🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:31

sunce7

Marela sve razumijem
    I sama se vrtim u krug, jos mi se desna non stop zastopa, jutros sam je cjedila dva
    sata🤦‍♀️i eto za cas mi prode dan🙄
    Mia mi smo bili za par dana uzeli Aptamil Pre, ali su cure pisale da je bolji Hipp pre.
    Tracy doslovno dotaknula dno🤣ne mogu ni sama vjerovat na sto licim😂trenutno osim sto sam sva od mlijeka isfleksna osjetim se na Quark sir s kojim izvlacim upalu iz dojke🤣🤣🤣strava…
    Ivona slatkica🥰

Muž malu zove Sirela a mene Kefirko jer smrdim na kefir od njenih bljuvotina... Nju presvučem i operen blazinicom bar dva puta dnevno i minjan babarine (podbradnjake?) ali za sebe neman vremena za taj luksuz tuširanja tako često 😂

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:35

bumac95

Tracy često mi kroz glavu prođe ona: dotako sam dno života 😂😂😂
    Em smrdim uzasno od hormona, em od mlijeka, em sam neispava i podočnjaci su užasni, trbuh visi, a ja jadna hopsam po kući sa njim u rukama i uzimam hladnu kavu u gutljajima 😂😂
    Ivona pa predivan je. Mali maneken 🥰🥰

To to to, to je ta svakodnevnica!
    Nismo same! ❤️🌺 Podrška!
    I nisam nikad mislila da će mi bit super šta je zaspala na 10 min da stignem robu stavit sušit ili operen wc dasku i to će mi bit psihički odmor. Jao. 🙈

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:39

CarpeDiem.

bumac95

Em smrdim uzasno od hormona, em od mlijeka, em sam neispava i podočnjaci su užasni, trbuh visi, a ja jadna hopsam po kući sa njim u rukama i uzimam hladnu kavu u gutljajima 😂😂

Ja sam se od jučer dovela malo u red 🤣. U bolnici sam se natjerala svaki dan srediti, presvuci, tusirati… po dolasku kući sam" malo pala" 💩 par dana, ali evo me od jucer malo kao sijam (bar radi muza) 🤣 doduše kao ti sa hladnom kavom u ruci al Bože moj

Jbt, imamo ženu majku kraljicu ovdje! 😁💪🏻
    Svaka čast!
    Meni su dlake na nogama tolike da opasno konkuriram muževim. 🙂🔫
    Ali planiram SPA za vikend kad je muž malo preuzme. Pod SPA mislim upakit grijalicu u banju i 15 minuti plakat pod vrućim tušem i ako stignem: obrijat napokon noge. 🤞🏻

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:48

Mokosh

Jana, hvala na odgovoru. Ostat cu onda na Baby love hrani, ionako ne pojede puno. 😏

Moj mali je pravi mrgud, imam osjecaj da je kronicno nezadovoljno dijete. Toliko nezadovoljstva u jednom djetetu, vise sam luda s njim. 😒 Unorcim tjednima.je bio beba za pozeljet (sreca da je jer ne znam kako bi prezivjeli). Jedino sto ga smiruje je sisanje ili da ga nosam, a i onda je mali mrgud. U danu ga znam uhvatiti na mozda 2 minute gdje mi se nasmijesi i slatko guguce pa napokon djeluje sretno. Mucimo se s grcevima i konstantnim bljuckanjem. Moram ga stalno drzati uspravno jer mu se odma sve vraca, krene se gusit. Na kilazi mislim da dobija i dalje vise nego dovoljno. Samo eto, imam osjecaj da stalno place i nisam vise sigurna da li je to normalno. Sreca pa nije kao svoja seka koja nije htjela ni pod razno kod tate. Za nju sam postojala samo ja i moje sise. 😅 Malo me i brine ta vodena kila jer mi se cini kao da mu se jedan testis malo crveni. Ne znam umisljam li…ali boja koze mi djeluje drugacije. U petak idemo na redovnu kontrolu i cijepljenje pa cu bas vidjeti sta ce pedijatrica reci.

Sto se tice divljanja hormona i emocija, voljela bih da mogu plakat. Isplakala sam se u prvimm tjednima zbog brige, bolova i nespavanja. Sad me vise pere agresija, lako planem i vicem. Pocne me gusit u prsima jer imam osjecaj da ludim i da bi mogla iskociti iz koze. Kao npr danas. Bas tezak dan. Nekad izguram, bude tesko, ali izguram. Ali danas mi dode da pobjegnem negdje od svih i svega.

Ja te skroz razumin. Moja je užasna radi refluksa, vraća joj se sve, ne spava jer je budi kiselina i bljucanje, neki dan je spavala 8h u 24h, konstantno plače i gladna je a meni se srce slama jer vidim da joj to ne smeta bi bila sritno i nezahtjevno dite..

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:49

Inače...

Sutra imamo pregled u jedne savjetnice/pedijatrice i mislim da ćemo recnut frenulum koji može bit uzrok tolikog refluksa i slabog unosa i ne pražnjenja dojke do kraja. Došla san do nje preko hrpe istraživanja. Natipkam ja sve nakon zahvata i rezultate. Trebalo bi osvjesitit šta više ljudi za refluks, lip tie i tounge tie probleme. Za Posteriorni frenulum toliko malo doktora zna jer se ne uči na faksu da mi je neugodno koliko su me 2 tjedna istraživanja učinila superiornije od 2 otorinolaringologa sa diplomama i jedne pedijatrice. Ali ok, kužim da im je gužva, da je korona preuzela sve i da oni vide dobru boju kože i kakav/takav dobitak na težini i nemaju vremena se bavit sa mnom i mojim istraživanjem šta je ditetu i najlakše im je reć dite plače jer je mala beba a ja sam luda mater.

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:53

bumac95

Mokosh potpisujem svaku. Nije utjeha ali i moj je mrgud. Ako je budan i nije na rukama place. Već sam pisala o tome romane. Stalno kenjka u pm. Nekad mi se na vrh glave popne a nema ni dva mjeseca 😂
    Meni isto bude Dana da se isplačem i neda mi se u tom trenu vise.
    E sad, ono sto kod mene napravi klik. Prijateljica mi je rodila mrtvog dečkića u terminu, mjesec dana prije mene. Kad god se uhvatim da mi se vise neda sjetim se nje. Ne znam jel morbidno ali udari me u glavu da se držim i da bi ona sve dala da može bit na mom mjestu. I onda budem “ljuta” sama na sebe kako si uopće mogu dopustit i odjednom me obuzme takva ljubav i sreća da ga samo mazim i ljubim. Padne i pokoja suza jer sam zapravo sretnica koja ima predivno malo biće pored Sebe. Mislim da me njezina tragedija napravila boljom mamom. Zvuci strašno, al ona mi je vjetar u leđa 🤷🏼‍♀️

I ja se tako sitim jedne priče hororične i sama sebe pokušam smirit i objasnit si da ima gorih stvari i da san sebična i this too shall pass i sve će bit ok. Nekad upali, nekad opet ne nego se onda još osjećam i krivom - jer jbg, hormoni.

Tracy_
    03. Studeni 2021. 15:56

Love2021 - nema pravila kad će proći. Može za mjesec dana, može za 3, može za godinu dana a može bit borba i na duže. Najčešće prođe kad sfinkter, mišić koji spaja jednjak i želudac sazrije i očvrsne. Ali refluks je posljedica a ne uzrok tako da ja ozbiljno tražim uzrok jer ona ima još svakakve simptome. Natipkam sve, nadam se da smo blizu rješenju. 🤞🏻

Natalija91
    03. Studeni 2021. 15:59

Haru

Ajme koje slatke bebice 😄💙
    Evo i nas prije odlaska doktorici danas.https://ibb.co/3YWj3HT
    Al' je bilo plaky plaky nakon cijepljenja. 😣
    Pisala sam tu za osip pa je Natalija napisala da javim, doktorica kaže da je to sve normalno. 🙂

Divaaaan!😍

Hvala Haru za informaciju.♥️
    Htjela sam staviti Livinu fotku, ali javlja grešku. 🤷🏼‍♀️

CarpeDiem.
    03. Studeni 2021. 17:04

Tracy_

CarpeDiem.

bumac95

Ja sam se od jučer dovela malo u red 🤣. U bolnici sam se natjerala svaki dan srediti, presvuci, tusirati… po dolasku kući sam" malo pala" 💩 par dana, ali evo me od jucer malo kao sijam (bar radi muza) 🤣 doduše kao ti sa hladnom kavom u ruci al Bože moj

Jbt, imamo ženu majku kraljicu ovdje! 😁💪🏻
    Svaka čast!
    Meni su dlake na nogama tolike da opasno konkuriram muževim. 🙂🔫
    Ali planiram SPA za vikend kad je muž malo preuzme. Pod SPA mislim upakit grijalicu u banju i 15 minuti plakat pod vrućim tušem i ako stignem: obrijat napokon noge. 🤞🏻

Kako sam našla vremena da se umijem, stan je ostao malo musaviji 🤣. 🤭
    Tata nam od ponedjeljka nije više slobodan i na raspolaganju kao do sada, tako da ostajem sama  sa malenom sisavicom, starijom (minus 4.5 h vrtica) i psom sama... zapisite zadnju stranicu kad sam se stigla javit, a ne umiti 🤣🤣.
    Mislim da po izlasku iz babina ili 40 cuvenih dana ozbiljno razmišljam za termin kod frizera i komezmeticara makar obe kćerke vodila🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    03. Studeni 2021. 19:20

Ja iduci tjedan idem kod frizera cim starijeg posaljem u vrtic i nista me ne moze sprijeciti 
    Ima netko tko razmislja cijepit se protiv korone dok doji? Ja opasno razmisljam otic iduci tjedan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.