Tracy #rodenaaparatima sorry ali umirem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ima li tko ideju zasto beba odjednom stalno ispusta bradavicu pa hvata opet i tako cili jutrosnji podoj na obe cice? 😫
Mlijeko ide. Bar na desnoj sigurno. Cujem dok guta, i bljucne uredno.
Lijeva mi je sumnjiva. Mislim da tu bas i i ne ide..
Ali isto radi na obe
Marela iPhone je u pitanju. Moram priznat da sam zadovoljna kako slika :)
Iako mi se čini da Huawei od sestre slika još i bolje :D
Plava.bosanka zao mi je zbog mame. Ja imam takvu svekrvu. Živi kat ispod mene i došla je vidjet malca samo kad se rodio. Eto mjesec i pol nakon njoj ni traga ni glasa. I još kad je došla je rekla starijem: baka nikad neće volit bracu ko tebe. Naježila sam se sva 🤦🏼♀️🙄
Jednostavno se pomiriš da su neki ljudi takvi i otupis na to s vremenom valjda :(
Endzrue zavidim ti 😂😂😂 mom je baby gym kazna koliko se dere kad ga PROBAM spustit unutra Haha
Place mi se sto sam 2500 dala za Nunu. Neće ni prismrdit 😂
Znaci malac je šou. Presladak 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka šaljem podršku 🥰 moj se vratio drugi dan nakon sto sam došla iz bolnice :(
Bas sam razočarana bila.
Sanjalica meni su rekli do prvog pregleda da ga budim na tri sata, a onda kad se provjeri dobivanje na težini da ga preko noći pustim koliko hoće 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure koje imate klince male razlike, kak prezivljavate? 😅 ima neki trik? Pogotovo sto je dojenje jos lose dosta...i vjecno traje i nezz jel zaspi onda gladan il popije dost 🙄
Em stariji je doma sad slj 3 tjedna...a poslije vrtic, vec se sad uzasavam bolesti koje ce dofurat doma...jaaaaaoooo. kak to prezivjet
Sanjarka moj to ponekad isto zna Radit. Ja ga onda dignem da podrigne i pričekam par minuta pa opet stavim. Zna ga uhvatit neka nervoza i onda kao da ne može uhvatit bradavicu. Cirkus 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Imam pitanje. Kako stojite sa kilama/trbuhom nakon poroda? Ima koja dijastazu? Malo znam o tome i ne znam kome se obratit da to pogleda.
Ostale su mi “samo” 3 kile od prije trudnoće ali trbuh mi je bas ružan 😥
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mame kako kombinirate bigaiu i sabsimplex?
I jel ima neka da ne doji na zahtjev i kako to izvedete? Šta kad beba krene plakat? Ja njega od prvog dana dojim kad god on zatraži. Pa me baš zanima.
Što se tiče ne spavanja po danu mi već neko vrijeme mučimo se s tim, babica je rekla ukoliko se ponavlja uzastopno da je onda problem, a on ima dana kad uopće ne spava i ima dana kad super odspava preko dana. Baš nema ritual i ne znam kako neko kaže beba ima rituale sve u određeno vrijeme🤔
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sanjarka moj to ponekad isto zna Radit. Ja ga onda dignem da podrigne i pričekam par minuta pa opet stavim. Zna ga uhvatit neka nervoza i onda kao da ne može uhvatit bradavicu. Cirkus 😅
De, dobro je. Ima li koji priručnik da dolazi uz bebu? Upute za korištenje i sl. 😏
Moj se nekad unervozi na cici pa stane lupat glavom u nju. Il se cijeli vrti, vija ko zmija neka. Općenito je baš žilav i stalno ko da bi nekud išo maše nogama i rukama, brat kad ga je vidio po dolasku iz bolnice reko je mami i tati da kakav je da će hodat s 3 mjeseca🤣 i kad ga držim preko ramena da podrigne baš moram svu snagu uložit u to jer mi zna zabacivat glavu unatrag i odgurivat se. Nez jel i vaši su tak hiperaktivni?🤣😅
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji