🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonoah
    04. Studeni 2021. 19:02

sunce7

Carpediem Ravensburg kreis tako da nismo daleko😍
    Obavezno cemo nesto skontat i mi obozavamo hodati.😅
    Leonoah cika je ispraznjena kad je skroz mlohava😂😂

A ja nemam baš grudi🙈 znači ravna sam skoro, nema
    kod mene odakle biti mlohavo🤣  tako da mi je teško skužit kad su prazne. Jedino znam kad su pune, ajme grozan osjećaj peckanja i žarenja unutra. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

CarpeDiem.
    04. Studeni 2021. 19:42

sunce7

Bili smo često u Ravensburgu. Nešto cemo iskemijati u narednom periodu 🤭😁. 
    Nadam se samo da neće opet biti zatvaranja, zabrana kretanja itd da se može ljepo isplanirati dan. 😅

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Jana25
    04. Studeni 2021. 20:32

Mi bili kod dr danas. Prezivili 💉💉
    Temperatira isla preko 38, cepic i nakon 2 h je pala.
    Buco ima 6300g i 62 cm. U mjesec dana dobio je 1100. A dala sam mu dohranu mozda 10tak puta. Tak da ce sad bit samo na cicanju 😁
    Ko jos ima veliku bebu, utjesite me 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

little baby
    04. Studeni 2021. 21:00

Ja mislim da smo mi u skoku,jel moguce? Danas svako malo na cici i nikako odspavat kako treba. Dere se,vristi na cici. Doduse danas nisam ni jednom dala AD vec sam ga pustila da cica svako malo jel je trazio. Sad prije spavanja sam mu dala nakon dojenja jos AD i popio je skoro citavuu bocu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Haru
    04. Studeni 2021. 21:06

Jana25

Mi bili kod dr danas. Prezivili 💉💉
    Temperatira isla preko 38, cepic i nakon 2 h je pala.
    Buco ima 6300g i 62 cm. U mjesec dana dobio je 1100. A dala sam mu dohranu mozda 10tak puta. Tak da ce sad bit samo na cicanju 😁
    Ko jos ima veliku bebu, utjesite me 🤣

Jana mi smo jučer bili na pregledu isto. 😄 
    61.5cm i 6200g 💙 beburina

'21. 💙
    '24. 💛

plavabosanka
    04. Studeni 2021. 21:25

Endzrue

plavabosanka

Mame kako kombinirate bigaiu i sabsimplex?

I jel ima neka da ne doji na zahtjev i kako to izvedete? Šta kad beba krene plakat? Ja njega od prvog dana dojim kad god on zatraži. Pa me baš zanima.

Što se tiče ne spavanja po danu mi već neko vrijeme mučimo se s tim, babica je rekla ukoliko se ponavlja uzastopno da je onda problem, a on ima dana kad uopće ne spava i ima dana kad super odspava preko dana. Baš nema ritual i ne znam kako neko kaže beba ima rituale sve u određeno vrijeme🤔

Joj draga ostavi se teorija i babica i rodbina i susjeda itd. Slušaj bebu. Slušaj bebine potrebe. Ako traži sisu daj. Nije sisa samo hrana. Sisa je i utjeha i maženje i mama čuva. Ne postoji ritual na koji se beba navikava. Beba se uči rasporedu. Svaki dan se trudiš u isto vrijeme probudit. Svaki dan u isto vrijeme pripremit za spavanja. Ovo između je preživljavanje i kako stižeš. Pošto vidim da dosta čitaš progooglaj kako nam je prirodno urođeno "preživljavanje" buđenje češće, u kojem stoljeću se počelo sa spavanjem po noći (I djeca i odrasli itd) bit će ti lakše kad shvatiš da djeca nisu programirana. Da jednostavno mi ispunjavamo njihove potrebe.
    Nekad će to bit cijeli dan na nama. Nekad će spavat bez nas. Čim prilagodite sebe bebi sve će se posložiti. Eventualno možete olakšati te neke stvari kolicima, 

Zato mu i dam svaki put jer vidim da mu služi i kao utjeha. I npr u bolnicu su savjetovali 20 min na jednoj pa 20 na drugoj ja kad sam vidla da to ne funkcionira jer bi kod prebacivanja se il uspavao i nebi dalje sisao ili bi me uzasno bolila sisa jer nije htio pustit odlučila sam da je bolje da posisa jednu do kraja kak se spada nego da se mučimo jer su eto oni tak rekli. A kad smo došli kući babica se složila s time. 
    Po noći spavamo uvijek otprilike isto i ujutro se budimo u isto vrijeme al preko dana je baš kaos, kuhinja bude krcata suđem, nije skuhano nista me stižem. I kad on malo odspava onih sat vremena na podne ja trčim u kuhinju da skuham nešto na brzaka. A oči mi se sklapaju. Kavu smislit ne mogu pa da me odrzim budnom. Ludim🥺🤯 
    I najgore je što preko dana muž spava jer noću vozi i čim beba malo zakmeči ja ga moram uzet da se on gospodin nebi probudio baš šizim. Ak tak nastavi se nez kak ću. Za vikend dolazi mužev otac u posjetu i nez kolko će ostati,al nadam se da će bit od neke pomoći a ne da još i za njim moram spremat  

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    04. Studeni 2021. 21:58

sunce7

Na tom kraju smo prije živjeli, javim se ako budem dolazila😆 

Od 14:45 mi je Matias budan s tim da ta zadnja drijemka od 40 minuta je više bilo buđenje neg spavanje😥😱

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• MARELA
    04. Studeni 2021. 21:58

sunce7

Jackie
    Drago mi je da je sve dobro proslo!😇za dohranu i ne dojenje najbitnije da ste oboje sretni i na kraju zadovoljni❤️
    Ja se jos mucim sa izdajanjem pa dok izguram,imam isto teske dane🤦‍♀️al kad mi krene teci nakon borbe sa izdajalicom osjecam se kao da sam dobila na lotu😂
    Trenutno mi je na jednoj sisi jedna izdajalica, na drugoj druga marka😂gospodicama razlicite pasu😂
    Cure koje iskljucivo izdajate koliko puta dnevno i koliko vam traje izdajanje?

Ja izdajam 7-8x dnevno tj koliko obroka toliko izdajanja. Iskljucivo rucno, jer mi sa izdajalicom nejde do kraja, a uspjela sam ih nekako ispretiskati da su se svi kanalici oslobodili i sada u pola sata izdojim kompletno obje. Jedino jos treba navuci kolicinu. Imamo 3 tjedna, a ja na dan izdojim oko 400ml prosjecno, a njemu treba 600. Ostatak dajemo NAN Pro 1.

• MARELA
    04. Studeni 2021. 22:01

Sanjarka88 🤍

To za izdajanje i mene zanima? Koliko puta dnevno?

Ima li tko da je dan na izdojenom a noć na ad?

Nama ispadne neki nocni obrok ful ad, ali uglavnom imam 40-60ml i ostatak dodam ad do 90.

Endzrue
    04. Studeni 2021. 23:45

Mi smo s 2 mjeseca bili 60cm i 6200g. A rođen sa 3530.
    Ne znam šta se s pepcom događa al bodije 68 jedva dolje zakopča tak da smo na 74 veličini. Jednodijelne pidžame disney, baby klub, pepco 68 su male.. Majice 62 su knap tak da smo tu na 68..Šteta ove rane robe što smo nagomilali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.