Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
Skoro kao da mi je prvo 😅
Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Imam pitanje. Kako stojite sa kilama/trbuhom nakon poroda? Ima koja dijastazu? Malo znam o tome i ne znam kome se obratit da to pogleda.
Ostale su mi “samo” 3 kile od prije trudnoće ali trbuh mi je bas ružan 😥
Imam mozda 0.5kg jos viska. Ajmo rec da nemam nista za skinut. Ali trbuha imam jos. Budem slikala
Najviše za sada od sve tri trudnoće 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
Skoro kao da mi je prvo 😅
Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼♀️
I nije hiper? To i ja odmah pomislila... Haha
Moj je isto ful žilav.
Na prvom pregledu pedijatrice u rodilištu mi je rekla da ce brzo sletit s kauča na pod ako ne pazimo jer da ima jako izražene reflekse
Cure koje imate klince male razlike, kak prezivljavate? 😅 ima neki trik? Pogotovo sto je dojenje jos lose dosta…i vjecno traje i nezz jel zaspi onda gladan il popije dost 🙄
Em stariji je doma sad slj 3 tjedna…a poslije vrtic, vec se sad uzasavam bolesti koje ce dofurat doma…jaaaaaoooo. kak to prezivjet
Moji su 5 godina razlike pa mi je kaotično. Upravo to, puko preživljavanje 🤣
Nakon 4 dana ne kakanja….imali smo junačko odčepljivanje puta 2 😁
Kad evo jutros 1 brambočić 🤦🏻♀️
Moram to sad popratiti da vidim jel do dohrane.
Hipp bio combiotic pre pije, a vi sta dajete? I kakva im je stolica?
Mi smo na Hipp bio combiotik 1. Stolica jednom dnevno već dosta dugo. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Jao citam sve ovo i koda sebe slusam. Je mi trece ali brate koda je prvo🤦♀️ netko bi reko pa sta trece ti je ajde sta hoces. A je da malo morgen,mislila sam i ja da ce to biti ajd pa sta sve znamo. Kad ono klinac,i neka mi netko damo nesto kaze. Pogodim ga ovom sisom koju mi nazete malac. A sve cekam puke komentare,kojih je bilo da se razumijemo😓
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sanjarka moj je pio isto hipp bio combiotik pree i bilo mu malo...konstantno bio gladan...pa sam ukljucila 1 i redovnu stolicu ima s tim da ja u termosicu s vodom ubacim malu kasikicu kima i tako s tom vodom pravim dohranu...grceva nema a stolica redovna i kasasta...mama mi je isto rekla ako nema stolicu 2 dana da probam sa mlijecnim secerom po malu kasikicu u dohranu...kazu babske price ali ja slusam sta mama kaze jer je nas dvoje ( blizance ) odhranila tako i nista nam nije hahah..
Moj ne spava danas cio dan 🤦♀️ nervozan je ali ne spava..ako zaspi to je pola sata i budjenje..ne znam sta da radim 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Cure, da se javim. Prošla mi je kiretaža. Još sam u bolnici, do 17 h bi trebala biti kući. Super je prošlo. Očekivala sam da će biti puno gore i bolnije. Sad je sve očišćeno i maternica je fino kontrahirana. Nije bilo nikakvih problema.
---
Dojenje - ja sam bila uvjerena da ću isključivo dojiti. Educirala se ranije, čitala i stvarno to željela. Ali evo, moj dječak nije baà oduševljen niti zainteresiran. Možda sam grozna, ali odustala sam od dojenja. Mučila sam i njega i sebe. Bila živčana, ljuta i neispavana od nuđenja sise, izdajanja, njegovog plača i vrištanja. Gubio je na težini kad smo došli kući i morali smo nešto učiniti. Pojaćali dohranu i dijete mi je sito, zadovoljno i napreduje. To mi je najvažnije. Ja sam bolje psihički i mogu mu se više i bolje posvetiti.
Da mi je netko rekao prije mjesec dana da će tako biti, rekla bih nema šanse.
Ali evo - ne ide uvijek kako smo zamislili 😑
---
Dohrana - pije Novalac 1. Super je prihvatio. Nema nikakvih tegoba. Što se kakanja tiče, nekad ne kaka po dan, dva. Nekad kaka 3, 4 puta dnevno. Prvi tjedan nije kakao 5 dana, ali patronažna je rekla da nije zabrinjavajuće.
---
Muž i mali su sami kući. Super se snalaze, a brinula sam se. Presvlači ga, hrani, uspavljuje i malac je baš dobar 😊😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jackie
Drago mi je da je sve dobro proslo! 😇 za dohranu i ne dojenje najbitnije da ste oboje sretni i na kraju zadovoljni❤️
Ja se jos mucim sa izdajanjem pa dok izguram,imam isto teske dane🤦♀️ al kad mi krene teci nakon borbe sa izdajalicom osjecam se kao da sam dobila na lotu😂
Trenutno mi je na jednoj sisi jedna izdajalica, na drugoj druga marka😂 gospodicama razlicite pasu😂
Cure koje iskljucivo izdajate koliko puta dnevno i koliko vam traje izdajanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji