🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    04. Studeni 2021. 11:05

Mame kako kombinirate bigaiu i sabsimplex? 

I jel ima neka da ne doji na zahtjev i kako to izvedete? Šta kad beba krene plakat? Ja njega od prvog dana dojim kad god on zatraži. Pa me baš zanima. 

Što se tiče ne spavanja po danu mi već neko vrijeme mučimo se s tim, babica je rekla ukoliko se ponavlja uzastopno da je onda problem, a on ima dana kad uopće ne spava i ima dana kad super odspava preko dana. Baš nema ritual i ne znam kako neko kaže beba ima rituale sve u određeno vrijeme🤔

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:08

bumac95

Sanjarka moj to ponekad isto zna Radit. Ja ga onda dignem da podrigne i pričekam par minuta pa opet stavim. Zna ga uhvatit neka nervoza i onda kao da ne može uhvatit bradavicu. Cirkus 😅

De, dobro je. Ima li koji priručnik da dolazi uz bebu? Upute za korištenje i sl. 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    04. Studeni 2021. 11:10

Moj se nekad unervozi na cici pa stane lupat glavom u nju. Il se cijeli vrti, vija ko zmija neka. Općenito je baš žilav i stalno ko da bi nekud išo maše nogama i rukama, brat kad ga je vidio po dolasku iz bolnice reko je mami i tati da kakav je da će hodat s 3 mjeseca🤣 i kad ga držim preko ramena da podrigne baš moram svu snagu uložit u to jer mi zna zabacivat glavu unatrag i odgurivat se. Nez jel i vaši su tak hiperaktivni?🤣😅

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

bumac95
    04. Studeni 2021. 11:16

Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
    Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
    Skoro kao da mi je prvo 😅
    Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:19

bumac95

Imam pitanje. Kako stojite sa kilama/trbuhom nakon poroda? Ima koja dijastazu? Malo znam o tome i ne znam kome se obratit da to pogleda.
    Ostale su mi “samo” 3 kile od prije trudnoće ali trbuh mi je bas ružan 😥

Imam mozda 0.5kg jos viska. Ajmo rec da nemam nista za skinut. Ali trbuha imam jos. Budem slikala
    Najviše za sada od sve tri trudnoće 😒

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:21

bumac95

Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
    Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
    Skoro kao da mi je prvo 😅
    Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼‍♀️

I nije hiper? To i ja odmah pomislila... Haha
    Moj je isto ful žilav. 
    Na prvom pregledu pedijatrice u rodilištu mi je rekla da ce brzo sletit s kauča na pod ako ne pazimo jer da ima jako izražene reflekse

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:23

Angelly

Cure koje imate klince male razlike, kak prezivljavate? 😅 ima neki trik? Pogotovo sto je dojenje jos lose dosta…i vjecno traje i nezz jel zaspi onda gladan il popije dost 🙄
    Em stariji je doma sad slj 3 tjedna…a poslije vrtic, vec se sad uzasavam bolesti koje ce dofurat doma…jaaaaaoooo. kak to prezivjet

Moji su 5 godina razlike pa mi je kaotično. Upravo to, puko preživljavanje 🤣

Haru
    04. Studeni 2021. 12:35

Sanjarka88 🤍

Nakon 4 dana ne kakanja….imali smo junačko odčepljivanje puta 2 😁
    Kad evo jutros 1 brambočić 🤦🏻‍♀️
    Moram to sad popratiti da vidim jel do dohrane.
    Hipp bio combiotic pre pije, a vi sta dajete? I kakva im je stolica?

Mi smo na Hipp bio combiotik 1. Stolica jednom dnevno već dosta dugo. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

little baby
    04. Studeni 2021. 13:02

Jao citam sve ovo i koda sebe slusam. Je mi trece ali brate koda je prvo🤦‍♀️ netko bi reko pa sta trece ti je ajde sta hoces. A je da malo morgen,mislila sam i ja da ce to biti ajd pa sta sve znamo. Kad ono klinac,i neka mi netko damo nesto kaze. Pogodim ga ovom sisom koju mi nazete malac. A sve cekam puke komentare,kojih je bilo da se razumijemo😓

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    04. Studeni 2021. 13:52

Sanjarka moj je pio isto hipp bio combiotik pree i bilo mu malo...konstantno bio gladan...pa sam ukljucila 1 i redovnu stolicu ima s tim da ja u termosicu s vodom ubacim malu kasikicu kima i tako s tom vodom pravim dohranu...grceva nema a stolica redovna i kasasta...mama mi je isto rekla ako nema stolicu 2 dana da probam sa mlijecnim secerom po malu kasikicu u dohranu...kazu babske price ali ja slusam sta mama kaze jer je nas dvoje ( blizance ) odhranila tako i nista nam nije hahah..

Moj ne spava danas cio dan 🤦‍♀️ nervozan je ali ne spava..ako zaspi to je pola sata i budjenje..ne znam sta da radim 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani