav problem? Čak i noću moram sta nikad ne moram cak ni u trudnoci...
Sab simplex pise 15 kapi u svaku bočicu? Jel stvarno toliko toga dajete bebačima?
Kad im dajete probitik?
inače tko radi bočice... Xiaomi smart kuhalo za vodu. Preporod. Bočica je spremna za 2minute noću i danju 🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji