🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    04. Studeni 2021. 11:16

Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
    Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
    Skoro kao da mi je prvo 😅
    Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:19

bumac95

Imam pitanje. Kako stojite sa kilama/trbuhom nakon poroda? Ima koja dijastazu? Malo znam o tome i ne znam kome se obratit da to pogleda.
    Ostale su mi “samo” 3 kile od prije trudnoće ali trbuh mi je bas ružan 😥

Imam mozda 0.5kg jos viska. Ajmo rec da nemam nista za skinut. Ali trbuha imam jos. Budem slikala
    Najviše za sada od sve tri trudnoće 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:21

bumac95

Sanjarka dobro bi mi došao 😂😂😂
    Ovako stalno negdje googlaj, čitaj, pitaj okolo 😂
    Skoro kao da mi je prvo 😅
    Plavabosanka identično. Od mjesec dana drži glavicu ko kornjača. Jedno vrijeme prije prvog pregleda sam čak pomislila da nije hipertonus u pitanju 🤷🏼‍♀️

I nije hiper? To i ja odmah pomislila... Haha
    Moj je isto ful žilav. 
    Na prvom pregledu pedijatrice u rodilištu mi je rekla da ce brzo sletit s kauča na pod ako ne pazimo jer da ima jako izražene reflekse

Sanjarka88
    04. Studeni 2021. 11:23

Angelly

Cure koje imate klince male razlike, kak prezivljavate? 😅 ima neki trik? Pogotovo sto je dojenje jos lose dosta…i vjecno traje i nezz jel zaspi onda gladan il popije dost 🙄
    Em stariji je doma sad slj 3 tjedna…a poslije vrtic, vec se sad uzasavam bolesti koje ce dofurat doma…jaaaaaoooo. kak to prezivjet

Moji su 5 godina razlike pa mi je kaotično. Upravo to, puko preživljavanje 🤣

Haru
    04. Studeni 2021. 12:35

Sanjarka88 🤍

Nakon 4 dana ne kakanja….imali smo junačko odčepljivanje puta 2 😁
    Kad evo jutros 1 brambočić 🤦🏻‍♀️
    Moram to sad popratiti da vidim jel do dohrane.
    Hipp bio combiotic pre pije, a vi sta dajete? I kakva im je stolica?

Mi smo na Hipp bio combiotik 1. Stolica jednom dnevno već dosta dugo. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

little baby
    04. Studeni 2021. 13:02

Jao citam sve ovo i koda sebe slusam. Je mi trece ali brate koda je prvo🤦‍♀️ netko bi reko pa sta trece ti je ajde sta hoces. A je da malo morgen,mislila sam i ja da ce to biti ajd pa sta sve znamo. Kad ono klinac,i neka mi netko damo nesto kaze. Pogodim ga ovom sisom koju mi nazete malac. A sve cekam puke komentare,kojih je bilo da se razumijemo😓

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    04. Studeni 2021. 13:52

Sanjarka moj je pio isto hipp bio combiotik pree i bilo mu malo...konstantno bio gladan...pa sam ukljucila 1 i redovnu stolicu ima s tim da ja u termosicu s vodom ubacim malu kasikicu kima i tako s tom vodom pravim dohranu...grceva nema a stolica redovna i kasasta...mama mi je isto rekla ako nema stolicu 2 dana da probam sa mlijecnim secerom po malu kasikicu u dohranu...kazu babske price ali ja slusam sta mama kaze jer je nas dvoje ( blizance ) odhranila tako i nista nam nije hahah..

Moj ne spava danas cio dan 🤦‍♀️ nervozan je ali ne spava..ako zaspi to je pola sata i budjenje..ne znam sta da radim 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tratinčica12
    04. Studeni 2021. 14:03

Cure, da se javim. Prošla mi je kiretaža. Još sam u bolnici, do 17 h bi trebala biti kući. Super je prošlo. Očekivala sam da će biti puno gore i bolnije. Sad je sve očišćeno i maternica je fino kontrahirana. Nije bilo nikakvih problema.
    ---
    Dojenje - ja sam bila uvjerena da ću isključivo dojiti. Educirala se ranije, čitala i stvarno to željela. Ali evo, moj dječak nije baà oduševljen niti zainteresiran. Možda sam grozna, ali odustala sam od dojenja. Mučila sam i njega i sebe. Bila živčana, ljuta i neispavana od nuđenja sise, izdajanja, njegovog plača i vrištanja. Gubio je na težini kad smo došli kući i morali smo nešto učiniti. Pojaćali dohranu i dijete mi je sito, zadovoljno i napreduje. To mi je najvažnije. Ja sam bolje psihički i mogu mu se više i bolje posvetiti. 
    Da mi je netko rekao prije mjesec dana da će tako biti, rekla bih nema šanse.
    Ali evo - ne ide uvijek kako smo zamislili 😑
    ---
    Dohrana -  pije Novalac 1. Super je prihvatio. Nema nikakvih tegoba. Što se kakanja tiče, nekad ne kaka po dan, dva. Nekad kaka 3, 4 puta dnevno. Prvi tjedan nije kakao 5 dana, ali patronažna je rekla da nije zabrinjavajuće.
    ---
    Muž i mali su sami kući. Super se snalaze, a brinula sam se. Presvlači ga, hrani, uspavljuje i malac je baš dobar 😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

SamoMalo
    04. Studeni 2021. 14:46

Moj pije novalac plus koji je kao za dojenje

• sunce7
    04. Studeni 2021. 15:15

Jackie 
    Drago mi je da je sve dobro proslo! 😇 za dohranu i ne dojenje najbitnije da ste oboje sretni i na kraju zadovoljni❤️
    Ja se jos mucim sa izdajanjem pa dok izguram,imam isto teske dane🤦‍♀️ al kad mi krene teci nakon borbe sa izdajalicom osjecam se kao da sam dobila na lotu😂
    Trenutno mi je na jednoj sisi jedna izdajalica, na drugoj druga marka😂 gospodicama razlicite pasu😂 
    Cure koje iskljucivo izdajate koliko puta dnevno i koliko vam traje izdajanje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.